Astrologji, Jetë

Jeni lidhur me personin e gabuar? Me këto 5 shenja e kuptoni

Të gjesh personin e duhur nuk është e lehtë, prandaj duhet të keni kujdes.

Ekspertët, sipas intv.al kanë renditur disa shenja si ta kuptoni  që jeni me personin e gabuar:

1. Ju krahason me ish-in
Nëse nuk është mbyllur e kaluara, nuk ja vlen të nisësh një histori të re dashurie. Kjo tregon se e ka mendjen ende te ish partneri.
2. Ka shumë gjëra për ta përmirësuar
Ndoshta, jeni të lodhur duke i dhënë këshilla personave të tjerë. Nëse ky person nuk është ashtu si do dëshironit ju dhe ka shumë gjëra që nuk shkojnë, me siguri nuk bën për ju.
3. Ju nuk po ecni më në jetë
Ambiciet tuaja po bien dhe keni mbetur  në vend, sepse ky person është pa të ardhme. Ju ka kapur monotonia dhe nuk po bëni asgjë.
4.  Miqtë dhe familja juaj nuk e pëlqen
Edhe pse ju jeni personi kryesor, që vendos nëse ky person ja vlen apo jo, sërish diçka nuk shkon. Pse miqtë dhe shoqëria juaj nuk e pëlqen? Keni kohë për ta vërtetuar!
5. Nuk e shikoni të ardhmen me të
Ju nuk jeni entuziastë që po kaloni një lidhje me këtë person. Kjo gjë tregon,sipas intv.al se ju e dini mjaft mirë që ky person nuk është pjesë e së ardhmes me ju.

 

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads