Home Fun Parja dhe vetite e saje kuruese

Parja dhe vetite e saje kuruese

126
0
SHARE

5 euro jane shume te vlefshme dhe ndihmojne dhe stimulojne organizmin sa me dal ne qytet dhe mu kthy ne shpi ,mumdeson organizmin sa mos me u bo hor nej kafe a nejsen.

20 euro eshte e pasur me tima dhe mundeson kusurin dhe nje dite te shendetshme me qyfte,hamburgera dhe ka veti relaksuese nese perdoret per çdo dite.

Omega 300 euro rrite aktivitetin e trurit dhe koncentrimin,shton vullnetin per jete dhe perkohesisht largon stresin duke ble tesha,e gjera te tjera.

500 euro eshte e pasur me fibra dhe lufton me sukses telashet mujore,eshte e pasur me minerale dhe me dy ka 250.

1000 euro eshte e pasur me kalori me knaqesi afat mesme dhe ndihmon ne parandalimi ne rrezikun mu knaq dhe mundeson qe mos me e dite kerkush a ki a ski.

50000 euro eshte nje recete shume e suksesshme duke siguruar nje jete stabile,nje frymemarrje te lirshme ku mbron organizmin.nga sulmet e jashtme si jane:bankat,tatimet,kartelat,ataket nga njerezit dhe bakteriet e tjera te demshme.
Ule nivelin e nenqmimit dhe rrite sasine e respektit

Pa pare organizmi nuk funksionon,as fibrat,as frymemarrja,as sen.

Autor;
Fadil Gashi

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of