Astrologji, Jetë

KJO SHENJË E HOROSKOPIT BËN SEKS QË NË TAKIMIN E PARË. NUK E VRET MENDJEN PËR PASOJAT!

Sipas ekspertëve dominon një shenjë e horoskopit e cila pëlqen seksin e rastësishëm, pra i jep prioritet më shumë ndjenjave.

Bëhet fjalë për shenjën e zjarrit: luanin. Nëse një luan e ndjen plotësisht se dëshiron të bëj seks me dikë, nuk e mendon gjatë.

Luanët kanë nevojë për vëmendje dhe nëse janë në një lidhje që nuk ju shkon mirë, seksin e rastësishëm nuk do e kishin fare problem.

Një luan dëshiron të shijojë momentin dhe kënaqësia në jetë është një ndër gjërat më kryesore.

Sipas intv.al ata edhe shpenzojnë shumë për të pasur gjërat që I japin kënaqësi. Nuk u intereson shumë pjesa materiale, sesa ajo shpirtërore.

Një person i shenjës së luanit ia di vlerën gjërave që i bëjnë të lumtur.

Duhet theksuar se seksin e rastësishëm e bëjnë pa pasur synimin për të marrë diçka në këmbim.

Atyre nuk u intereson shumë kjo pjesë, pasi janë shumë pasionantë si njerëz.
Ndonjëherë ndihen në të penduar për këtë veprim pra “ one night stand”, por sërish kanë një siguri të plotë në vetvete. Shijoje jetën o luan!

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads