Home Ballina “KOSOVËS PO I VJEN INVESTIMI I HUAJ MË I MADH QË NGA...

“KOSOVËS PO I VJEN INVESTIMI I HUAJ MË I MADH QË NGA PAS LUFTA”

137
0
SHARE

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala ka njoftuar se sot për herë të parë Komisioni për Investime Strategjike dha rekomandimin për dhënien e statusit të Investitorit Strategjik kompanisë “Sowi Kosovo LLC” nga Qeveria e Republikës së Kosovës.

Sipas tij, Kosovës po i vjen investimi i huaj direkt më i madh që nga pas lufta, në vlerë prej 169 milionë eurosh.

Në Komisionin për Investime Strategjike, përpos ministrit Shala, bëjnë pjesë edhe zëvendëskryeministri Dardan Gashi dhe ministri i Financave, Bedri Hamza.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of