Home Ballina Kapitullimi: Videoja që nuk do te donte ta shikonte asnjë serb!

Kapitullimi: Videoja që nuk do te donte ta shikonte asnjë serb!

149
0
SHARE

Këto janë pamje reale filmike të pushtimit të Mbreterisë Jugosllave nga ushtria gjermane në vitin 1941.

Gjunjëzimi i ushtrisë jugosllave shihet në video, dhe nuk kishin asnjë mundësi të përballonin sulmin gjerman përpos kapitullimit.

Ushtria jugosllave dorëzohet pa kushte përpara ushtrisë së fuqishme të Gjermanisë.

Video: FMimages Albania

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of