Botë, Lajme

Kjo është videoja që nuk donte ta shikonte asnjë serb

Këto janë pamje reale filmike të pushtimit të Mbreterisë Jugosllave nga ushtria gjermane në vitin 1941.

Gjunjëzimi i ushtrisë jugosllave shihet në video, dhe nuk kishin asnjë mundësi të përballonin sulmin gjerman përpos kapitullimit. Ushtria jugosllave dorëzohet pa kushte përpara ushtrisë së fuqishme të Gjermanisë.

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads