Home Fun I dashuri e mashtron kinse e kishte tradhëtuar, por ngjarja nuk përfundon...

I dashuri e mashtron kinse e kishte tradhëtuar, por ngjarja nuk përfundon me kaq

280
0
SHARE

Shumë lidhje mes njerëzve në vende të ndryshme të botës, janë jashtëzakonisht atraktive.

Lidhjet shoqërohen edhe me marrëzi të ndryshme dhe ‘mashtrime’ të cilat nganjëherë edhe nuk përfundojnë mirë, transmeton lajmi.net

Një djalosh, kishte ‘skenuar’ një moment kur e telefonon një vajzë tjetër në telefon për të ngjallur dyshimet tek e dashura e tij për tradhëti.

Mirëpo, ajo hidhërohet jashtëzakonisht shumë nga telefonata, e godet dhe ikë në dhomën tjetër, pas kësaj i dashuri i tregon se për çfarë bëhet fjalë.

Mirëpo, nuk mbaron me kaq. Vajza vendosë t’ia kthejë borgjin të dashurit duke ia bërë ‘më zi’.

Shikoni videot e mëposhtme./GLOBISOT.NET/

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of