Uncategorized

Këto 2 shenja të Horoskopit do bëjnë para në vitin 2019

Një vit me ngritje ekonomike parashikohet 2019-ta për personat që i përkasin shenjave të Dashit dhe Demit.

Ja çfarë thonë astrologët për këto 2 shenja:

Dashi

Personat që i përkasin kësaj shenje do kenë një vit të përkryer, çlirohen nga qëllimet e kota, nga lodhja, nga problemet ekonomike.

Do durojnë pak deri nga pranvera e vitit 2019 sepse u rikthehen prapë disa probleme ekonomike të paqarta. Do bëjnë udhëtime të largëta, do njihen me njerëz të rinj.

Demi

Personat që i përkasin kësaj shenje do kenë një vit që do merren shumë më trashëgimitë. Do pasurohen, do marrin lekë dhe mezi presin.

Do bëhen shumë të etur për të marrë lekë nga të tjerët, presin lekë nga partnerët, nga bashkëpunimet, punët e ndryshme.

 

Java e ardhshme parashikohet të jetë plotë surpriza për të gjitha shenjat e Horoskopit. Astrologët parashikojnë një javë të qetë në anën sentimentale por edhe në atë financiare.

Megjithatë këshillohet që të bëhet shumë kujdes në marrëdhëniet e punës.

Ja parashikimi i yjeve, 3-9 Dhjetor 2018-të:

Dashi

Dashuria: plot erotizëm, ju do të filloni javën me këmbën e djathtë. Çiftet e testuara mirë do të grinden për shkak të problemeve të vjetra që do të kthehen fuqishëm në sipërfaqe. Ato do të duhet të zgjidhen njëherë e përgjithmonë. Ju do të përballeni me stuhitë të vetëdijshëm për dashurinë tuaj të pafund. Beqarët do të jenë në gjendje të vënë në praktikë këshillën e një miku dhe të ndërmarrin hapa të mëdhenj. Mos jini shumë këmbëngulës ndaj atyre që luftojnë për ju. Përkundrazi, bëni gjithçka që është e mundur për të treguar se i keni kuptuar gabimet tuaja të kaluara. Do të keni mundësi të arta që nuk duhen humbur!

Puna: Besoni në aftësitë tuaja. Qëllimet e arritura do të jenë në gjendje të konsolidohen edhe më shumë. Në zyrë, sidomos në praninë e punonjësve të rinj, yjet ju nxisin të komunikoni në mënyrë të qartë dhe me vendosmëri për të shmangur shfaqjen e ndërhyrjeve dhe keqkuptimeve.

Demi

Dashuria: ata që duan të ndryshojnë statusin e tyre mund të konsiderohen me fat. Venusi sygjeron që të dashuruarit të gjejnë kohën e duhur edhe për njeri- tjetrin në mënyrë që të shmangin ndonjë shpërthim të mundshëm, veçanërisht nëse jeni duke kaluar nëpër një fazë shumë delikate për shkak të problemeve që lidhen me strehimin ose punën. Fantazia dhe përshtatshmëria ndaj situatave të ndryshme, do të ndihmojnë zemrat e vetmuara të jenë të suksesshme në njohje të reja. Mos u shqetësoni para shigjetës së një ish-i i cili vetëm ka për qëllim të shqetësojë ekuilibrin tuaj!

Puna: Situata konfliktuale janë parashikuar në ato marrëdhënie me bashkëpunëtorët të cilët mbajnë dy projekte që marrin dhe menaxhojnë llogaritë. Marsi ju nxit të rifilloni studimet e një gjuhe dhe të angazhoheni aktivisht në një rrugë të re. Pas një jave shumë të zënë, ka të ngjarë të ndiheni shumë të lodhur. Është mirë të pushosh herë pas here …

Binjakët

Dashuria: këtë javë do të silleni si fëmijët. Me partnerin/en, ju do të ecni me këmbët tuaja përpara angazhimeve dhe përgjegjësive. Beqarët do të preferojnë të flirtojnë pa interes! Ju do të përpiqeni ta përkushtoni vetveten vetëm në një takim … me rrezikun e konfuzionit. Yjet sugjerojnë që ju të bëni një zgjedhje sa më shpejt të jetë e mundur, veçanërisht nëse jeni tashmë të zënë. Kush ka dalë me vështirësi nga një histori e rëndë dhe e dhimbshme, do të gjejë ide të reja për t’u kthyer në besim në dashuri. Në horizont parashikohen njohje të reja për t’u eksploruar. Së shpejti vjen një person shumë stimulues në frontin intelektual, i aftë për të lëvizur nga rutina e përditshme dhe për t’ju katapultuar në aventurat e tij/saj “fantastike”!

Puna: Një investim duket të jetë i drejtë për ju. Reflektoni me kujdes burimet që keni në dispozicion në mënyrë që të mos bëni një vrimë në ujë. Sektori i artit do t’ju ofrojë zbulime dhe kënaqësi të bukura. Nëse jeni duke kërkuar partneritet të mirë, ju do të jeni shumë me fat.

Gaforrja

Dashuria: e ëmbël, sentimentale dhe imagjinative, si dhe të kesh një shpirt të ndjeshëm dhe delikat, më në fund do të fitosh besimin e një personi që të ka kërkuar kohë. Çiftet e konsoliduara do të synojnë të ndërtojnë një fole të qëndrueshme dhe të sigurt. Beqarët do të jenë në gjendje të bëjnë miq të rinj, njohjet me të cilët mund të kthehen në diçka magjike! Përzierja astrale e kësaj jave flet për dashuri të papritur! Venusi përmirëson kontaktet me njerëzit e “kundërt”. Pasionet dhe hobet e përbashkëta do të dalin në dritë.

Puna: rendi i ditës është plot me emërime. Ritmet janë të furishme dhe të ngutshme. Nuk do të jetë e lehtë për të menaxhuar gjithçka me veten … më mirë të mbështeteni tek punonjësit solidë. Java është gjithashtu e madhe për eksperimentimin me detyra të reja ose pranimin e roleve të reja. Duhet të jeni të vetëdijshëm se gjithçka është e mundur dhe se ende mund të eksperimentoni shumë!

Luani

Dashuria: impononi pikëpamjen tuaj mbi një çështje familjare, veçanërisht duke tronditur dashurinë tuaj. Mundohuni të ndërmjetësoni. Ju do të kërkoni përkushtim dhe admirim, si dhe aderimin e plotë në mënyrën tuaj të të qenit dhe të menduarit. Nuk është aspak qëndrimi i duhur! Rastësitë e çuditshme do të ndihmojnë zemrat e vetmuara për të ndërmarrë hapin për njohje të reja premtuese. Të jesh pranë jush nuk është e lehtë. Jini më pak të guximshëm dhe mos e zhgënjeni atë që është pranë jush.

Puna: mundësi të padiskutueshme në horizont. Një proces formues, shumë shpejt, do të kthehet në një projekt solid dhe plot perspektivë fitimi për të ardhmen. Ata që kërkojnë punë do të mund të amazojnë një intervistë. Në zyrë, mos e impononi personalitetin tuaj. Ndërsa jeni plotësisht të vetëdijshëm për “fuqinë” tuaj, ju krijoni kushtet për një klimë besimi dhe bashkëpunimi konstruktiv. Periudha është plot stimuj të guximshëm …

Virgjëresha

Dashuria: Ata të cilët sapo kanë përfunduar një histori të stuhishme dashurie, do të kenë frikë për të humbur busullën përsëri, duke guxuar të ecin dhe bien në dashuri me ata që nuk përputhen. Zemra juaj fsheh sekretet që do t’ju lejojnë të kuptoni dëshirën që të bini në dashuri përsëri! Çdokush që tashmë është i lidhur romantikisht nuk do të duhet të mbyllet si një iriq dhe të dalë jashtë për asgjë kur diçka është e gabuar. Beqarët, duke u mbështetur në ndihmën e Venusit, mund të arrijnë tek të njohjet e reja. Lojërat e errëta astrale të kësaj jave krijojnë mundësi unike për t’u bërë përshtypje të tjerëve! Marsi jep bujarisht magnetizëm dhe energji për t’u përfshirë në lojërat e dashurisë pa frikë!

Puna: të zhytur tërësisht në punë, ju mund të bini, pavarësisht që keni planifikuar çdo gjë me kujdes, në gabime të shpërqendrimit. Ndoshta është e këshillueshme që të merrni një pushim të shkurtër për të shpërndarë tensionet e trupit dhe mendjes. Ju jeni duke synuar shumë lartë dhe parashikimet e horoskopit njoftojnë se qëllimi është shumë afër. Plutoni është një ndihmë për t’u përballur me pasiguritë dhe vështirësitë pa i dhënë nervozizëm!

Gaforrja

Dashuria: e ëmbël, sentimentale dhe imagjinative, si dhe të kesh një shpirt të ndjeshëm dhe delikat, më në fund do të fitosh besimin e një personi që të ka kërkuar kohë. Çiftet e konsoliduara do të synojnë të ndërtojnë një fole të qëndrueshme dhe të sigurt. Beqarët do të jenë në gjendje të bëjnë miq të rinj, njohjet me të cilët mund të kthehen në diçka magjike! Përzierja astrale e kësaj jave flet për dashuri të papritur! Venusi përmirëson kontaktet me njerëzit e “kundërt”. Pasionet dhe hobet e përbashkëta do të dalin në dritë.

Puna: rendi i ditës është plot me emërime. Ritmet janë të furishme dhe të ngutshme. Nuk do të jetë e lehtë për të menaxhuar gjithçka me veten … më mirë të mbështeteni tek punonjësit solidë. Java është gjithashtu e madhe për eksperimentimin me detyra të reja ose pranimin e roleve të reja. Duhet të jeni të vetëdijshëm se gjithçka është e mundur dhe se ende mund të eksperimentoni shumë!

Luani

Dashuria: impononi pikëpamjen tuaj mbi një çështje familjare, veçanërisht duke tronditur dashurinë tuaj. Mundohuni të ndërmjetësoni. Ju do të kërkoni përkushtim dhe admirim, si dhe aderimin e plotë në mënyrën tuaj të të qenit dhe të menduarit. Nuk është aspak qëndrimi i duhur! Rastësitë e çuditshme do të ndihmojnë zemrat e vetmuara për të ndërmarrë hapin për njohje të reja premtuese. Të jesh pranë jush nuk është e lehtë. Jini më pak të guximshëm dhe mos e zhgënjeni atë që është pranë jush.

Puna: mundësi të padiskutueshme në horizont. Një proces formues, shumë shpejt, do të kthehet në një projekt solid dhe plot perspektivë fitimi për të ardhmen. Ata që kërkojnë punë do të mund të amazojnë një intervistë. Në zyrë, mos e impononi personalitetin tuaj. Ndërsa jeni plotësisht të vetëdijshëm për “fuqinë” tuaj, ju krijoni kushtet për një klimë besimi dhe bashkëpunimi konstruktiv. Periudha është plot stimuj të guximshëm …

Virgjëresha

Dashuria: Ata të cilët sapo kanë përfunduar një histori të stuhishme dashurie, do të kenë frikë për të humbur busullën përsëri, duke guxuar të ecin dhe bien në dashuri me ata që nuk përputhen. Zemra juaj fsheh sekretet që do t’ju lejojnë të kuptoni dëshirën që të bini në dashuri përsëri! Çdokush që tashmë është i lidhur romantikisht nuk do të duhet të mbyllet si një iriq dhe të dalë jashtë për asgjë kur diçka është e gabuar. Beqarët, duke u mbështetur në ndihmën e Venusit, mund të arrijnë tek të njohjet e reja. Lojërat e errëta astrale të kësaj jave krijojnë mundësi unike për t’u bërë përshtypje të tjerëve! Marsi jep bujarisht magnetizëm dhe energji për t’u përfshirë në lojërat e dashurisë pa frikë!

Puna: të zhytur tërësisht në punë, ju mund të bini, pavarësisht që keni planifikuar çdo gjë me kujdes, në gabime të shpërqendrimit. Ndoshta është e këshillueshme që të merrni një pushim të shkurtër për të shpërndarë tensionet e trupit dhe mendjes. Ju jeni duke synuar shumë lartë dhe parashikimet e horoskopit njoftojnë se qëllimi është shumë afër. Plutoni është një ndihmë për t’u përballur me pasiguritë dhe vështirësitë pa i dhënë nervozizëm!

Bricjapi

Dashuria: Këtë javë është e nevojshme që ju të mbështesni partnerët dhe për tu kthyer në forcën e tij/saj. Të besueshëm dhe të sigurtë, ju do ta forconi më tej lidhjen me gjysmën e ëmbël. Nëse nuk e keni bërë këtë, çfarë po prisni për të planifikuar hapin e madh? Venusi ndihmon në konsolidimin e mëtejshëm të angazhimeve në sferën e takimeve. Merrni përparësi! Shëtitje të gjata, mbrëmje të lumtura me miqtë do të ndihmojnë beqarët për të takuar njerëz shumë të veçantë me të cilët do të ndajnë … shtratin dhe idetë! Mërkuri ju lejon të afroheni me të dashurit e vjetër që ishin zhdukur … Ka ditë plot me surpriza që presin për ju!

Puna: në vendin e punës, shmangni kryerjen e situatave të lodhshme, veçanërisht me kolegët më ziliqar. Dilni nga skemat e paracaktuara dhe zgjeroni horizontet tuaja duke përfituar nga kurset e trajnimit profesional. Marsi krijon kushtet për partneritete të reja. A keni shumë stres në shpatullat tuaja? Caktoni orë për t’u kushtuar asaj që ju bën të ndiheni mirë!

Ujori

Dashuria: sjelljet tuaja aventureske intrigojnë por, në të njëjtën kohë, dekurajohen pasi nuk ofrojnë garanci të forta për të ardhmen në çift. Horoskopi sygjeron që të jeni të qartë, para së gjithash me veten dhe për të zgjedhur nëse do të jeni vetëm apo të lidheni seriozisht. Jupiteri dhe Mërkuri ju ndihmojnë për të hedhur themelet për të takuar njerëz të rinj dhe me iniciativë, me të cilët mund të flisni dhe të diskutoni gjithçka.

Puna: Mërkuri ndihmon në vendosjen e duhur të marrëdhënieve me kolegët. Ju do të jeni në gjendje të jepni një vështrim të ri për ato projekte që nuk kanë ardhur për shkak të mungesës së fondeve. Planetet miqësore ju nxisin të planifikoni angazhimet tuaja në mënyrën e duhur dhe të përmbushni afatet. Ata që kërkojnë një ndryshim do të jenë me shumë fat me mikun Jupiter.

Peshqit

Dashuria: Ata që janë në çift do jenë të lirshëm dhe do i tregojnë gjysmës së tyre dshurinë  me demonstrimet dashamirëse. Intrigues dhe të rafinuar dhe ndoshta në disa raste edhe ëndërrimtarë dhe të pakapshëm, ju do të ndërmerrni pushtime të rëndësishme me të cilat do të arrini marrëveshje të forta, madje edhe në shtrat. Mos jini të ngathët në qoftë se dikush ju ka dhënë një premtim të dashur që më vonë e tërhoqën, veçanërisht në lidhje me një marrëdhënie klandestine. Venusi nis “provokimet” … e gjithë kjo do të provokojë pasiguri dhe hutim në marrëdhëniet emocionale, sidomos te çiftet e konsoliduara. Në kontekstin e njohjeve të reja, frika do të krijojë blloqe emocionale.

Puna: do të keni shumë shpikje, por, për fat të keq, do të kushtëzohen nga sugjerimet e një kolegu ziliqar. Mos e humbisni veten në arsyetime të padobishme dhe sterile, duke e humbur qëllimin kryesor. Shumë angazhime do të lidhen drejtpërdrejt me transferimet dhe ndryshimet që do të ndodhin në zyrë dhe do të ndikojnë në karrierën tuaj. E vazhdueshme dhe ambicioze, ju do të përfundoni me sukses marrëveshjet dhe negociatat.

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads