Jetë

Pse e duan kaq shumë femrën e kësaj shenje

Femra e Virgjëreshës është një forcë e qetë.

Është e urtë, logjike dhe jo e ashpër me të tjerët. Është gjithmonë e gatshme të ndihmojë me sa të mundet, pa arritur në skaje dhe këshillat e saj janë gjithmonë të dobishme.

Në dashuri është e vendosur dhe besnike, por ka edhe shumë njohje, sepse përdor një bukuri që nuk e gjen në asnjë shenjë tjetër.

Sipas Living, Ka diçka të sajën, të veçantë dhe të pakapshme, një pastërti të kombinuar me zgjuarsi dhe një seriozitet, që nuk të lë vend të zemërohesh.

Bashkëbiseduese shumë e mirë, me mjaft humor dhe shije ndaj stilit.

Mund të jetë shoqja juaj e duhur, por edhe shoqëruesja më e mirë në rreshtin e parë.

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads