Uncategorized

Zgjidh një muzë dhe zbulo një mesazh shumë të rëndësishëm për ty

Muzat kanë qenë ngahera frymëzuese për jetën e secilit prej nesh. Që nga kohët e lashta ato kanë qenë burime frymëzimi për artistët, poetët. Muzat zbulojnë qenien tonë, brendësinë tonë më të thellë. Muza e zgjedhur do të ketë një mesazh të rëndësishëm për ju.

Nëse keni zgjedhur muzën nr. 1:

Kjo muzë ju kujton se familja është shumë e rëndësishme për ju. Familja nuk është vetëm të afërmit tuaj të gjakut, por edhe ato që ju vetë keni zgjedhur. Një anëtar i familjes suaj mund të jetë një mik i ngushtë, i perceptuar si vëlla apo motër. Komunikimi me anëtarët e familjes suaj është shumë më i thellë dhe nuk kufizohet vetëm në jetën reale. Dijeni që bashkimi i shpirtit tuaj zhvillohet në një nivel shumë më të thellë. Ata mund të ndjejnë / të dinë se çfarë po bëni, mendoni ose ndjeni.

Nëse keni zgjedhur muzën 2:

Kjo muzë ju kujton se ndryshimet janë pjesë e jetës suaj dhe nuk ka asgjë për t’u frikësuar! Ju jeni në një cikël të zhvillimit natyror dhe një ose më shumë fusha të jetës suaj po zhvillohen me shpejtësi. Nëse ndiheni keq, duhet të veproni tani për të bërë një ndryshim në jetën tuaj! Muza që keni zgjedhur ju inkurajon që të vazhdoni udhëtimin tuaj shpirtëror dhe vazhdoni të jeni vetvetja. Ju keni diçka për t’i ofruar botës! Mos harroni se dashuria është magjike, sepse është në gjendje të transformojë absolutisht gjithçka.

Nëse keni zgjedhur muzën  3:

Kjo muzë ju kujton se  duhet ta trajtoni shtëpinë tuaj sikur të ishte jeta juaj. Mos u nxitoni. Sigurohuni që çdo fushë e jetës suaj të jetë e kompletuar dhe të jetë në vendin e duhur para se të vazhdoni. Mbani një sy në rezultatin përfundimtar dhe shijoni procesin. Besojini vizioneve tuaja. Për ju nuk ka errësirë apo dritë, ka vetëm jetë, liri dhe qartësi. Muza juaj gjithmonë do të jetë me ju dhe do t’ju ndihmojë!

Nëse keni zgjedhur muzën 4:

Kjo muzë përfaqëson energjinë e një bufi të mençur. Ju mund të ndjeni se po shikoni, reflektoni ose analizoni veten ose të tjerët tani. Mos u nxitoni. Përgjigjet për çdo pyetje dhe zgjidhje për çdo problem janë fshehur brenda jush. Muza juaj ju inkurajon që të hiqni dorë nga mendja juaj praktike dhe logjike dhe të merrni pjesë në angazhimet e lumtura që do t’ju mbajnë të argëtuar. Aktiviteti krijues është i rëndësishëm, sepse rrit vibracionet, gjë që ju sjell më afër ëndrrave tuaja.

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads