Jetë

Ja si ta dalloni kur shtëpia juaj është prekur nga syri i keq

Një argument që gjithnjë e më shumë prek njerëzit, të cilat shpesh hasim në jetën tonë të përditshme: ajo e “negativitetit”, e kuptuar si një atmosferë e rëndë, pesimizëm, probleme të dukshme të pazgjidhshme.

Emocionet tona, ndjenjat tona dhe qëndrimet tona lëshojnë energji që nga ana tjetër, tërheq atë të të tjerëve.

Pra, nëse ne jemi të rrethuar nga njerëz që gjithmonë shohin çdo gjë të zezë, të cilët jetojnë vetëm duke folur për problemet e tyre, dhe ata nuk bëjnë asgjë, por ankohen për mënyrën se sa e pakënaqur është jeta e tyre, shkruan ShkodraNews, është e pashmangshme që të gjithë ky negativitet të na arrijë në një mënyrë apo një tjetër, duke ndikuar në gjendjen shpirtërore dhe në mirëqenien tonë.

Ne duhet të dimë diçka thelbësore: gjithçka mund të zgjidhet, gjëja e rëndësishme është që të mos biem në këtë rrjet të mendimeve dhe disponimeve, por të dimë se si t’i kundërvihemi.

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads