Jetë

Zgjidh një letër dhe zbulo se çfarë mesazhi ka për ty këtë fundjavë

Asi

Kjo letër përfshin përdorimin e fuqisë së tepruar për të arritur qëllimet, pa marrë parasysh se cili është qëllimi juaj, ju po përdorni fuqinë tuaj në avantazhin tuaj. Fuqia e kësaj letër mund të zgjidhet nga kushdo që ka zemër, mendje dhe vullnet të fortë. Ju jeni në një periudhë intuite dhe qartësie mendore që ju ndihmon të arrini qëllimet në rrugën tuaj.

Forca

Letra e Forcës ju sjell energji të vendosmërisë, guximit dhe forcës. Ju keni dhe ushqeni shpirtin, udhëzuesit tuaj shpirtërorë dhe universin për të kapërcyer të gjitha pengesat që mund të hasni. Forca është një kujtesë që mund t’i rezistoni pengesave të jetës. Kur ndjeheni të rënë, luteni forcën tuaj të brendshme për t’u ngritur dhe për të vepruar. Forca gjithashtu pasqyron një qasje të dhembshur. Ju jeni si gruaja në këtë letër, duke ofruar dashuri dhe durim për luanin e egër, për ta zbutur atë.

Pentagrami

Pentagrami është një letër që shpreh ëndrrat dhe qëllimet tuaja. Ju jeni plot entuziazëm për çfarëdo biznesi që keni. Filloni të bëni hapa të qarta për të arritur qëllimet tuaja. Kjo letër na kërkon të rritemi në një mënyrë që e lulëzon jetën tonë dhe na sjell bollëk. Përdoreni këtë kohë për të afruar mjetet që ju nevojiten në jetën tuaj për t’ju drejtuar suksesit.

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads