Facebook do të ofrojë rubrikën ‘Today In’

Rrjeti social Facebook po teston që brenda aplikacionit të ofrojë një rubrikë të re, e cila do të përbëhet tërësisht nga lajmet lokale, ngjarjet dhe njoftimet. Sipas ReCode, përcjell Telegrafi, kjo hapësirë do të quhet “Today In”. Burimet e informacionit do të kontrollohen nga njerëzit, ndërsa inteligjenca artificiale do të ndihmonte në nxjerrjen e përmbajtjes. New Orleans, Little Rock, Billings, Peoria, Olympia...

13 vjeçari që krijoi aplikacion për smartfonë, vizitoi gjirafaPikBiz

Glauk Aliu, nxënësi 13 vjeçar që krijoi një aplikacion bazuar në platformën gjirafaPikBiz, të premten vizitoi zyrat e kompanisë. Nxënës në Shkollën Digjitale, Glauku ka krijuar një aplikacion të quajtur “Prishtina Map”, i cili përmban në vete vendet kryesore të kryeqytetit të Kosovës, informatat rreth tyre, dhe përmes gjirafaPikBiz, tregon edhe rrugën se si të shkohet deri te ato lokacione. Ai...

Si ta kuptoni nëse dikush ju ka fshirë nga lista e miqve në Instagram?

Nëse keni qenë në një moment ku provoni dhe shikoni postimet e ndonjë prej miqve tuaj, por nuk jeni në gjendje të hyni në profilin e tyre, atëherë ka një zgjidhje për këtë. Ky person mund të ketë mbyllur llogarinë e tyre përgjithmonë ose, për fat të keq, ata e kanë bllokuar profilin tënd. Nëse profili i Instagram-it të përdoruesit është...