Astrologji, Jetë

Kurrë nuk do t’jua japin shansin e dytë: Këto shenja horoskopi kurrë nuk do t’jua falin tradhtinë

Disa reagojnë qetësisht dhe ndërpresin kontaktin me partnerin, mirëpo ka shenja të cilave reaksionet e dinjitetshme as që u bien në mend.

Njerëzit reagojnë në mënyra të ndryshme ndaj tradhtisë. Disa mund të bëhen sikur nuk ka ndodhur asgjë, ndërsa të tjerët partnerit të tyre të pabesë nuk i japin kurrfarë shansi, transmeton Telegrafi.

Këto janë shenjat të cilat do të bëjnë më së shumti zhurmë nëse dikush provon t’i tradhtojë:

Dashi

Deshtë shumë vështirë do të shkelin krenarinë vetjake, mirëpo nëse mësojnë që dikush i ka tradhtuar, pikërisht për shkak të kësaj krenarie do të fillojnë të planifikojnë hakmarrjen – në qetësi, natyrisht, mirëpo një herë kur fillojnë me sjelljen hakmarrëse, bëjnë kaos gjithkah rreth vetes.

Akrepi

Nëse e tradhtoni Akrepin, më mirë është që menjëherë t’itregoni vetë, sepse nëse e mëson nga ndokush tjetër, ju pret periudhë shumë helmuese në jetë.

Shigjetari

Personat e kësaj shenje përpiqen t’i mbajnë gjithë penjtë në jetën e tyre, mirëpo nëse mësojnë që diçka nuk është siç duhet, krejtësisht e humbin durimin. Tradhtia është njëra ndër situatat në të cilën Shigjetari humb plotësisht durimin.

Luani

Nëse mëson për tradhtinë, Luani të njëjtin çast i paketon gjërat e veta dhe e braktis personin i cili nuk i ka ndenjur besnik. Atëherë nis drama dhe sjellja e pamëshirshme, mirëpo Luani gjithsesi do të ruajë intimen e vet nga sytë e të tjerëve. Luanët nuk duan që të tjerët të dinë për problemet e tyre. Prandaj do të veprojnë mjaft qetë në mënyrë që tjerët të mos dëgjojnë, mirëpo edhe mjaft zëshëm që të dëgjojë ai që duhet.

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads