Ballina, Kosovë, Lajme

Monologu ‘Ushtari i Lirisë’ nga Arton Ceravadiku që godet “Komandantë” (VIDEO)

Arton Ceravadiku ka publikuar monologune  tij të realizuar me titullin “Ushtari i Lirisë”, shkruan “Zëri.Info”.

Autori i shumë poezive të shkruara me këtë projekt të tij ka prekur një temë që mjaft shpesh diskutohet në Kosovë.

Interpretimi i vargjeve të “Ushtari i Lirisë” përmban në vete origjinalitetin, çiltërsinë dhe ndjesinë e një ushtari artist, i cili në secilën klimë sociale thekson kreativitetin e tij të veçantë!

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads