Ballina, Ekonomi, Kosovë

Nënshkruhet marrëveshja për projektin për rehabilitimin e linjës hekurudhore 10 të Kosovës

Ministri i Financave Bedri Hamza do takohet me drejtoreshën menaxhuese për Evropën Qendrore dhe Juglindore të Bankës Evropian për Rindërtim dhe Zhvillim, Charolotte Ruhe.

Me këtë rast ata do të nënshkruajnë edhe marrëveshjen për grant për projektin për rehabilitimin e linjës hekurudhore 10-të të Kosovës.

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads