Jetë

Këshilla e letrave për sot: Zgjidhni njërën prej tyre

Letra e parë

Kjo letër i referohet rrafshit mendor, është një letër pozitive dhe tregon se ju keni gjithçka që është e nevojshme për të arritur qëllimet tuaja. Tani keni nevojë për motivim dhe guxim për të vazhduar.

Përqafoni mundësitë në mënyrë pozitive dhe “zbrisni” nga rrafshi mendor për t’i bërë gjërat në të vërtetë. Mos mbani asgjë që ndikon negativisht në ju, është koha të dini se çfarë ju frenon dhe nuk ju bën të evoluoni, meditoni mbi këtë.

Letra e dytë

Shmangni mjediset në konflikt nëse mund të ndryshoni rrugën që peshon negativisht. Mos lejoni që gjërat e vogla të bëhen stuhi e madhe, veçanërisht nëse dikush përpiqet t’ju largojë nga boshti juaj. Mos lejoni që njerëzit të prishin qetësinë tuaj.

Tani është koha për të zgjidhur luftën tuaj të brendshme dhe mund të ketë edhe luftime të jashtme, por ju nuk mund të lëkundeni.

Letra e tretë

Kjo është një letër pozitive dhe tregon se kohë më të ndriçuara po vijnë, tani gjërat janë bërë më të qarta dhe ju keni më shumë gjasa për të parë të ardhmen me shpresë.

Është koha për të rilindur, për të mësuar nga e kaluara, por jo për të qëndruar deri në pikën e atakimit të situatave që kanë ndodhur tashmë. Letra demonstron pozitivitet.

 

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads