Ballina

Kjo foto e astronomes nga kosova në modulin komandues të apollos, është bërë virale në rrjetë (foto)

Sukseset e Vushtrriases në NASA nuk kanë të ndalur.

Sa here te folet në shqip për NASAn, është e pa shmangshme të mos jetë Pranvera Hyseni, një vajzë e talentuar në fushën e astronomisë.

Pranvera ka arritur të vizitoj qendrat më të mëdha dhe të shikoj universin përmes aparaturës dhe teknologjisë së fundit të NASAs.

Këto suksese Pranvera po i shijon edhe këtyre ditëve në SHBA, duke vizituar modulin komandues te Apollos.

Këto suksese ajo po i ka më të lehta falë përkrahjes gjithë kombëtare, e me fokus të Ariani Company, me pronar Naser Imeri, i cili nuk heziton ti perkrah talentët e rinjë.
Pranvera po shënon suksese, e këtyre sukseseve po i gëzohen klubi AOK, si dhe mbarë Kosova.

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads