Jetë

Zgjidh shpirtin e kafshës që të përshtatet, për të zbuluar mesazhin e javës

Pranvera erdhi, vera po vjen dhe kjo është periudhë fillimesh të reja. Kini parasysh që, për t’i bërëvend të resë, duhet të hiqni dorë nga ajo që nuk ju duhet më. Për të zbuluar cili është mesazhi juaj psikik, përzgjidhni imazhin që e tërheq më shumë vëmendjen tuaj.

1. Dreri

Zgjidhjet që po kërkoni janë të endura në përvojat tuaja. Shikoni përtej vuajtjeve, fatkeqësive dhe padrejtësive që keni përjetuar. Ka shumë urtësi që tashmë është fituar nga gjithçka që keni kaluar. Këto përvoja ju kanë bërë të kuptoni më mirë dhe më shumë gjërat. Ju jeni bërë më të mençur me çdo situatë që keni kaluar. Merrni kohë për të marrë përgjigjet që kërkoni. Ju keni mundësinë për të patur qasje në mençurinë që tashmë ndodhet brenda jush.

2. Skifteri

Në mënyrë që gjërat të ndryshojnë për ju, duhet të bëni vend për të renë. E reja mund të jetë një sistem besimi, një proces i ri, një mënyrë e re për të ngrënë ose për të menduar. Mund të jetë një shumëllojshmëri gjërash dhe gjithçka ka të bëjë me atë që dëshironi të krijoni në jetën tuaj. Të bësh vend për të renë, mund të nënkuptojë shumë gjëra të ndryshme. Me shumë gjasa ju tashmë e dini se për çfarë ju nuk keni më nevojë dhe varet nga ju për të krijuar ndryshime të tilla. Sa më shpejt që të çliroheni nga ajo që për të cilën nuk keni nevojë, aq më shpejt do të filloni të fusni gjërat pozitive që dëshironi.

3. Dashi

Nuk ka dyshim se keni qenë nën stres të jashtëzakonshëm këto ditë. Ju keni bërë një punë të madhe duke e kontrolluar atë stres, dhe tani është koha për të marrë frymë. Sugjerimi është të merrni një ditë ose dy për t’u ndalur, për të medituar, për të bërë një ditar dhe / ose për t’i dhënë vetes kohë për të menduar për ngjarjet e fundit, si dhe për të grupuar mendimet tuaja, tani që keni më shumë qartësi për tejkalimin e sfidave të fundit. Ende ekziston një pengesë për të kapërcyer, prandaj është kaq e rëndësishme t’i jepni vetes kohë për të rivendosur energjinë, mendimet dhe emocionet.

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads