Jetë

Zgjidh një foto: Je një “vampir energjie”, apo një dhurues?

Njohja e njëri-tjetrit është shumë e rëndësishme. Me ndihmën e provave mbi imazhin mund të shikoni në shpirtin tuaj për pak sekonda.

Ky test do t’ju ndihmojë të përcaktoni llojin tuaj të energjisë.

Një nga temat e njohura dhe të zakonshme sot është vampirizmi energjik. Disa njerëz vuajnë nga mungesa e energjisë dhe vitalitetit, dhe ata kanë nevojë për një lloj marifeti, i cili do të ndihmojë për të vepruar më tej. Nga ana tjetër, sipas ligjeve të natyrës, ka nga ata që janë në gjendje të japin këtë energji.

Duke përdorur testin tonë të imazhit, do të jeni në gjendje të përcaktoni llojin tuaj dhe të merrni masat e duhura. Zgjidhni një nga imazhet e sugjeruara dhe zbuloni se cilët jeni: një vampir energjik ose një donator?

  1. Zjarri

Ky element ka një forcë të jashtëzakonshme shkatërruese që thith gjithçka në rrugën e vet. Flaka ka nevojë për diçka për të djegur, në të vërtetë ajo ekziston në kurriz të një materiali tjetër.

Personi që zgjedh këtë imazh në veçanti mund të ketë vampirizmin energjik në një mënyrë të vetëdijshme, pasi ai vazhdimisht e konstaton tek vetja një karakteristikë të tillë: nëse ai nuk është i spikatur në mesin e njerëzve, ai lodhet shpejt dhe nuk mund të ngrejë më moralin.

Për të rivendosur energjinë vitale, vampirët energjikë kanë nevojë për dikë që ta japë atë. Idealisht, kur ka një donator në rrethin e tyre të komunikimit. Prandaj, për vampirin energjik është më mirë të ketë një rreth të madh komunikimi dhe të mbledhë energji nga bota në një diskutim.

  1. Uji

Ky imazh është i lidhur edhe me thithjen e energjisë. Duke zgjedhur atë, ka të ngjarë që ju të mund të shfaqni vampirizëm energjik. Në këtë rast, është pothuajse e pandërgjegjshme ose realizohet pak.

Shpesh është ky element që zgjedhin njerëzit që janë të mbyllur nga natyra ose që janë të prirur të zhyten në reflektimet e tyre.

Që të ndiheni të plotë, keni nevojë për dikë që t’ju çojë drejt ngjarjeve interesante dhe të sjellë larmi në jetën tuaj.

Aktiv në manifestimet e tij, personaliteti juaj do të ndihmojë në reduktimin e nevojave për energji nga dikush tjetër.

Nëse jeni mjaft aktivë dhe jo shumë të mbyllur, ju duhet vetëm dikush që do të bëhet donator për ju. Ju nuk lëndoni njëri-tjetrin. Kjo do të provojë të jetë më e dobishme për të dy palët.

  1. Toka

Me shumë gjasa ju jeni një dhurues i çmuar.

Ndërsa bimët ushqehen me forcat e Tokës dhe rriten me to, ju ua jepni energjinë tuaj të tjerëve.

Është e nevojshme vetëm të kuptohet se energjia ka një fund, është një burim i shkëlqyeshëm i trupit tuaj. Nëse mendoni se shpesh ndiheni shumë të lodhur dhe përfundoni që të jeni vërtetë në fund të ditës, është e mundur që të keni një vampir energjik pranë jush.

Ose jeni plotësisht joekonomikë në humbjen e energjisë. Për të shmangur sëmundjen apo që të keni energji të ulët pas punës së një dite, përpiquni të mbroni veten nga vampirët e energjisë.

Nga ana tjetër, nëse donatorët nuk japin energjinë e tyre, atëherë ata kanë një tejkalim të pakëndshëm të forcave, të cilat rrjedhimisht nuk sjellin asgjë të mirë. Kjo dëmton atë që e mbart energjinë, dhe për shkak të kësaj mund të keni kriza nervore ose një person fillon të ndjejë zemërimin.

  1. Ajri

Në të vërtetë, nuk jeni as vampir energjik e as donator. Tek ju ekziston vetëm kombinimi i nevojshëm që ju lejon të ekzistoni normalisht. Ju jeni veçanërisht të padëshiruar që të takoni vampirë të energjisë, sepse në këtë mënyrë do të prishni ekuilibrin dhe ju vetë do të duhet të mendoni se si dhe ku të merrni energjinë e nevojshme.

Nga ana tjetër, komunikimi me një donator nuk funksionon gjithmonë mirë, megjithëse, natyrisht, është më mirë se sa të kesh të bësh me një vampir energjik. Por pastaj energjia e marrë duhet të harxhohet.

Ju duhet të ushtroni më shumë veprimtari dhe të veproni: atëherë bilanci juaj do të jetë në gjendje të përsosur.

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads