Fun

Pas çdo burri të suksesshëm qëndron një grua.

Pas çdo burri të suksesshëm qëndron një grua.

Një kompani e madhe i ka mundësuar një udhëtim relaksues me anije punëtorëve të saj në një liqe të mbushur me krokodilë. Pronari i komanisë ka vënë bast punëtorëve të vet se kush e kalon liqenin duke notuar do të shperblehet me 1 milion euro.

Ndërsa ai që nuk arrinë të kaloj dhe mbetet ushqim i krokodilëve do të shpërblehet familja e tij me 1.5 milion Euro. Asnjë punëtor nuk levizte vëndi. Mirëpo papritur, punëtorët e panë një njeri i cili kërceu nga Anija, ai notonte me shpejtësi të madhe, ndërsa krokodilët e ndiqnin nga çdo anë derisa ai arriti të kaloj në anën tjetër shëndosh e mirë.

Ai njeri i varfër u për një moment u bë më i pasuri i fshatit të tij. Ai insistoj ta dij se kush e shtyu atë nga mbrapa për të rënë në liqe, përsoni që e shtyu ishte gruaja e tij. Nga ajo ditë doli thënja e njohur: Pas çdo burri të suksesshëm qëndron një grua.

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads