Uncategorized

SHENJA TË HOROSKOPIT QË NUK E THONË DHE TREGOJNË ATË QË NDJEJNË VËRTETË

Është mjaft e lehtë për disa njerëz që të shprehin ndjenjat e tyre, por të tjerët nuk e bëjnë këtë. Ka nga ata që kanë vështirësi të shprehin veten emocionalisht dhe kjo mund të shpjegohet me astrologjinë.

Nga 12 shenjat e Zodiakut, 4 prej tyre kurrë nuk do t’ju tregojnë atë që vërtet ndjejnë, pavarësisht sa insistoni!

Virgjëresha

Njerëzit e kësaj shenje mund të jenë shumë të turpshëm. Ata janë gjithmonë shumë kritikë ndaj vetes dhe të tjerëve, kështu që shfaqja e emocioneve mund të jetë shumë e vështirë për veten e tyre. Ata janë shumë praktikë dhe analitikë dhe përballimi me emocionet mund të duket shumë jashtë kontrollit.

Peshorja

Beteja e urrejtjes e Peshores. Shmangin në mënyrë absurde që të përballen me çdo lloj përgjegjësie emocionale me çdo kusht. Vetëkeqardhja e tyre është e thellë, prandaj nëse pranojnë se kanë një problem mund t’u shkaktojë dëme serioze në egon e tyre.

Akrepi

Akrepët janë inatçinj. Ata luftojnë me xhelozinë, sekretet dhe keqkuptimet, të cilat i pengojnë menjëherë që të ndajnë emocione. Është shumë e vështirë për ta që t’i besojnë njerëzit edhe kur janë afër.

Ujori

Nëse ka një shenjë që ka vështirësi të mjaftueshme për të shprehur veten emocionalisht, është Ujori. Ata janë jashtëzakonisht të nxehtë ose të ftohtë, kurrë nuk e dimë se si ndjehen deri sa është tepër vonë. Ata ndjehen dhe mendojnë më thellë se çdokush tjetër, por ata urrejnë të flasin për këtë.

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads