Uncategorized

Kur thonë “Të Dua”, këto shenja e mendojnë vërtetë këtë…

Shumë nga shenjat e zodiakut nuk thonë “Të dua” nëse nuk e ndiejnë e të tjerë e thonë shumë shpejt edhe kur ndiejnë thjesht pëlqim ndaj personit tjetër.

Ka dhe nga ato shenja të cilat shprehen më lehtë me fjalë e të tjera që e tregojnë dashurinë me vepra, siç ka dhe shenja të cilat e kanë të lehtë të gënjejnë për ndjenjat e tyre, por këto tre shenja nuk janë ndër to.

Duhet t’a dini se kur një nga këto shenja ju shpreh ndenjat e kanë me të vërtetë!

Dashi

Është i drejtuar në çdo gjë që ai bën, madje edhe në dashuri. Ata i afrohen gjithçkaje me logjikë. Nëse ata ju thonë hapur se ata ju duan, kjo është e vërtetë.

Kur një person nën shenjën e Gaforres thotë “Të dua”, kërkon që dashuria të bëhet jashtëzakonisht mbrojtëse. Ata do të sigurohen që t’jua bëjnë çdo ditë të përsosur. Dhe ata do t’ju tregojnë se ju duan kur e dinë se gjërat janë bërë serioze.

Bricjapi

Nëse kërkoni dashuri, keni gjetur shokun më të mirë të jetës. Ata preferojnë dikë që e di se si t’i impresionojë me inteligjencë, sepse Bricjapi është logjik.

 

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads