Home Astrologji Zgjidh një guaskë dhe zbulo mesazhin që ka për ty sot

Zgjidh një guaskë dhe zbulo mesazhin që ka për ty sot

261
0
SHARE

Guaska e parë

Kjo guaskë është shumë e ndryshme nga jashtë, por edhe nga brenda. Jashtë, është e tillë për të mbrojtur krijesën që dikur jetonte aty. Fillimisht ajo ishte e bardhë jashtë, por tani, për shkak të një akumulimi të rërës së transportuar nga deti, është gri e hapur. Nëse keni zgjedhur këtë guaskë, kjo do të thotë që ju u keni rezistuar stuhive dhe tani jeni shumë më të fortë dhe më të mençur prej përvojës.

Guaska e dytë

Për të rinovuar dhe rivendosur energjinë tuaj. Ju gjithashtu mund të përfitoni nga shërimi i energjisë. Kjo guaskë është më e butë në pjesën e jashtme se sa brenda. Ka kreshtat që zgjerohet nga baza lart, gati si rrezet e diellit që rrezatojnë.

Dhe si kjo guaskë ju rrezatoni tek ata që bien në kontakt me ju. Duhet të jeni të kujdesshëm që të mos shteroheni, duke u dhënë shumë njerëzve. Mësoni të thoni “jo” herë pas here. Kjo nuk do të thotë të mos e dërgoni atë rreze të bukur të dritës te njerëzit, vetëm të jeni të vetëdijshëm për nevojat tuaja dhe për të vendosur kufij për veten tuaj.

Guaska e tretë

Kjo guaskë është me një model të bukur njollash në pjesën e jashtme. Ekziston një goditje e lehtë në majë që nuk mund të shihet menjëherë. Brenda, ajo ka dhëmbë sikur të paralajmërojë: “Qëndro larg nga shtëpia ime”.

Nëse e keni zgjedhur këtë guaskë, kjo do të thotë se është koha për të lënë diçka që nuk ju nevojitet më. Ju mund të ndryshoni nëse vërtet e provoni. Është një zgjedhje që vetëm ju mund ta bëni, askush nuk mund ta bëjë këtë për ju.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of