Jetë

Zgjidh një simbol alkimik dhe zbulo për çfarë ka nevojë shpirti yt

Alkimia është një art i lashtë që dikur u praktikohej nga njerëz që konsideroheshin thellësisht të mençur. Çdo simbol alchemik mishëron pushtet të madh, por shprehet në mënyra të ndryshme.

Shikoni pesë simbolet më poshtë dhe pastaj zgjidhni një, pa u menduar shumë.

1. Luani

Luani simbolizon Diellin dhe do të thotë që ju ndjeni nevojën për të marrë fatin në duart tuaja. Bëni paqe me zgjedhjet tuaja dhe ecni seriozisht në rrugën tuaj në jetë.

2. Ora e rërës

Ora e rërës është simboli i pashmangshmërisë, dhe i kthimit të vazhdueshëm të kohës së kaluar. Pajtohuni me të kaluarën tuaj dhe jetoni të tashmen, pa menduar shumë për të ardhmen.

3. Hëna

Hëna i referohet emocioneve dhe të vërtetave të fshehura. Mos shtypni pasionet tuaja, të dukshme, sepse fshehja e tyre nuk bën tjetër veçse helmon shpirtin tuaj.

4. Çelësi

Çelësi është mënyra se si e perceptoni rrugën e jetës suaj. Ndoshta nuk do të gjeni përgjigjet që po kërkoni, por do të zbuloni pafundësinë e botës dhe të shpirtit njerëzor.

5. Dora

Dora me sy është simboli i mbrojtjes nga forcat e errëta. Rindërtoni lirinë tuaj, mësojeni shpirtin tuaj me dritën.

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads