Jetë

Horoskopi 2019 nga Jorgo Pulla/ Parashikimi Peshorja

Do të ketë njerëz që do të zgjedhin të largohen nga ju në mënyrë të papritur. Njohje të reja ka mundësi të lindin dhe do të vijnë në jetën tuaj për të ndryshuar rrjedhën e saj. Ky është një nga parashikimet e astrologut Jorgo Pulla për shenjën e Peshores për vitin 2019.

PESHORJA 2019
PLUTONI TEK BRICJAPI (për të lindurit në fillim dhe në mes të dhjetëditëshit të tretë)
Me Plutonin që kalon në shtëpinë tuaj të katërt, jeni duke bërë ndryshime rrënjësore në familje dhe në mënyrën si mendoni. Është e rëndësishme që të largoni prej jush perceptimet, dhe të veproni duke krijuar themele të reja. Ka shumë mundësi që marrëdhëniet me njerëz të afërm të jenë të tensionuara në këtë kohë, pasi duke bërë ndryshime personale, ju nuk do të hezitoni të ndërmerrni veprime konfliktuale, dhe këto veprime mund të bëjnë që njerëzit të largohen nga ju.

URANI TEK DASHI (për të lindurit në fund të dhjetëditëshit të tretë)
Urani do të jetë në shtëpinë e marrëdhënieve tuaja dhe partneriteteve deri më 6 Mars për të qartësuar përfundimisht marrëdhëniet tuaja ndërpersonale. E sigurt është se nuk do të jeni më të gatshëm të duroni dhe të bëni kompromis në marrëdhëniet që mendoni se nuk janë të përshtatshme për ju, që nuk ju ofrojnë mirëkuptim dhe bashkëpunim. Gjendja juaj kontradiktore mund të çojë në prishje të marrëdhënieve, ndërkohë ju do revoltoheni me njerëzit që mendoni se nuk mund të vazhdojnë të ekzistojnë në jetën tuaj.

SATURNI TEK BRICJAPI (për të lindurit në dhjetëditëshin e dytë)
Me Saturnin që ndodhet në shtëpinë tuaj të katërt, ka më shumë mundësi që ju të merrni përgjegjësi që do t’ju rëndojnë nga ana psikologjike dhe do t’ju mbushin me ankth. Çështjet familjare po kthehen përsëri si prioritare dhe mirë është të keni një qëndrim të qartë, të jeni të drejtë dhe të jeni të pjekur si dhe të mendoni me logjikë për të arritur të mbani ekuilibrin dhe të jepni rrugëdalje për problematikat që mund të lindin. Përndryshe, kontradiktat e mundshme kanë mundësi të shfaqen, duke krijuar kushte të favorshme për t’u larguar nga njerëz të rëndësishëm për ju. Çështjet e pronës do t’ju shqetësojnë dhe potencialisht do t’ju çojnë në shpenzime për mirëmbajtje. Por gjëja kryesore është që mund të merrni vendime katalizuese, të tilla si krijimi i familjes.

NDIKIMI I JUPITERIT
Me Jupiterin tek Shigjetari deri më 3 Dhjetor, ju keni mundësinë të zgjeroni njohuritë tuaja, të gjeni interesa të reja, të takoni njerëz të rinj që mund të komunikojnë me ju dhe t’ju përcjellin gjërat që ju interesojnë drejtpërsëdrejti, të argëtoheni, të flirtoni, të jeni në humor dhe në qejf. Ju keni mundësinë të komunikoni me njerëzit në mjedisin tuaj të ngushtë (vëllezërit e motrat, kushërinjtë, miqtë) dhe mund të rivendosni marrëdhëniet që mund të kenë qenë në të kaluarën. Udhëtimet hyjnë në programin tuaj dhe nuk do të hezitoni të bëni atë që keni ëndërruar, madje edhe duke udhëtuar në vende të largëta. Pas këtij pasazhi, do të ndiheni më të mençur, më të plotë dhe përvojat që do të keni në jetën tuaj, do të sjellin njerëz që mund të transmetojnë gëzim dhe gjallëri.

Me Jupiterin tek Bricjapi më 3 Dhjetor, ndjeni paqe dhe qetësi dhe kjo pasqyrohet qartë në mjedisin tuaj. Çdo pengesë që mund të gjeni në rrugën tuaj mund të trajtohet në një mënyrë absolutisht të suksesshme, pasi keni besim tek vetja. Zhvillim i rëndësishëm mund të jetë edhe në kuadrin e një pasurie të paluajtshme, siç është shitja ose qiraja e një shtëpie të re. Zhvillimet mund të keni edhe në marrëdhënien tuaj, pasi mund të vendosni për të filluar një bashkëjetesë të re me personin e zemrës.

EKLIPSET 2019
Eklipsi Diellor tek Bricjapi më 6 Janar sjell dështime të rëndësishme familjare dhe nuk do të hezitoni të merrni vendime që janë të vështira dhe do të lënë shenjën e tyre. Ndikohen të lindurit në dhjetëditëshin e parë. Eklipsi Diellor tek Gaforrja më 2 Korrik nxjerr në pah një fillim të ri në kujdesin tuaj profesional që do të jetë në kushte të vështira dhe në konflikt, pasi ka njerëz që do të përpiqen të vënë pengesa. Ndikohen të linduri në fund dhe në fillim të dhjetëditëshit të dytë. Eklipsi Hënor në aksin e Gaforre – Bricjap më 16 Korrik ju çon në mbylljen e kapitujve të rëndësishëm në fushën e familjes dhe profesionale që do të lenë gjurmë brenda jush, pasi do të jenë rezultat i emocioneve intensive, plagëve dhe zhgënjimeve. Eklipsi Diellor tek Bricjapi më 26 Dhjetor krijon kornizën për fillimin e një familjeje të re në kushte të favorshme, duke mbyllur një kapitull të jetës suaj dhe duke hapur një të ri, me disponim të fuqishëm revolucionar dhe tendenca të pavarësisë. Ky eklips Ndikon të lindurit në fillim të dhjetëditëshit të parë.

MERKURI RETROSPEKTIV 2019
Mirë do jetë që të jeni shumë të kujdesshëm nga data 3 Mars deri më 29 Mars, sepse Merkuri tek Peshqit arrin ambientin e financave dhe çështjeve tuaja të dashurisë, dhe kjo mund të sjellë vonesa dhe mospërputhje që do t’ju kushtojnë shumë nga ana monetare për shkak të konflikteve intensive.
Peshorja: Me hyrjen e Marsit në shtëpinë tuaj të 7, Viti i Ri për ju fillon më 14/02/2019. Marrëdhëniet ndërpersonale do të testohen në mënyrë profesionale dhe personale. Së bashku me Merkurin tek Bricjapi prej 06/01/2019 deri 24/01/2019, do të ketë një tendencë për t’u shqetësuar. Më 02/03/2019 me hyrjen e Afërditës deri në 26/03/2019, fati do të jetë në anën tuaj. Marrëdhëniet tuaja shoqërore do të jenë në horizont. Do të jetë një periudhë mjaft produktive dhe krijuese që do të favorizojë Peshoret të cilat janë të angazhuar në art. Gjithashtu do të ketë frymëzim për shkrimtarët dhe poetët.

Marrëdhëniet emocionale do jene në fokus! Më 17/05/2019 me hyrjen e Marsit tek Gaforrja, do t’ju jepet zgjidhje për çështjet që kanë të bëjnë me profesionin tuaj. Qëndrimi i mëparshëm do të zëvendësohet me një periudhë lëvizjeje dhe ndryshimi. Do të përballeni me rregullime. Do të kërkoni shpjegime dhe shumë diskutime do të mbahen këtë herë. Mos u shqetësoni për këtë. Dhjetëditëshi i fundit i Gushtit, me shumë planete tek Virgjëresha, është një periudhë që do të kërkojë një vëmendje pak më të madhe. Ndoshta mund të prekeni përkohësisht nga një çështje shëndetësore ose një person shumë i afërt. Kjo do të jetë deri më 04/10/2019. Marrëdhëniet e paligjshme mund të zbulohen gjatë kësaj periudhe! Kujdesuni që t’i besoni sekretet tuaja njerëzve të duhur. Ndoshta do të jetë një kohë kur ktheheni te metafizika ose feja. Prej 20/11/2019 deri në fund të Dhjetorit me Marsin që hyn tek Akrepi, do të ketë një favor financiar. Kjo do t’ju ndihmojë të ndikoni shumë pozitivisht në psikologji. Do t’ju bëjë të jeni në gjendje të ndihmoni familjen tuaj ose aty ku ka nevojë të menjëhershme në këtë kohë.

Eklipset 2019
Eklipsi Diellor i periudhës 06/01/2019 do të ndikojë Peshoren, e lindur nga 01/10 në 18/10.Eklipsi Hënor i periudhës 21/01/2019 do të ndikojë Peshoren, e cila ka lindur nga 24/09 në 02/10. Do të ndikojë marrëdhëniet shoqërore dhe publike. Eklipsi Diellor i periudhës më 02/07/2019 do të ndikojë Peshoret, të cilët kanë lindur nga 25/09 deri 11/10. Eklipsi Hënor në 16/07/2019 do të ndikojë Peshoret, të cilët kanë lindur nga 10/10 deri në 23/10. Kjo kryesisht ndikon çështjet familjare dhe marrëdhëniet.

KARMA
Vit i vështirë në vitin 2018! Ndryshime rrënjësore, sidomos me kalimin e Saturnit në dhjetëditëshin e parë. Saturni do të hyjë tek Peshoret e dhjetëditëshit të dytë. Nga 03/10/2019 deri 14/10/2019 do të jetë më i butë me Shigjetarin tek Jupiteri.

PARASHIKIME TË PËRGJITHSHME (NGA PLANETE TË NGADALTË)
1 Janar 2019- Kalimi i Uranit nga shtëpia e 7-të. Kalimi i Uranit do ta tronditë martesën tuaj ose një bashkëpunim të ngushtë. Pra, nëse këto janë konvencionale, nëse ato bazohen në obligacione sipërfaqësore dhe nuk kanë rrënjë më të thella, ato kanë mundësi të shpërndahen. Por marrëdhëniet e shëndetshme mund të tronditen gjithashtu nga një marrëdhënie e papritur, por e përkohshme. Kjo periudhë gjithashtu mund të sjellë konfrontime të hapura me armiqtë tuaj të dukshëm dhe disa përpjekje ligjore. Gjithë këtë kohë do të mbizotërojë liria dhe ndryshimi. 1 Janar 2019- Kalimi i Saturnit nga shtëpia e 8-të. Kalimi i Saturnit nga shtëpia juaj e tetë do të thotë se do të ketë disa konflikte në vlera materiale dhe vlera të tjera. Në veçanti, duhet të jeni të përgatitur për të zvogëluar ose anuluar paratë kur kjo varet nga një palë e tretë, pavarësisht nëse ajo është një hua, një bonus, etj. Ju duhet të mbështeteni vetëm në pikat tuaja të forta dhe të mos prisni ndihmë nga askush. Kjo do të jetë diçka e vlefshme pas 5 vjetësh, kur Saturni do të ndikojë në profesion dhe në karrierën tuaj. 1 Janar 2019- Kalimi i Jupiterit nga shtëpia e 9-të. Periudha e ardhshme është më e përshtatshme për zgjerimin e njohurive tuaja, nisjen e studimeve mbi çështjet filozofike ose fetare, dhe për udhëtime të gjata. Për botuesit, gazetarët, shkrimtarët, etj kjo do të thotë sukses dhe reputacion, por për të tjerët, do të thotë përmirësim përmes njohurisë dhe besimit, i cili do të zëvendësojë paragjykimet. Gjithashtu, është një kohë e mirë për të përmirësuar marrëdhëniet tuaja me të afërmit tuaj.

5 Mars 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e 8-të. Kalimi i Uranit nga shtëpia juaj e tetë do të sjellë ndryshime në financat tuaja nëse ato varen nga palët e treta. Pra, nëse jeni financiarisht i varur nga bashkëshorti ose partneri juaj, duhet të jeni të përgatitur për mirë apo edhe për më keq. Nuk është befasuese të pranohet ndonjë trashëgimi. Shmangni, marrjen e një kredie në këtë kohë, sepse do të ishte e padobishme. Është shumë e mundshme që gjatë këtij efekti të Uranit, një njohje e re do të shquhet në fushën e aktivitetit seksual me origjinalitetin dhe pasionin që e karakterizon, por është i destinuar të mos ketë kohëzgjatje. Së fundi mund të merreni me psikologjinë, parapsikologjinë, ose merrni pjesë në disa grupe me perceptime dhe aktivitete revolucionare ose konspirative.

30 Nëntor 2019- Kalimi i Jupiterit nga shtëpia e 8-të. Për vitin e ardhshëm, është planifikuar të përmirësoni financat tuaja, nga paratë që merrni nga palët e treta. Një hua, apo trashëgimi është e mundur. Dhe tani po zbuloni fuqi të reja, të cilat ju japin besim dhe optimizëm për jetën.

PARASHIKIMET E DETAJUARA (NGA PLANETE TË SHPEJTË)
1 Janar 2019- Kalimi i Marsit nga shtëpia e 7-të. Gjatë gjithë kësaj periudhe, tensioni do të dominojë jetën tuaj, që do të perceptohet si në partneritetin tuaj ashtu edhe në marrëdhëniet tuaja me partnerin . Ajo që duhet të shikoni është gjendja juaj e humorit, mos u grindni me partnerët ose bashkëpunëtorët. Tregoni disa kompromise dhe gjithmonë ekziston një zgjidhje. E mira është që çdo konflikt të zgjidhet në moment para se konfliktet të fillojnë të dalin në sipërfaqe.                                                                  1 Janar 2019. Kalimi i Diellit nga shtëpia e 8-të. Në këtë periudhë në vend që të konsumoheni me jetën e përditshme, mbani kontaktin me botën tuaj të brendshme dhe bëni rishikimet e nevojshme. Është koha për fillime të reja, për disa rilindje. Financat që lidhen me trashëgiminë, disa përfitime që mund të fitoni, gjithashtu do të kenë fjalën e parë.                                                                                                                         1 Janar 2019- Kalimi i Merkurit nga shtëpia e 7-të. Periudha e ardhshme favorizon arsimin e lartë, ndjekjen e një diplome, takimin me personat që mbajnë një pozitë të shquar ose janë të lidhur me ligjin. Ju mund të merrni pjesë në ekspozita, ligjërata, etj, ndërkohë mund të shihni dhe pasuroni njohuritë tuaja. Periudha e mirë për shkrimtarët, botuesit, avokatët, edukatorët dhe agjentët e udhëtimeve.
1 Janar 2019- Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 10-të. Në periudhën që vijon, çështjet tuaja të biznesit favorizohen. Partneritetet tuaja bëhen më harmonike, dhe marrëdhënia juaj me njerëz superiorë në hierarki ose në rend të lartë shoqëror ju ndihmon të evoluoni. Ju mund të keni një favor të veçantë nga një person i lartë. Ndërkohë disa barriera janë rrezuar, mund të krijoni një lidhje erotike me një person të lartë në hierarki, ose më të vjetër në moshë, të cilët do të luajnë rolin e mësuesit. Nëse përsëri nuk krijohet një lidhje e tillë është shumë e mundur që njohjet të jenë të vlefshme.                                           1 Janar 2019- Kalimi i Marsit nga shtëpia e 7-të. Gjatë gjithë kësaj periudhe, tensioni do të dominojë jetën tuaj, që do të perceptohet si në partneritetin tuaj ashtu edhe në marrëdhëniet me partnerin tuaj. Ajo që duhet të shikoni është gjendja juaj e humorit, mos u grindni me partnerët tuaj ose bashkëpunëtorët. Tregoni disa kompromise dhe gjithmonë ekziston një zgjidhje për çdo situatë. Konfliktet mund të vijnë në sipërfaqe, dhe është më e mira për të zgjidhen në moment. Çdo gjë është gjithmonë për të treguar shpirtin tuaj të shoqërimit.                                                                                          7 Janar 2019- Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 9-të. Kalimi i Afërditës nga shtëpia juaj e nëntë e kthen interesin tuaj në fushat e artit dhe shpirtit. Ndoshta mund të bëni një udhëtim të largët dhe të shihni vende të reja, shfaqje të tjera. Ndoshta është një kohë e mirë për festat që kombinojnë relaksimin dhe dashurinë. Ju gjithashtu mund të keni njohuri të reja, me njerëz të huaj ose me njerëz që udhëtojnë larg.                              20 Janar 2019- Kalimi i Diellit nga shtëpia e 7-të. Herën tjetër, ju mund të rishikoni të gjitha bashkëpunimet tuaja, qoftë të një natyre profesionale ose sociale. Në mënyrë të drejtë mund të peshoni nevojat që i plotësojnë boshllëqet që lejojnë. Ju dominoni frymën e drejtësisë dhe të ndërgjegjes në këtë periudhë, kështu që në të njëjtën frymë do të shikoni marrëdhënien tuaj. Në këtë përpjekje, do t’ju duhet edhe mendimi i një shoku ose partneri i cili do të jetë shumë i dobishëm për ju. Periudha është gjithashtu e përshtatshme për martesë ose një marrëdhënie të përhershme.

3 Shkurt 2019- Kalimi i Marsit nga shtëpia e 8-të. Herën tjetër, do të theksoni fushën erotike ku do të dominojë pasioni, intensiteti i dëshirave erotike, shpesh do të kapërceni kufijtë, por edhe xhelozinë dhe zotërimin ndaj partnerit tuaj. Ju gjithashtu mund të mësoni disa gjëra rreth partnerit tuaj që do të ndikojnë tek ju. Në sektorin financiar mund t’ju jepet një hua ose një dhuratë e shtrenjtë, ose mundësia juaj financiare mund të përmirësohet nga partneri ose bashkëpunëtori juaj.                                                      18 Shkurt 2019- Kalimi i Marsit nga shtëpia e 8-të. Kalimi i Marsit nga shtëpia e tetë do të thotë disa ngjarje që nuk mund të parashikohen, sepse mund të jenë shumë të mira deri në shumë të këqija. Ju mund të kundërshtoni njerëzit, të cilët do të kenë një ndikim të madh në financat tuaja. Kini kujdes me shëndetin, sepse mund të krijojë një gjendje shumë të keqe psikologjike deri në sëmundje indektive. Në marrëdhëniet seksuale, më në fund, do përpiqeni të shuani energjinë tuaj të fshehur, duke kërkuar kënaqësi më shumë se sa një marrëdhënie të butë dhe delikate.                                                                18 Shkurt 2019- Kalimi i Diellit nga shtëpia e 6-të. Tani është koha, që pas argëtimit, të kujdeseni për shëndetin tuaj, dietën tuaj dhe punën tuaj që mund ta keni lënë pas dore. Tani mund të bëni disa ekzaminime mjekësore, të filloni një program fitnesi, ose të merreni pak më shumë me “kaloritë”.

1 Mars 2019- Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 7-të. Gjatë periudhës së ardhshme për rreth një muaj, partneritetet dhe marrëdhëniet, si erotike ashtu edhe profesionale, do të jenë veçanërisht të favorizuara. Në dashuri, mund të ketë një rast të ri, ose ndoshta një marrëdhënie të thyer. Në biznes, do të jeni në gjendje të bëni dallimin ndërmjet bashkëpunimit dhe urtësisë në mënyrë që të shmangni çdo këputje. Kini kujdes nga ky nënshtrim që të mos e konsideroni atë si dobësi.                                                          21 Mars 2019- Kalimi i Diellit nga shtëpia e 7-të. Ju mund të rishikoni të gjitha bashkëpunimet tuaja, qoftë të një natyre profesionale ose sociale. Në mënyrë të drejtë mund të peshoni nevojat që i plotësojnë boshllëqet që lejojnë. Ju dominoni frymën e drejtësisë dhe të ndërgjegjes në këtë periudhë, kështu që në të njëjtën frymë do të shikoni marrëdhënien tuaj. Në këtë përpjekje, do t’ju duhet edhe mendimi i një shoku ose partneri i cili do të jetë shumë i dobishëm për ju. Periudha është gjithashtu e përshtatshme për martesë ose një marrëdhënie të përhershme. 26 Mars 2019- Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 6-të. Afërdita në shtëpinë tuaj të gjashtë ndihmon marrëdhënien tuaj në punë. Megjithëse dominon praktika dhe mungon dashuria, e cila ka dominuar të kaluarën e menjëhershme, megjithatë ndihmon në përmirësimin e performancës dhe zgjidhjen e çështjeve të ndryshme që lidhen me punën. Disa njohje të reja mund të ndodhin brenda vendit tuaj të punës ose me dikë që ju bashkohet në një marrëdhënie pune. Kujdesuni për shëndetin tuaj dhe, mbi të gjitha dietën tuaj.                                31 Mars 2019- Kalimi i Marsit nga shtëpia e 9-të. Është më e mira për ta shfrytëzuar për përparimin shpirtëror, informimin dhe angazhimin në punën intelektuale. Mbrojeni të drejtën tuaj, por jo me fanatizëm, dhe mbi të gjitha, mos e thyeni ligjin. Mos filloni në këtë moment pretendimet ligjore ose lojërat gjyqësore. Është më mirë të shihni disa njerëz që mbajnë një pozicion dhe të marrin sa më shumë kufizime, të marrin pjesë në disa seanca trajnimi.

20 Prill 2019- Kalimi i Diellit nga shtëpia e 8-të. Në këtë periudhë në vend që të konsumoheni me jetën e përditshme, mbani kontaktin me botën tuaj të brendshme dhe bëni rishikimet e nevojshme. Është koha për fillime të reja. Kryefjalë e kësaj kohe do jenë financat që lidhen me trashëgiminë mund të fitoni.
15 Maj 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 8-të. Herën tjetër, do të theksoni fushën erotike ku do të dominojë pasioni, intensiteti i dëshirave erotike shpesh do të kapërcejë kufijtë, por edhe xhelozinë dhe zotërimin ndaj partnerit tuaj. Ju gjithashtu mund të mësoni disa gjëra rreth partnerit tuaj që do të ndikojnë tek ju. Në sektorin financiar mund t’ju jepet një hua ose një dhuratë e shtrenjtë, ose mundësia juaj financiare mund të përmirësohet nga partneri ose bashkëpunëtori juaj.

16 Maj 2019- Kalimi i Marsit nga shtëpia e 10-të. Koha që fillon sot ju jep një favor të veçantë për të pasur sukses në karrierën tuaj profesionale. Duke mos llogaritur lodhjen apo rreziqet, ju duket se keni të gjitha garancitë për sukses. Por duhet të shikoni për të shmangur shkëputjen me bosët ose bashkëpunëtorët, sepse nuk do ta shohin progresin tuaj të mirë. Puna në heshtje dhe në mënyrë metodike, duke shmangur dëmtimet dhe suksesin është në anën tuaj.                                                                                      21 Maj 2019- Kalimi i Diellit nga shtëpia e 9-të. Në ditët e ardhshme, do të merreni me studime të larta, me diplomë, politikë ose fe. Aspak e çuditshme për të bërë një udhëtim të largët, qoftë duke qëndruar për një kohë jashtë vendit, ku do t’ju jepet mundësia për të ardhur në kontakt me shumë njerëz. Megjithatë, dilni pak nga rutina për një kohë dhe përfshihuni në disa aktivitete të reja shpirtërore.

9 Qershor 2019- Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 9-të. Kalimi i Afërditës nga shtëpia juaj e nëntë e kthen interesin tuaj në fushat e artit dhe shpirtit. Ndoshta mund të bëni një udhëtim të largët dhe të shihni vende të reja dhe shfaqje të tjera. Ju gjithashtu mund të keni njohje të reja me njerëz të huaj ose me njerëz që udhëtojnë larg.

21 Qershor 2019- Kalimi i Diellit nga shtëpia e 10-të. Herën tjetër, kujdesuni për imazhin që ju i paraqitni njerëzve rreth jush, bëni vetëkritikë, korrigjo gabimet e mundshme dhe kujdesuni për karrierën tuaj. Sektori profesional do të jetë më i favorizuari në këtë periudhë. Ju mund të keni besim te detyra të rëndësishme, por këto duhet t’i përballoni seriozisht. Peshoni forcat tuaja dhe kini vëmendjen e nevojshme nëse doni të keni sukses.

1 Korrik 2019- Kalimi i Marsit nga shtëpia e 11-të. Në këtë periudhë, duhet të merreni me politikën, ose për të mirën e një tërësie të gjerë, jo vetëm në bashkëpunim me miqtë ose brenda një grupi. Mbështetja e të tjerëve do të jetë e nevojshme për ju, dhe për njerëzit që ndajnë interesat tuaja. Reagimet mund t’i perballoni nga ata që nuk i kuptojnë vizionet dhe qëllimet tuaja dhe ku ata janë të orientuar.                                                            3 Korrik 2019- Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 10-të. Në periudhën që vijon, çështjet tuaja të biznesit favorizohen. Partneritetet tuaja bëhen më harmonike, dhe marrëdhënia juaj me njerëz superiorë në hierarki ose në rend të lartë shoqëror ju ndihmon të ecni përpara. Ju mund të keni një favor nga një person. Ndërkohë disa barriera janë rrëzuar, ju mund të krijoni një lidhje erotike me një person të lartë në hierarki, ose më të vjetër në moshë, të cilët do të luajnë rolin e mësuesit. Nëse përsëri nuk krijohet një lidhje e tillë, është shumë e mundur që njohjet të jenë të vlefshme.

23 Korrik 2019- Kalimi i Diellit nga shtëpia e 11-të. Do të merreni më shumë me miqtë dhe njerëzit e tuaj. Ju e kuptoni rëndësinë e bashkëpunimit dhe shoqërisë, dhe përpjekjet tuaja do të bëhen, si në sferat profesionale dhe personale. Ju mund të zgjeroni rrethin tuaj të miqve dhe të bëheni iniciatore për të përhapur idetë tuaja, të cilat tani do të jenë më të pranueshme prej tyre. Veçanërisht, nëse jeni udhëheqës i një grupi, nëse keni të bëni me politikë, tani do të keni njohje më të madhe në këtë fushë.                                28 Korrik 2019- Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 11-të. Ditët e ardhshme janë më të bukura pasi njerëzit rreth jush do t’ju shohin me sy më miqësor. Tani do të forconi marrëdhëniet e tua, do të bësh paraqitje më sociale. Marrëdhëniet e tua do të marrin një ngjyrim më të mirë, dhe ndoshta një marrëdhënie e re do të krijohet në mjedisin tuaj miqësor.

18 Gusht 2019- Kalimi i Marsit nga shtëpia e 12-të. Këtë përiudhë duhet të shmangni komplikimet dhe shpifjet kundër jush nga disa njerëz dashamirës. Do të jetë një periudhë tensioni dhe trazirash mendore, por është më mirë të merreni me një libër psikologjik se sa të ngatërroheni në konflikte dhe situata të tilla. Mos harroni se pas disa muajsh, Marsi hyn në horoskopin tuaj, kështu që klima ndryshon rrënjësisht. Pra kini durim.               21 Gusht 2019- Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 12-të. Kjo periudhë do të karakterizohet nga gatishmëria për të ofruar dashurinë tuaj për të dashurit tuaj ose për të gjithë në përgjithësi. Këtë mund ta shprehni edhe nëpërmjet pjesëmarrjes tuaj në organizata bamirëse. Edhe jeta juaj sentimentale gjithashtu do të karakterizohet nga një njohje, e cila mund të mos jetë e duhur. Së fundi, nuk është e çuditshme të keni një lidhje të fshehtë dashurie, por më vonë kjo lidhje mund të ju zhgënjejë pafund. Kështu që tregohuni të matur.                                                                                                   23 Gusht 2019- Kalimi i Diellit nga shtëpia e 12-të. Këtë periudhë do të kërkoni përmirësime në mënyrën se si i shikoni gjërat dhe sesi i mendoni ato, nga ana tjetër disa gjëra nga nënndërgjegjja juaj kanë tendencë të dalin në sipërfaqe. Mund të ndiheni të tërhequr nga disa kujtime të nën ndërgjegjshme ose të përjetoni konflikte emocionale ose psikologjike. Megjithatë, tani është koha për të kufizuar të tashmen nga e kaluara dhe për të bërë një fillim të ri.

14 Shtator 2019- Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 11-të. Ditët e ardhshme janë më të bukura pasi njerëzit rreth jush do t’ju shohin me sy më miqësor. Tani do të forconi marrëdhëniet e tua, do të bësh paraqitje më sociale. Marrëdhëniet e tua do të marrin një ngjyrim më të mirë, dhe ndoshta një marrëdhënie e re do të krijohet në mjedisin tuaj miqësor.                                                                                                                  23 Shtator 2019- Kalimi i Diellit nga shtëpia e 11-të. Do të merreni më shumë me miqtë dhe njerëzit e tuaj. Ju e kuptoni rëndësinë e bashkëpunimit dhe shoqërisë, dhe përpjekjet tuaja do të bëhen, si në sferat profesionale dhe personale. Ju mund të zgjeroni rrethin tuaj të miqve dhe të bëheni iniciatore për të përhapur idetë tuaja, të cilat tani do të jenë më të pranueshme prej tyre. Veçanërisht, nëse jeni udhëheqës i një grupi, nëse keni të bëni me politikë, tani do të keni njohje më të madhe në këtë fushë.

4 Tetor 2019- Kalimi i Marsit nga shtëpia e 11-të. Në këtë periudhë, duhet të merreni me politikën, ose për të mirën e një komuniteti më të gjerë. Mbështetja e të tjerëve do të jetë e nevojshme për ju, dhe për njerëzit me të cilët ndan të njëjtat interesa. Mund të përballeni me reagime të ndryshme nga ata që nuk i kuptojnë vizionet dhe qëllimet që keni.

8 Tetor 2019- Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 10-të. Në këtë periudhë favorizohen çështjet që kanë të bëjnë me biznesin. Partneritetet tuaja do të bëhen më harmonike, dhe marrëdhënia që keni me njerëz më superiorë në hierarki ose në një rend më të lartë shoqëror do ju ndihmojë të ecni përpara. Ndërkohë disa barriera janë rrëzuar kështu që mund të krijoni një lidhje erotike me një person më të lartë në hierarki ose më të vjetër në moshë, të cilët do të luajnë rolin e mësuesit. Nëse nuk krijohet një lidhje e tillë, përsëri është shumë e mundur që njohjet të jenë të vlefshme.                                                  23 Tetor 2019- Kalimi i Diellit nga shtëpia e 10-të. Kujdesuni për imazhin që ju paraqisni njerëzve rreth jush, bëni vetëkritikë, korrigjoni gabimet e mundshme dhe kujdesuni për karrierën tuaj. Sektori profesional do të jetë më i favorizuari në këtë periudhë. Ju mund t’ju besohen detyra të rëndësishme, por këto detyra duhet t’i përballoni seriozisht. Peshoni forcat tuaja dhe paguani vëmendjen e nevojshme nëse doni të keni sukses.

1 Nëntor 2019- Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 9-të. Kalimi i Afërditës nga shtëpia juaj e nëntë e kthen interesin tuaj në fushat e artit. Ndoshta mund të bëni një udhëtim të largët dhe të shihni vende të reja. Ndoshta është një kohë e mirë për festa që kombinojnë relaksimin dhe dashurinë. Ju gjithashtu mund të zgjeroni njohuritë, me njerëz të huaj.   19 Nëntor 2019- Kalimi i Marsit nga shtëpia e 10-të. Kjo periudhë ju jep një favor të veçantë për të pasur sukses në karrierën tuaj profesionale. Duke mos llogaritur lodhjen apo rreziqet, ju duket se keni të gjitha garancitë për sukses. Por nëse nuk jeni një profesionist i mirë duhet të keni kujdes që të shmangur shkëputjen me shefat ose bashkëpunëtorët, sepse nuk do ta shohin progresin tuaj të mirë.                                    22 Nëntor 2019- Kalimi i Diellit nga shtëpia e 9-të. Në ditët e ardhshme, do të merreni me studime të larta, politikë ose fe. Nuk është aspak e çuditshme që të bëni një udhëtim të largët, qoftë duke qëndruar për një kohë jashtë vendit, ku do t’ju jepet mundësia për të ardhur në kontakt me shumë njerëz. Megjithatë, dilni pak nga rutina dhe përfshihuni në disa aktivitete të reja shpirtërore.
26 Nëntor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 8-të. Këtë periudhë do ti jepni rëndësi fushës erotike ku do të dominojë pasioni, intensiteti i dëshirave erotike, shpesh do të kapërceni kufijtë. Në sektorin financiar mund t’ju jepet një hua ose një dhuratë e shtrenjtë, ose ana juaj financiare mund të përmirësohet nga partneri ose bashkëpunëtori juaj.

20 Dhjetor 2019- Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 7-të. Gjatë periudhës së ardhshme për rreth një muaj, partneritetet dhe marrëdhëniet, si erotike ashtu edhe profesionale, do të jenë veçanërisht të favorizuara. Në dashuri, mund të ketë një rast të ri, ose ndoshta një marrëdhënie të thyer. Në biznes, do të jeni në gjendje të bëni dallimet ndërmjet bashkëpunimit dhe urtësisë në mënyrë që të shmangni çdo shkëputje të mundshme. Kini kujdes nga ky nënshtrim që të mos e konsideroni atë si një dobësi.
22 Dhjetor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 8-të. Në këtë periudhë mbani kontaktin me botën tuaj të brendshme dhe bëni rishikimet e nevojshme. Është koha për fillime të reja, për disa rilindje. Mund të përfitoni financa që lidhen me çështje trashëgimie.

Parashikimet në dashuri
Saturni tek Bricjapi shënon kushtet e reja në aspektin e familjes dhe shtëpisë. Ju keni më shumë mundësi të merrni vendime të rëndësishme në lidhje me zhvillimin dhe ecurinë të marrëdhënies tuaj dhe të bëni hapin për të krijuar familjen tuaj duke krijuar themele të reja në jetë. Nga ana tjetër, konfliktet dhe konfrontimet me partnerin në aspektin e bashkëjetesës mund të ju çojnë në zhvillimin e një kapitali të rëndësishëm për ju, i cili do të ketë një kosto. Jupiteri tek Shigjetari ju jep humor dhe mundësi për të zgjeruar shoqërinë tuaj. Mos humbisni një mundësi për të shkuar në evenimente të ndryshme kulturore ose një darkë mes miqsh. Nuk përjashtohet mundësia që një person në jetën tuaj t’ju bëjë të ndjeni rrahje zemre sikur të jeni adoleshent.

Përcaktimi dhe optimizmi që ju dallon do të jetë një magnet për dinamikat e reja qe priten të vijnë në jetën tuaj, por duhet të mbani mend është që nuk duhet të fokusoheni vetëm në dëshirat tuaja, por duhet të kuptoni edhe dëshirat e të tjerëve. Afërdita në shenjën tuaj prej 5 Tetorit deri 9 Nëntor do ju bëjë më joshës. Është e rëndësishme të kërkoni të plotësoni nevojat tuaja, duke mbajtur gjithmonë parasysh se edhe ju duhet të jepni nga vetja juaj në mënyrë që të përmbushen edhe nevojat e të tjerëve. Ju duhet të jeni shumë të kujdesshëm gjatë eklipseve të datave 6 Janar, 2 Korrik, 16 Korrik dhe 26 Dhjetor, pasi tensionet që mund të ekzistojnë në nivel profesional dhe familjar nuk do të jenë të lehta për tu zgjidhur. Mundohuni që nëpërmjet dialogut dhe komunikimit të zgjidhni problemet dhe mosmarrëveshjet me partnerin , në vend që të konfliktoheni sepse këto konflikte nuk do t’ju ndihmojnë, por mund t’ju ngarkojnë nga ana psikologjike. Këtë vit do të merrni vendime të rëndësishme për jetën tuaj personale.

Do të ndërprisni lidhjet që ju mbajnë në të kaluarën dhe nuk ju lejojnë të ecni para. Saturni do të jetë gjatë gjithë vitit tek Bricjapi dhe do të ndikojë më shumë tek ju që keni lindur gjatë dhjetëditëshit të dytë të shenjës suaj, gjë që do t’ju ndihmojë të sqaroni çfarë është ajo që dëshironi në nivel personal. Natyrisht, kjo do t’ju bëjë të rreptë dhe mjaft kritike për veten dhe për partnerin. Ju do e rishikoni edhe një herë një marrëdhënie që keni, në rast se mendoni se diçka nuk shkon ose nuk ndiheni me sikur jeni pjesë e asaj marrëdhënieje.

E vërteta është se këtë vit do të jeni ose në lartësi ose thellësi pra në dy ekstremet e mundshme, kështu që ka mundësi që të habisni njerëzit në rrethin tuaj të ngushtë duke njoftuar një bashkëjetesë me partnerin tuaj ose një largim përfundimtar prej tij. Jupiteri, i cili do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor, do të sjellë një mundësi për të ekspozuar veten dhe për tu reklamuar në mënyrën më të mirë. Do të ketë njohje të reja, njerëz interesantë dhe mundësi për flirtim. Nëse jeni beqar , ka shumë mundësi jo vetëm të krijoni një marrëdhënie të re, por edhe të zgjidhni midis disa kandidatëve!

Ajo nga e cila duhet të keni kujdes është tendenca që keni për tu entuziazmuar lehtë, mos u entuziasmoni që në fillimet e njohjes, sepse mund të ketë edhe zhgënjime që mund të sjellin jo stabilitet të ndjenjave tuaja. Urani tek Dashi deri më 5 Mars sugjeron se do të jetë një periudhë e çuditshme për marrëdhëniet tuaja emocionale sidomos për ju që keni lindur në dhjetëditëshin e tretë. Acarimi dhe trazirat që Urani ju shkakton nga ky pozicion mund të krijojnë probleme në një marrëdhënie të rëndësishme të jetës suaj, madje edhe ju të cilët kohët e fundit keni filluar një marrëdhënie të re, mund të mos i shpëtoni kësaj situate.

Eklipset që do të bëhen në shenjat (Gaforre-Bricjap) do të ndikojnë në sektorin tuaj profesional dhe gjithashtu në marrëdhëniet tuaja personale. Shmangni shpërthimet e zemërimit dhe mos i transferoni çështjet e biznesit në jetën tuaj personale dhe anasjelltas anasjelltas në mënyrë që të mbani një klimë të qetë. Nëse shihni se klima e qetë nuk arrihet, atëherë është koha të mendoni nëse duhet të ndryshoni drejtimin qoftë në nivel profesional apo personal.

Parashikimet vjetore çdo 10 ditësh, Peshorja 2019
DHJETËDITËSHI I PARË
2019 është një vit më i lehtë se 2018, pasi Saturni mund të jetë akoma tek Bricjapi, por nuk ndikon më drejtpërdrejtë në dhjetëditëshin tuaj. Kjo do të thotë që do të shikoni zhvillime të reja në jetën tuaj, veçanërisht zhvillime që lidhen me çështjet familjare. Jupiteri, i cili do të jetë në shenjën e Shigjetarit deri më 2 Dhjetor, do të jetë jashtëzakonisht i rëndësishëm pasi do të kujdeset për afrimin e njerëzve që do të jenë të gatshëm tju ndihmojnë për çdo gjë që ju nevojitet.

Më 3 Dhjetor, Jupiteri do të kalojë në shenjën e Bricjapit dhe ky pozicion do tju ndihmojë për çështje të jashtëzakonshme që lidhen me transaksionet e pasurive të paluajtshme, lëvizjet dhe çdo gjë që lidhet me shtëpinë tuaj. Ju që jeni në dhjetë ditëshin e parë do ndjeni drejtpërdrejt efektin pozitiv. Urani, i cili do të shkojë tek Dashi më 6 Mars, sugjeron që duhet të jeni të kujdesshëm në çështjet që kanë të bëjnë me organet publike dhe bankat, pasi ka mundësi që një veprim i gabuar të ketë një ndikim negativ në çështjet financiare. Gjatë gjithë vitit duhet ti kushtoni vëmendje të ardhurave dhe shpenzimeve dhe të bëni ndërhyrjet e nevojshme sa herë që është e nevojshme. Eklipsi i vitit janë në aksin e Gaforres-Bricjapit, do të thotë se do të ndikojë në çështjet familjare dhe të biznesit. Eklipsi Diellor që do të zhvillohet më 2 Korrik tek Gaforrja mund të krijojë tensione brenda familjes dhe duhet të tregoni kujdes dhe qetësi. Eklipsi tjetër Diellor më 26 Dhjetor tek Bricjapi do të sjellë çështje profesionale .Duhet të jeni shumë të kujdesshëm pasi vendimet impulsive nuk do të ndihmojnë.

DHJETËDITËSHI I DYTË
Viti 2019, është një vit vendimtar për ju, pasi energjitë e disa planeve do ndikojnë drejtpërdrejt tek ju, kjo tregon se këtë vit do të jeni mjaft aktivë në fushat e rëndësishme të jetës suaj. Saturni tek Bricjapi sugjeron që gjatë gjithë vitit do të merrni përgjegjësi për punët dhe detyrimet që vijnë nga shtëpia. Gjithashtu, nuk përjashtohet mundësia që një person i moshuar i familjes suaj të ketë nevojë për ndihmën tuaj. Plutoni, i cili favorizon, ata që kanë lindur në dhjetëditëshin e fundit, krijon mendime intensive për një lëvizje dhe një ndryshim të ambientit të shtëpisë tuaj.

Jupiteri, i cili do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor, është jashtëzakonisht i rëndësishëm për jetën tuaj shoqërore dhe një kundërpeshë të fuqishme ndaj Saturnit, pasi do ju çlodhë dhe t’ju ndihmojë që kontaktet me miqtë dhe të afërmit t’ju rregullojnë humorin! Një njohje e re për ju që jeni beqar nuk mund të përjashtohet. Eklipsi Diellor i 6 Janarit tek Bricjapi do të sjellë një çështje që lidhet me shtëpinë tuaj dhe mund tju duhet të merrni më shumë përgjegjësi në të njëjtën kohë. Eklipsi Diellor që do të zhvillohet më 2 Korrik tek Gaforrja ndikon sektorin profesional. Mënyra se si reagoni ndaj eprorëve do të luajë një rol të rëndësishëm në zhvillimin tuaj.

DHJETË DITËSHI I TRETË
Viti 2019 është një vit në të cilin do ju duhet të gjykoni objektivisht, në mënyrë që të merrni vendimet e duhura në fusha të rëndësishme të jetës suaj. Saturni është tek Bricjapi, por këtë vit nuk ka ndikim të drejtpërdrejtë në dhjetëditëshin tuaj, por mund të ndikoheni në mënyrë të tërthortë nga energjia e tij pasi mund të lindin më shumë përgjegjësi që lidhen me shtëpinë dhe familjen tuaj. Plutoni, sugjeron se gjërat mund të ndryshojnë në familje. Ju mund të vendosni të qëndroni vetëm në një shtëpi të re ose, për ju që keni gjetur partnerin tuaj, nuk përjashtohet të filloni të bashkëjetoni me të.

E vetmja gjë e sigurt është se do të bëhen ndryshime , gjë që do të ndikojë në modelin e jetës familjare. Urani, do të verë vulën e tij, duke treguar edhe më qartë se është vit i ndryshimeve jo vetëm në nivel familjar por edhe në aspektet tuaja ndërpersonale. Shokë të rinj mund të vijnë e të vjetër të largohen. E njëjta gjë mund të ndodhë dhe në aspektin personal me partnerët tuaj. Ajo që duhet të bëni është të mos këmbëngulni në gjëra që tregojnë se nuk mund të qëndrojnë në jetën tuaj. Çdo gjë që lidhet me shitjet, shitjet në internet dhe marrëdhëniet me publikun do të jetë shumë mirë këtë vit, pasi Jupiteri do të jetë një ndihmës i vlefshëm. Eklipsi Hënor më 16 Korrik në aksin e Gaforre-Bricjap mund të ngrejë çështje në balancimin mes karrierës dhe familje.

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads