Ballina Ballina Këto janë fjalët që Quni ia tha Halitit kur iu afrua te...

Këto janë fjalët që Quni ia tha Halitit kur iu afrua te ulësja

367
0
SHPËRNDAJE

Gjatë ditës së djeshme, në Kuvendin e Kosovës plasi një debat i ashpër mes deputetit të LDK-së, Anton Qunit, dhe deputetit të PDK-së, njëheerit nënkryetar i Kuvendit, Xhavit Haliti.

Si shkas ishte pohimi i Anton Qunit, se Xhavit Haliti kishte marrë 8 milionë marka nga kolonel Ahmet Krasniqi.

“Është gënjeshtër e kulluar, është gënjeshtër prej atyre kuzhinave të tyre dhe nuk është mirë me përdor emrin e Ahmet Krasniqit. Nëse ke argumente zotëri që po i jep vetit zor që dinë diçka për UÇK-në, unë po të them që nëse unë i kam marrë 8 milionë euro, sot nuk jam në këtë Kuvend, nëse ti ke gënjyer a je i gatshëm të jep dorëheqje nëse ki argumente se unë i kam marrë 8 milionë euro. Duhet ta kesh parasysh që në strukturat politike dhe ushtarake ka pasur bashkëpunim mes qeverisë së Kosovës dhe UÇK-së dhe strukturat ushtarake dhe politike të UÇK-së nuk janë marrë me kalamajtë që kanë qëndruar nëpër thera. Unë për të biseduar dhe për t’u marrë vesh kam pasur vetëm një njeri, veç Bujar Bukoshin”, tha Haliti.

“Unë nuk e di çka ka të keqe që ky fond është ndarë për ndihmë për njësitë e UÇK-së. Nuk është asgjë sekrete, nuk jam i vetmi që e kam thënë, kanë folur për këtë çështje edhe shumë tjerë, kanë folur edhe shok të juaj të idealit, partisë e tjera. Por nëse ju dëshironi fakte dhe me shumë unë do t’i siguroj. Tani nuk jam i sigurt a janë në pyetje 6, 7 apo 8, por mund t’i siguroj të gjitha faktet, edhe dëshmitarët edhe protagonistët, që të saktësojnë me ditë, me datë, me ngjarje me zhvillime me vend se ju këtë shumë plus minus e keni pranuar personalisht me autorizimin e kolonel Ahmet Krasniqit”, i kundërpërgjigj Quni.

Por Xhavit Haliti, nuk ia lejoi më fjalën deputetit të LDK-së, dhe ky i fundit shkoi afër Haliti për tu sqaruar, e ku më pas për disa minuat aty u panë edhe deputetët tjerë të LDK-së, PDK-së dhe AAK-së.

Por, ndoshta gjatë ditës së djeshme ju kanë ikur fjalët që Anton Quni ia tha Xhavit Halitit pasi iu afrua afër.

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments