Jetë

Orakulli ka nje mesazh per ju ne kete fundvit ! Zgjidh nje karte dhe zbulo kete mesazh !

Letra 1

Kur na lëndojnë, ne kemi dy mënyra për t’u përballur. Një, është për të ndërtuar një mur në zemrën tonë, për të ndalur ndjenjën. E dyta është ndërtimi i instrumentave, bazuar në atë që ka ndodhur.

Ky muaj do të jetë shumë i dobishëm për ju që të zgjidhni një nga mënyrat dhe të merrni përgjegjësinë për vendimin tuaj. Me të parën, vetë-mashtrimi dhe hidhërimi do të jenë shokët tuaj. E dyta është e guximshme dhe plot besim në shërimin personal. Fjala kyçe: Vendim-marrja.

Letra 2

Fajësimi i të tjerëve për atë që na ndodh në jetë është pothuajse një zakon i vështirë për t’u parë qartë. Kjo është arsyeja pse kemi ndjerë që ishi ynë ka qenë i keq, se shoqëria nuk ofron asnjë mundësi, që një mik ka tradhtuar besimin tonë, që shefi është i padrejtë. Edhe pse shumë prej këtyre situatave janë të vërteta shumë herë, ka ardhur koha për të marrë përgjegjësinë për jetën dhe për të marrë përgjegjësinë për atë që duam për veten tonë. Ky muaj është ideal për ta bërë këtë dhe për ta ndryshuar. Sepse në fund spektakli i jetës është që gjithçka varet nga ju, që ju mund të jeni ndryshimi që dëshironi të shihni. Fjala kyçe: Përgjegjësia.

Letra 3

Besimi se ka vendime të mira dhe të këqija është një energji që nuk na lejon të ecim përpara dhe na bën të jetojmë të shqetësuar për një të ardhme që nuk ekziston. Përfitoni nga ky muaj për të mos dyshuar.

Bëni atë që dëshironi, plot besim dhe me sigurinë se, gjithçka që bëjmë është gjithmonë e dobishme për rritjen tonë personale. Të mendosh ndryshe është të jetosh në lidhje me shqetësimin dhe mungesën e besimit tek vetja. Fjala kyçe: Vendosmëria.

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads