Ekonomi, Kosovë

Kolegji Universum po lanson Blockchain Institute

Kolegji Universum po lanson Blockchain Institute dhe kursin e parë në këtë fushë.
Blockchain Institute është instituti i parë në Kosovë që mbikëqyret nga një Bord Ndërkombëtar me emrat më eminent në listën e 50 njerëzve më me influencë në fushën e Blockchain në botë, një prej tyre edhe Prof. Bill Buchanan, OBE, Profesor në Edinburgh Napier University, e që ekskluzivisht merret me trajnime, hulumtime, krijim të produkteve të reja dhe rrjetizim në fushën e Blockchain dhe Kriptovalutave.

Pjesë e hapjes si të ftuar, do të jetë edhe Prof. Bill Buchanan, OBE, Profesor në Edinburgh Napier University dhe në listën e 50 njerëzve më me influencë në fushën e Blockchain në botë si edhe shumë personalitete të njohura nga vendi dhe më gjerë.

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads