Ekonomi

SIG planifikon të ofrojë tregtimin me kriptovaluta

Është rritur vlera e kriptovalutës Bitcoin, pas njoftimeve që firma amerikane Susquehanna International Group (SIG) do të filloj tregtimin me kriptovaluta për klientët e sajë, fillimisht në formën të Bitcoinit.

Kompania me bazë në Bala Cynëyd të Pensilvanisë, është një nga firmat më të mëdha financiare në botë, duke investuar investime tradicionale, të tilla si stoqet, opsionet dhe fondet e këmbimeve të shkëmbyera (ETF).

Gjithashtu, SIG ka ndërtuar një bazë tregtare për blerjen dhe shitjen e kriptovalutave në marrëveshje private gjatë dy viteve të fundit dhe tani ajo ka në plan të fillojë të ofrojë tregtimin me kriptovaluta.

Aktualisht, sipas CoinMarketCap, një Bitcoin po tregtohet me 7,704.31 dollrë.

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads