Home Uncategorized Legalizoni pronën e juaj !

Legalizoni pronën e juaj !

166
0
SHARE

AFC SHPK & N.P.SH. “PRO-CAD-ING”

Ne jemi kompani lidere në Kosovë me ekip profesionale dhe ekspertizë në fushën e legalizimeve të objekteve të ndërtuara pa leje.

Ekipa e jonë ju ofron shërbim të shpejtë dhe profesionale gjatë gjithë procesit të aplikimit për legalalizimin e pronës tuaj në gjithë teritorin e Republikës të Kosovës dhe për gjithë pronarët që jetojnë në Kosovë po ashtu edhe për ata që jetojnë dhe punojnë jashtë Kosovës.

Bëjeni të vlefshme pronën tuaj !

Na kontaktoni:

tel / +383 44374929
email / infoafc.kos@gmail.com

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of