Ballina Receta Gatimi Brumëra KUR NUK ËSHTË E SHËNDETSHME BUKA?

KUR NUK ËSHTË E SHËNDETSHME BUKA?

466
0
SHPËRNDAJE

Mielli dhe aditivët e përpunuar në bukë të bardhë e të paketuar mund të krijojnë sëmundje.

Konsumimi i larte i bukës së bardhë mund të kontribuojë në shtimin në peshë, sëmundje të zemrës dhe diabet.

Edhe buka kokërr mund të ketë 20 ose më shumë përbërës, duke përfshirë edhe përbërësit e ruajtjes, kripën dhe sheqernat e shtuara.

Të gjitha këto kontribuojnë në shëndet jo të mirë.

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments