Home Teknologji VIDEO/truket që çdo përdorues iPhone duhet të dijë.

VIDEO/truket që çdo përdorues iPhone duhet të dijë.

421
0
SHARE

Producenti Matt Stuart shpjegon 10 këshilla dhe truket që çdo përdorues iPhone duhet të dijë. Në vijim është një transkript i videos.

Unë kam qenë duke përdorur iPhone që kur doli, një nga problemet më të mëdha me të, nuk ka asnjë udhëzim manual.

Apple nuk ofron një manual për iPhone, ashtu si do të merrni me një televizor ose një makinë të re, shumë nga këto karakteristika të iPhone janë shumë të dobishme, por gjithashtu shumë vështirë për tu gjetur, ato janë të fshehura në menyra të ndryshme të cilësimeve ose jo përmendet kudo në të gjitha.

Unë kam qenë duke përdorur iPhone, që në vitin 2007. Dhe këto janë disa nga truket më të preferuara të mia absolute të fshehura.

 

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of