Jetë

Kjo shenjë e horoskopit ka të gjitha cilësitë që e bëjnë të admirueshëm

Të gjitha shenjat e horoskopit dallohen për cilësitë dhe karakteristikat e tyre.

Megjithatë shenja e Dashit dallohet për disa cilësi të veçanta.

Ato vijojnë si më poshtë:

DASHI

Ndërmarrës, i guximshëm, impulsiv, kokëfortë, dinamik.

Ka energji të madhe, por nuk ka vullnet të qëndrueshëm.

Ka bukurinë fizike.

Bën luftë të përjetshme dhe është në aktivitet të vazhdueshëm.

Adhurues i sportit dhe i të gjitha aktiviteteve fizike.

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads