Home Ekonomi Shqiperia vetem 1.6 t Kosova 0 ka rezerva të arit, ja sa...

Shqiperia vetem 1.6 t Kosova 0 ka rezerva të arit, ja sa kanë shtetet përreth

282
0
SHARE
Janë publikuar të dhënat për vitin 2018 të cilat bëjnë të ditur rezervat e arit në vendet e Ballkanit Perëndimor.

Përpos Kosovës e cila nuk ka rezerva të arit, Serbia ka 19.8 rezerva ari, Maqedonia 6.9 tonë, Bosnja dhe Hercegovina 3 tonë dhe Shqipëria 1.6 ton.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of