Ballina, Lajme, Shqipëri

Rama e bën “fakt” të kryer: Është rritur numri i të punësuarve

Kryeministri Edi Rama zbulon shifrat e të ndryshuara të të punësuarve.

Sipas tij shifrat janë nxjerrë nga pasqyrat e muajve maj 2013, maj 2017 dhe maj të këtij viti, në Regjistrin e Sigurimeve Shoqërore.

Sipas grafikut, në vitin 2013 kanë qenë 465.494 të punësuar, ndërsa në vitin 2017, shihen 640.266 të punësuar.

“MIRËMËNGJES

dhe me këto shifra krahasimore të të punësuarve (në sektorin jobujqësor), që janë nxjerrë nga pasqyrat e muajve maj 2013 , maj 2017 dhe maj i këtij viti, në Regjistrin e Sigurimeve Shoqërore të Republikës së Shqipërisë, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama.

 

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads