Jetë, Shendetesi

Melodia që zgjon hormonin e lumturisë: Dëgjoni frekuencën e cila forcon serotoninën, endorfinën dhe dopaminën (Video)

Muzika relaksuese e cila forcon hormonet e lumturisë – pa stres dhe tendosje me melodi për zgjimin e serotoninës, endorfinës dhe dopaminës!

Muzika relaksuese dhe meditative ndihmon ta pastrojmë fushën energjetike personale dhe të gjejmë qetësinë e brendshme, ndërkaq kjo melodi zgjon hormonet e lumturisë dhe na ndihmon të jemi pozitivë

Përvojat tregojnë që frekuencat e kësaj melodie ndihmojnë te sulmet e anksiozitetit, zmbrapsja e stresit dhe na çliron nga tendosja.

Kjo melodi zgjon hormonet e lumturisë dhe nxit të mirat e saj.

Niveli i shtuar i serotoninës sjell humor të mirë, pengon depresionin dhe ndjenjën e mungesës së vullnetit.

Endorfina sjell euforinë, ndjenjën e kënaqësisë dhe zvogëlon dhembjen fizike dhe psikike.

Dopamina zvogëlon ndjenjën e tendosjes dhe stresit.

Relaksohuni, mbyllni sytë dhe kënaquni me muzikën shëruese. Shumica thonë që është posaçërisht e dobishme për relaksim para gjumit…

.

 

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads