Jetë

Horoskopi 2019 nga Jorgo Pulla/ Parashikimi për shenjën e Bricjapit

Planetet mund t’ju fusin në qorrsokake por edhe mund të largojnë periudhat e errëta në jetën tuaj. Por jo vetëm kaq. Astrologu Jorgo Pulla ju tregon gjithçka që duhet të dini për punën, dashurinë, familjen, fatin tuaj gjatë vitit 2019. Parashikim me detaje për gjithçka ndodh në vitin 2019 për shenjën e Bricjapit.

Bricjapi 2019 Parashikimet Vjetore Astrologjike
PLUTONI TEK BRICJAPI (për të lindurin në fillimet dhe në fund të dhjetë ditëshit të dytë)

Transformuese janë ndryshimet që po ndodhin dhe po kaloni një fazë rilindje që ka një kosto të konsiderueshme mendore. Plutoni ndryshon për ju në një mënyrë universale radikale dhe kjo bëhet menjëherë e dukshme për partnerët tuaj dhe shoqëruesit tuaj, pasi nuk do të hezitoni të veproni fort, bëhuni absolut duke dashur të lëvizni drejt epokës së re. Plagët do të lënë shenjën e tyre, por ato do t’ju japin një pjekuri unike për të menaxhuar jetën tuaj prej tani e tutje. Ju mund të jeni manipulues, dominues, i ngurtë në mendime (po … mundeni edhe më shumë), por ju e dini se kjo do t’ju kushtojë dhe duhet të jeni gati për të paguar çmimin.

URANI TEK DASHI (për të lindurin në fund të dhjetë ditëshit të tretë)

Përplasjet e njohura sjellin Uranin në shtëpinë tuaj të katërt deri më 6 Mars, duke ftuar të ndryshoni mendësinë, normat dhe obsesionin që mund të keni “trashëguar” nga familja. Nuk do të jetë e lehtë për ju për shkak të stabilitetit që kërkoni, por është e sigurtë që nëse nuk ecni në mënyrë dinamike për të përmbysur skenën, ajo do të kujdeset për veten, me fakte që do të jenë gjithpërfshirëse dhe nuk do të jeni në gjendje të kontrolloni. Ndryshimet në shtëpi apo lëvizjet jashtë vendit nuk mund të përjashtohen, duke qenë të gatshëm për gjithçka.

SATURNI TEK BRICJAPI (për të lindurin në dhjetë ditëshin e dytë)

Ju natyrisht keni një personalitet të strukturuar, por duhet të kaloni nëpër një periudhë reformimi, rivendosni veten dhe kolegët tuaj, sidomos bashkëpunëtorët dhe partnerët. Përgjegjësitë mund të jenë shumë, nuk mund të jetë pesimiste për t’ju paguar disa herë, por do ta pranoni mirë se është koha që gjyqtari i madh të vlerësojë veprimet tuaja, punën tuaj, përpjekjet që keni bërë në të kaluarën dhe se nuk ka baza të forta për të qëndruar në jetën tuaj. Mendoni thellësisht nëse partneri apo bashkëpunëtorët tuaj kanë një vend në rrjedhën e re që ju filloni dhe jeni i sigurtë se nuk do të hezitoni të largoheni nga çdokush që nuk mund t’i plotësojë kërkesat dëshirat tuaja.

NDIKIMI I JUPITERIT

Jupiteri tek Shigjetari deri më 3 Dhjetor është jashtëzakonisht mbrojtëse për ju ashtu siç është afër jush në momente të vështira për t’ju ndihmuar të kapërcyer ndonjë pengesë, reale ose psikologjike, duke arritur të qëndroni në këmbët tuaja me vështirësi. Është gjithashtu një kohë kur mund të notoni në shpirtrat e shpirtit tuaj dhe të përballeni me plagët që keni … me dashuri! Po…me dashuri, sepse qëndrimi juaj do të jetë vendimtar për ju që të mbyllni atë që ju godet psikologjikisht dhe progresi i çliruar nga çfarëdo peshe ju mbajnë prapa. Prej 3 Dhjetorit, Jupiteri kalon në shenjën tuaj dhe krijon kushtet e duhura për ju që të ndërmarrni hapa të rëndësishëm për të zgjeruar partneritetet dhe marrëdhëniet tuaja. Optimizmi, gëzimi dhe shoqëria ju karakterizojnë dhe kjo ka një ndikim në të gjitha aspektet e jetës tuaj, vetëm kujdesuni për ekzagjerime dhe optimizëm të tepruar sepse ato do t’ju çojnë në gabime.

 

EKLIPSET 2019

Eklipsi Diellor në shenjën tuaj më 6 Janar sjell ndryshime të rëndësishme brenda dhe rreth jush përmes proceseve intensive që do t’ju çojnë në vendime të vështira dhe absolute që janë vendimtare për jetën tuaj. Ndikohet i linduri në mes të dhjetë ditëshit të dytë. Eklipsi Diellor mbi Gaforren më 2 Korrik ju shtyn të filloni në çdo gjë që lidhet në marrëdhëniet dhe partneritetet, pasi mund të merrni vendime pas mendimit të pjekur dhe absolut për njerëzit që nuk mund të qëndrojnë më me ju ose do të vijnë në jetën tuaj. Ndikohet i linduri në fund të fillimit dhe fillimit të dhjetë ditëshit të tretë.Eklipsi Hënor në aksin tuaj me Gaforrn më 16 Korrik mund të sjellë ndryshime vendimtare në jetën tuaj personale dhe profesionale duke mbyllur qarqet e marrëdhënieve që do të lënë shenjën e tyre. Ndikohet i linduri në dhjetë ditëshin e tretë. Eklipsi Diellor në shenjën tuaj më 26 Dhjetor krijon kushte për fillime të favorshme në të gjitha fushat e jetës suaj, që do të punojnë në mënyrë të shtrirë dhe çliruese për ju. Ndikohet i linduri në fillim të dhjetë ditëshit të parë.

MERKURI RETROSPEKTIV 2019

Nga 20 Korriku deri më 1 Gusht, Merkuri kthehet tek Gaforrja dhe shkakton keqkuptime, vonesa dhe keqkuptime me bashkëshortin dhe bashkëpunëtorët tuaj, kështu që të jeni të qartë në atë që thoni. Shmangni marrëveshjen e partneriteteve të reja. Bricjapi: Viti i Ri fillon me Marsin tek Dashi deri më 15/02/2019. Në lidhje me Afërditën tek Shigjetari nga 08/01/2019, do të merreni me çështjet familjare. Çështje që keni lënë pas dore për kaq kohë. Ndoshta një anëtar ka nevojë për më shumë kujdes. Ndoshta një problem shëndetësor ndodh në një anëtar.Mos u shqetësoni! Sidomos nëse janë të moshuar. Nga 18/04/2019 hyrja e Merkurit dhe më 21/04/19 Afërdita tek Dashi. Çështjet e biznesit do të përballen me një qëndrim negativ të kolegëve tuaj. Vështirësitë me bashkëpunime! Ju keni më shumë gjasa të jeni të hutoheni! Qëndroni të qetë! Kjo është ajo që konkurrentët dhe armiqtë tuaj po kërkojnë! Ju sjellin jashtë kontrollit dhe të merrni veprim të gabuar! Mos i lejoni ato. Me hyrjen e Afërditës tek Binjakët nga 10/06/2019, do të ketë një përmirësim në situatën tuaj të punës. Klima do të normalizohet. Mos u shqetësoni. Ju do të merrni një dorë ndihmëse nga kolegët dhe partnerët dhe një aleancë të papritur. Ndoshta këtë herë po merreni me një çështje shëndetësore. Me hyrjen e Merkurit tek Akrepi nga 09/10/2019 deri në 09/11/2019, shoqëria juaj do të rritet veçanërisht. Komunikimi do t’ju sjellë përfitime të rëndësishme dhe do t’ju ndihmojë në mënyrë profesionale dhe personalisht. Rruga juaj miqësore do të zgjerohet më shumë dhe do të vini në kontakt me njerëz të rinj që mund t’ju promovojnë në një nivel profesional. Nuk mund të hyni në një komunitet ose grup. Do të përfshiheni në aktivitete të ndryshme. Sa për emocionet, është një kohë ideale për kërkimin e partnerit. Një partner me interesa dhe mendime të përbashkëta. Për ata që janë të përkushtuar, është koha kur marrëdhëniet me një udhëtim duhet të rinovohen. Do të ketë çështje të reja në marrëdhënien tuaj.

Eklipsi 2019

Eklipsi Diellor i periudhës më 06/01/2019 do të ndikojë Bricjapët të lindur nga 27/12 deri 13/01. Kjo do të ndikojë kryesisht në disponimin dhe psikologjinë e Bricjapit. Shqetësim për imazhin e tyre ndaj të tjerëve. Eklipsi Hënor i periudhës më 21/01/2019 do të ndikojë Bricjapitët e lindur nga 22/12 deri 31/12. Çështjet e prekura nga trashëgimia, çështjet ekonomike, marrëdhëniet sekrete dhe të paligjshme. Eklipsi Diellor i periudhës më 02/07/2019 do të ndikojë Bricjapitët e lindur nga 25/12 deri në 10/01. Kjo do të ndikojë kryesisht në marrëdhëniet ndërpersonale. Profesionale por edhe emocionale. Eklipsi Hënor në 16/07/2019 do të ndikojë Bricjapi të lindur nga 05/01 deri në 20/01. Psikologjia e tyre preket kryesisht.

Karma

2018 ishte një vit i rëndësishëm për Bricjapin. Kompleks, por gjithashtu shumë konstruktiv. Në 2019 ajo do të jetë si një vazhdim i vitit 2018. Pika më pozitive. Ju thjesht nuk duhet të nxitoheni.

PARASHIKIME TË PËRGJITHSHME (NGA PLANETE TË NGADALTË)

1 Janar 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e 2-të. Kalimi i Uranit nga shtëpia juaj e dytë do të thotë ndryshime në sektorin financiar, por edhe në atë që konsideroni si vlerë në jetën tuaj. Ndryshimet në financat tuaja mund të kuptojnë fitime për ju, por gjithashtu mund të dëmtojnë. Natyra e Uranit është e tillë që nuk mund të përcaktojë saktësisht efektin e saj. Mesazhi nuk është t’i rezistojë këtyre ndryshimeve. Nëse ndërroni punë, lajmet tuaja mund të lidhen me elektronikë, kompjutera, astrologji etj. Megjithatë, brenda kuadrit të punës tuaj, mund të bëni këto ndryshime, të cilat do të jenë të papritura dhe të paparashikueshme. 1 Janar 2019 Kalimi i Saturni nga shtëpia e 5-të. Kalimi i Saturnit nga shtëpia juaj e pestë shënon një ndryshim në punët tuaja të dashurisë. Pra, ndoshta mund të sqaroni disa nga marrëdhëniet tuaja erotike që ishin të gjata, por nuk keni një themel të qëndrueshëm, ndoshta keni një marrëdhënie me një person më të moshuar se ju, ose ndoshta ktheheni tek njerëz që keni qenë nga këtu deri tani, sepse tani i shihni faktet e tyre pozitive. Fëmijët mund t’ju ngarkojnë më shumë përgjegjësi, ndërkohë krijimet ju premtojnë stabilitet dhe qëndrueshmëri. 1 Janar 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e 2-të. Koha që vijon do të ju afrojë me të vërtetën, pasi do ta gjeni veten ballë për ballë me njerëz dhe situata dhe do të mësoni të vërtetën e vërtetë qoftë për të tjerët ose për veten tuaj. Pranoni gjërat siç janë dhe provoni këtë hapësirë për të përfituar nga kërkimi i së vërtetës, në mënyrë që vendosja juaj përfundimtare në jetë të jetë e drejtë nga këtu e tutje. Për shumë njerëz, kërkimi për të vërtetën mund të ketë përmasa më të thella fetare dhe shpirtërore, pasi do të vijnë në kontakt me mjeshtrat shpirtërorë, ose nëpërmjet kërkimit metafizik. 5 Mars 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e parë. Kalimi i Uranit nga Horoskopi juaj do të thotë një ndryshim i madh në sjelljen tuaj. Është koha e revolucionit tuaj. Do të çliroheni nga kufizimet dhe komoditetet, qoftë nga familja apo nga shoqëria. Mos ju tremb ky ndryshim. Ju vetëm duhet të gjeni se cilat janë elementet e jetës tuaj që janë reale, të cilat do të mbani dhe cilat duhet të zhbllokoni. Ndoshta në këtë kërkim, mbështeteni në astrologjinë, meditimin, yoga etj., Ose në ndonjë mënyrë tjetër që mund t’ju sjellë afër dijes së vërtetë, arma e vetme për rrugën tuaj të ardhshme.

30 Nëntor 2019 Kalimi i Jupiteri nga shtëpia e 5-të. Në dashuri, kjo nuk do të thotë se patjetër do të krijojë një marrëdhënie të re, por që marrëdhëniet po krijohen tani do të kenë premtimin e qëndrueshmërisë. Megjithatë, marrëdhënia juaj me fëmijët përmirëson këtë kohë dhe suksesi i tyre ju mbush me krenari. Nëse i përkisni hapësirës artistike, ka më shumë premtime për sukses ekonomik. Gjithsesi, krijon një tendencë të caktuar ndaj pakujdesisë dhe kënaqësisë.

PARASHIKIMET E DETAJUARA (NGA PLANETE TË SHPEJTË)

1 Janar 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 2-të. Kalimi i Marsit nga shtëpia juaj e dytë do të nxjerrë në pah pasurinë tuaj materiale dhe emocionale. Të dyja financat tuaja do të ndikohen shumë, pasi në këtë fushë do të tentoni të veproni impulsivisht dhe të bëni për shembull, pazaret tuaja dhe emocionet tuaja, ku tendenca juaj për të dhënë gjithçka në mënyrë spontane, mund t’ju dëmtojë më vonë dhe t’ju lërë një boshllëk të madh. Kini kujdes, , tregoni pak përmbajtje dhe shmangni vendimet e nxituara në këto dy fusha.     1 Janar 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 5-të. Pra, është koha për të harruar problemet për një kohë dhe të ndiheni të relaksuar dhe të lumtur. Muaji tjetër merreni me diçka krijuese, argëtuese, nëse keni interesa artistike, do të keni rritje të produktivitetit, ndërkohë fëmijët gjithashtu do të kenë kujdesin tuaj. Ju gjithashtu do të ndjeni nevojën për të flirtuar, për t’u dashuruar, për të shijuar jetën. Koha do të ishte e përshtatshme për pushimet. 1 Janar 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 11-të. Ditët e ardhshme janë më të përshtatshme për t’u festuar në të gjithë ose në rrethin tuaj, pasi njerëzit rreth jush do t’ju shohin me sy më miqësor. Tani do të shtrëngoni marrëdhëniet tuaja, të bëni paraqitjet tuaja më sociale ose të dilni jashtë. Marrëdhënia juaj e përhershme merr një ngjyrë më të mirë, pasi partneri juaj bëhet më i shquar dhe ndoshta një marrëdhënie e re krijohet mes mjedisit tuaj miqësor. 1 Janar 2019 Kalimi i Merkurit nga shtëpia e 12-të. Periudha e ardhshme do të nxjerrë në pah disa sekrete dhe një tendencë të caktuar për të izoluar dhe larguar. Ju do të shmangni turmën dhe do të preferoni “botën tuaj të ëndrrave”. Mënyra më e mirë për t’u marrë me këtë kohë është, sipas mendimit tim, të strehoheni në një mësues ose instruktor shpirtëror, ose të lexoni një libër që do t’ju sjell dobi mendërisht. Përtej kësaj, ka edhe organizata bamirëse që mund t’ju mbushin më shumë. 7 Janar 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 12-të. Herën tjetër do të karakterizohet nga gatishmëria për të ofruar dashurinë tuaj për të dashurit tuaj ose për të gjithë në përgjithësi, nëpërmjet organizatave bamirëse. Pore dhe jeta juaj sentimentale gjithashtu do të karakterizohet nga oferta e një shoqëruesi, i cili mund të mos jetë i vlefshëm. Së fundi, nuk është e çuditshme të keni një lidhje të fshehtë dashurie, por më vonë mund të ju zhgënjejë. 20 Janar 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 4-të. Në kohën e ardhshme, do të merreni me shtëpinë dhe me familjen tuaj. Tani do të qëndroni më shumë në shtëpi, do të shfaqni disa aktivitete brenda saj, disa çështje të lëna në pritje janë tani koha për t’u zgjidhur. Ka mundësi të jeni në një nivel më të thellë me shtëpinë tuaj. Ndoshta pas kësaj kohe, do të shqyrtoni shumë gjëra që do të lidhen me shtëpinë dhe familjen pas disa vetë-përqendrimit dhe vetë-analizës.

3 Shkurt 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 5-të. Herën tjetër do jetë një pushim në jetën tuaj. Përveç kujdesit dhe argëtimit për zbavitje, argëtim dhe dashuri. Marrëdhëniet tuaja do të karakterizohen nga bukuria dhe mungesa e hipokrizisë. Ndoshta disa rinxehje të vjetëra ose disa të reja lindin. Lejoni vetes të jetoni këto ditë. Megjithatë, gjatë kësaj kohe marrëdhëniet tuaja me fëmijët bëhen më të ngrohta, do të kaloni më shumë kohë me ta dhe mund të përshtateni me dëshirat e tyre. Së fundi, mund të shprehni talentin tuaj artistik me krijime të reja. 14 Shkurt 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e parë. Në periudhën e ardhshme do të karakterizoheni me pushtet të papërmbajtshëm, vetëbesim dhe liri. Ju nuk jeni lodhur nga puna e vështirë për të zgjeruar interesat tuaja ose pretendoni të drejtat tuaja, pavarësisht nëse jeni të prekur nga sjellja juaj. Gjatë kësaj periudhe, vetja juaj dhe liria juaj personale mbizotërojnë. Nuk do të ishte e shëmtuar të devijonit disa nga energjitë e tepërta në sporti ose në punë manuale, me pak kujdes për të shmangur një aksident. 18 Shkurt 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 3-të. Në periudhën e ardhshme dhe për rreth një muaj, do të merreni me njerëz të njohur, të afërmit dhe miqtë ose fqinjët. Do merreni me çështjet aktuale dhe do të jeni një shfaqje e tillë që do t’ju kushtojë 24 orë në ditë për të bërë gjithçka. Kini kujdes! Megjithëse është një kohë e mirë, duket pak kujdesshëm dhe mos i zbuloni të gjitha sekretet tuaja, sepse të tjerët nuk do të kenë gjithmonë qëllimet më të mira. Ka shumë mundësi të bëhen disa udhëtime të shkurtra dhe interesante.

1 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 4-të. Në ditët e ardhshme do të jeni të gatshëm të qëndroni në shtëpi më gjatë, të kujdeseni për atë ose të kaloni më shumë orë në një atmosferë familjare. Ju do të jeni të interesuar në dekorimin e mobiljeve, por mos u fshihni në tregjet e panevojshme që lidhen me to. Marrëdhëniet tuaja me prindërit janë m të afrueshme dhe mund të shpresoni për simpatinë e tyre. Kini kujdes me dietën tuaj. Numëroni kaloritë tuaja sepse kilogramet shtesë po ankohen. 21 Mars 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 2-të. Në periudhën e ardhshme dhe për rreth një muaj, ju do të merreni me atë që mendoni si një vlerë në jetën tuaj. Mund të jenë materiale ose ndoshta sende shpirtërore të fituara me punën dhe përpjekjet tuaja. Megjithatë, ka shumë mundësi që të përqendroheni në çështjet tuaja financiare dhe ka shpresë për përmirësimin e tyre, por ekziston mundësia që ato të përkeqësohen nëse përdoren për shfaqjen tuaj personale (blerjet mbresëlënëse, organizimi i ngjarjeve etj.). 26 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 3-të. Periudha e ardhshme do t’ju bëjë më të kënaqshme në marrëdhëniet tuaja të përditshme. Komunikimi juaj me të tjerët bëhet më i bukur, ndoshta njihni miq të rinj. Ju do të keni shkëmbime mesazhe, thirrje telefonike ose me postë. Marrëdhënia juaj me vëllezërit e motrat ose fqinjët bëhet më e ngrohtë, ndërkohë mund të bëni disa udhëtime të këndshme ose të ecni, të vizitoni ose të organizoni një shfaqje. Është koha për të jetuar më këndshëm. Të pakëndshmet mund të presin. 31 Mars 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 12-të. Këtë përiudhë duhet të jeni në dorë për të shmangur komplikimet dhe shpifjet kundër jush nga disa njerëz dashamirës. Do të jetë një periudhë e tensionit dhe trazirave mendore, por është më mirë të merreni me një libër psikologjik se sa të ngatërroheni në konflikte dhe situata. Mos harroni se pas disa muajsh Marsi hyn në horoskopin tuaj, kështu që klima ndryshon rrënjësisht. Pra kini durim.

20 Prill 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e parë. Që nga sot dhe për pothuajse një muaj, është koha të merreni me veten dhe me çështjet tuaja. Ju do të gjeni se personaliteti juaj është i theksuar dhe në proporcion me përshtypjen që ju do t’i bëni të tjerëve. Kini kujdes, megjithatë, sepse kjo gjithashtu mund t’ju krijojë disa mërzitje, por edhe reagimi i të tjerëve mund ta shkaktojë atë. Kujdesuni për çështjet tuaja dhe më mirë vetëm, sepse partneritetet nuk janë favorizuar për shumicën e kësaj kohe.

15 Maj 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e parë. Harmonia që do të ekzistojë në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale do të jetë intensive dhe do t’ju shtyjë të shprehni të gjitha ndjenjat tuaja të mira tek ata përreth jush. Është paqja dhe qetësia juaj, dhe mungon disponimi i mërzitshëm. Miqtë tuaj do të dominojnë klimën e këndshme. Ju mund të kërkoni takime, profesionale ose emocionale, të merrni disa momente për veten, ose dëshironi të bëni një dhuratë për veten tuaj. Aktivitetet duhet të shfrytëzohen për punë të kënaqshme. Ato të pakëndshme mund të presin.16 Maj 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 11-të. Në periudhën e ardhshme, duhet të merreni me politikën, ose për të mirën e një tërësie të gjerë, jo vetëm në bashkëpunim me miqtë ose brenda një grupi. Mbështetja e të tjerëve do të jetë e dobishme për ju, dhe për njerëzit që ndajnë interesat tuaja. Reagimet mund t’i perballoni nga ata që nuk i kuptojnë vizionet dhe qëllimet tuaja dhe ku ata janë të orientuar.21 Maj 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 12-të. Herën tjetër do të kërkoni ndonjë përmirësim në botën tuaj mendore, nga ana tjetër disa gjëra nga nënndërgjegjja juaj kanë tendencë të dalin në sipërfaqe. Ndoshta po ktheheni për të studiuar dhe angazhuar në kërkime metafizike ose studime, mund të ndjeni të tërhequr nga disa kujtime të nënndërgjegjeshëm në konflikte emocionale ose psikologjike. Megjithatë, tani është koha për të parë atë që keni brenda jush, për të rishikuar qëndrimin tuaj dhe për të kufizuar të tashmen nga e kaluara dhe për të bërë një fillim të ri gjatë rrugës dhe evolucionin.

9 Qershor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 12-të. Herën tjetër do të karakterizohet nga gatishmëria për të ofruar dashurinë tuaj për të dashurit tuaj ose për të gjithë në përgjithësi, nëpërmjet organizatave bamirëse. Pore dhe jeta juaj sentimentale gjithashtu do të karakterizohet nga oferta e një shoqëruesi, i cili mund të mos jetë i vlefshëm. Së fundi, nuk është e çuditshme të keni një lidhje të fshehtë dashurie, por më vonë mund të ju zhgënjejë.21 Qershor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 11-të. Herën tjetër do të merreni më shumë me miqtë tuaj dhe njerëzit e mjedisit tuaj. Ju e kuptoni rëndësinë e bashkëpunimit dhe shoqërisë, dhe në këtë dritë të gjitha përpjekjet tuaja do të bëhen, si në sferat profesionale dhe personale. Ju mund të zgjeroni rrethin tuaj të miqve dhe të bëheni të vendosur në mesin e tyre për të përhapur idetë tuaja, të cilat tani do të jenë më të pranueshme. Veçanërisht nëse jeni udhëheqës i një grupi, nëse keni të bëni me politikë, tani do të keni njohjen më të madhe në këtë fushë.

1 Korrik 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 10-të. Koha që fillon sot ju jep një favor të veçantë për të pasur sukses në karrierën tuaj profesionale. Duke mos llogaritur lodhjen apo rreziqet, ju duket se keni të gjitha garancitë për sukses. Por duhet të shikoni, nëse nuk jeni një profesioniste e mirë, për të shmangur këputjen me bosët ose bashkëpunëtorët, sepse nuk do ta shohin progresin tuaj të mirë. Puna në heshtje dhe në mënyrë metodike, duke shmangur dëmtimet dhe suksesin është në anën tuaj. Atletët, ushtarakët, inxhinierët, 3 Korrik 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 11-të. Ditët e ardhshme janë më të përshtatshme për t’u festuar në të gjithë ose në rrethin tuaj, pasi njerëzit rreth jush do t’ju shohin me sy më miqësor. Tani do të shtrëngoni marrëdhëniet tuaja, të bëni paraqitjet tuaja më sociale ose të dilni jashtë. Marrëdhënia juaj e përhershme merr një ngjyrë më të mirë, pasi partneri juaj bëhet më i shquar dhe ndoshta një marrëdhënie e re krijohet mes mjedisit tuaj miqësor.23 Korrik 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 10-të. Herën tjetër, kujdeseni për imazhin që ju paraqitni njerëzve rreth jush, bëni vetëkritikën tuaj, korrigjoni gabimet tuaja të mundshme dhe kujdesuni për karrierën tuaj. Sektori profesional do të jetë më i favorizuari në këtë periudhë. Ju mund të keni besim te detyra të rëndësishme, por këto duhet t’i përballoni seriozisht. Peshoni forcat tuaja dhe paguani vëmendjen e nevojshme nëse doni të keni sukses.

28 Korrik 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 10-të. Herën tjetër çështjet tuaja të biznesit favorizohen. Partneritetet tuaja bëhen më harmonike, dhe marrëdhënia juaj me njerëz të lartë në hierarki ose në rend të lartë shoqëror ju ndihmon të evoluoni. Ju mund të keni një favor të veçantë nga një person i rangut të lartë, i cili do ju duket shumë i dobishëm. Ndërkohë disa barriera lirohen, mund të krijoni një lidhje erotike me një person të lartë në hierarki, ose më të vjetër në moshë, të cilët do të luajnë rolin e mësuesit. Nëse një lidhje e tillë nuk bëhet, ka shumë mundësi që njohjet të jenë të vlefshme.

18 Gusht 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 9-të. Herën tjetër është më e mira për ta shfrytëzuar atë për përparimin shpirtëror, informimin dhe angazhimin në punën intelektuale. Mbrojeni të drejtën tuaj, por jo me fanatizëm, dhe mbi të gjitha, mos e thyeni ligjin. Mos filloni tani pretendimet ligjore ose lojrat gjyqësore. Është më mirë të shihni disa njerëz që mbajnë një pozicion dhe të marrin sa më shumë kufizime, të marrin pjesë në disa seanca trajnimi. 21 Gusht 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 9-të. Kalimi i Afërditës nga shtëpia juaj e nëntë e kthen interesin tuaj në fushat e artit dhe shpirtit. Ndoshta mund të bëni një udhëtim të largët dhe të shihni vende të reja, shfaqje të tjera. Ndoshta është një kohë e mirë për festat që kombinojnë relaksimin dhe dashurinë. Ju gjithashtu mund të keni njohuri të reja, me njerëz të huaj ose me njerëz që udhëtojnë largë. 23 Gusht 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 9-të. Në ditët e ardhshme, merreni me studime të larta, me diplomë, politikë ose feja. Aspak e çuditshme për të bërë një udhëtim të largët, qoftë duke qëndruar për një kohë jashtë vendit, ku do t’ju jepet mundësia për të ardhur në kontakt me shumë njerëz. Megjithatë, dilni pak nga rutina për një kohë dhe përfshihuni në disa aktivitete të reja shpirtërore.

14 Shtator 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 10-të. Herën tjetër çështjet tuaja të biznesit favorizohen. Partneritetet tuaja bëhen më harmonike, dhe marrëdhënia juaj me njerëz të lartë në hierarki ose në rend të lartë shoqëror ju ndihmon të evoluoni. Ju mund të keni një favor të veçantë nga një person i rangut të lartë, i cili do ju duket shumë i dobishëm. Ndërkohë disa barriera lirohen, mund të krijoni një lidhje erotike me një person të lartë në hierarki, ose më të vjetër në moshë, të cilët do të luajnë rolin e mësuesit. Nëse një lidhje e tillë nuk bëhet, ka shumë mundësi që njohjet të jenë të vlefshme.

23 Shtator 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 10-të. Herën tjetër, kujdeseni për imazhin që ju paraqitni njerëzve rreth jush, bëni vetëkritikën tuaj, korrigjoni gabimet tuaja të mundshme dhe kujdesuni për karrierën tuaj. Sektori profesional do të jetë më i favorizuari në këtë periudhë. Ju mund të keni besim te detyra të rëndësishme, por këto duhet t’i përballoni seriozisht. Peshoni forcat tuaja dhe paguani vëmendjen e nevojshme nëse doni të keni sukses.

4 Tetor 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 10-të. Koha që fillon sot ju jep një favor të veçantë për të pasur sukses në karrierën tuaj profesionale. Duke mos llogaritur lodhjen apo rreziqet, ju duket se keni të gjitha garancitë për sukses. Por duhet të shikoni, nëse nuk jeni një profesioniste e mirë, për të shmangur këputjen me bosët ose bashkëpunëtorët, sepse nuk do ta shohin progresin tuaj të mirë. Puna në heshtje dhe në mënyrë metodike, duke shmangur dëmtimet dhe suksesin është në anën tuaj. Atletët, ushtarakët, inxhinierët.8 Tetor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 11-të. Ditët e ardhshme janë më të përshtatshme për t’u festuar në të gjithë ose në rrethin tuaj, pasi njerëzit rreth jush do t’ju shohin me sy më miqësor. Tani do të shtrëngoni marrëdhëniet tuaja, të bëni paraqitjet tuaja më sociale ose të dilni jashtë. Marrëdhënia juaj e përhershme merr një ngjyrë më të mirë, pasi partneri juaj bëhet më i shquar dhe ndoshta një marrëdhënie e re krijohet mes mjedisit tuaj miqësor.

23 Tetor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 11-të. Herën tjetër do të merreni më shumë me miqtë tuaj dhe njerëzit e mjedisit tuaj. Ju e kuptoni rëndësinë e bashkëpunimit dhe shoqërisë, dhe në këtë dritë të gjitha përpjekjet tuaja do të bëhen, si në sferat profesionale dhe personale. Ju mund të zgjeroni rrethin tuaj të miqve dhe të bëheni të vendosur në mesin e tyre për të përhapur idetë tuaja, të cilat tani do të jenë më të pranueshme. Veçanërisht nëse jeni udhëheqës i një grupi, nëse keni të bëni me politikë, tani do të keni njohjen më të madhe në këtë fushë.

1 Nëntor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 12-të. Herën tjetër do të karakterizohet nga gatishmëria për të ofruar dashurinë tuaj për të dashurit tuaj ose për të gjithë në përgjithësi, nëpërmjet organizatave bamirëse. Pore dhe jeta juaj sentimentale gjithashtu do të karakterizohet nga oferta e një shoqëruesi, i cili mund të mos jetë i vlefshëm. Së fundi, nuk është e çuditshme të keni një lidhje të fshehtë dashurie, por më vonë mund të ju zhgënjejë. 19 Nëntor 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 11-të. Në periudhën e ardhshme, duhet të merreni me politikën, ose për të mirën e një tërësie të gjerë, jo vetëm në bashkëpunim me miqtë ose brenda një grupi. Mbështetja e të tjerëve do të jetë e dobishme për ju, dhe për njerëzit që ndajnë interesat tuaja. Reagimet mund t’i perballoni nga ata që nuk i kuptojnë vizionet dhe qëllimet tuaja dhe ku ata janë të orientuar. 22 Nëntor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 12-të. Herën tjetër do të kërkoni ndonjë përmirësim në botën tuaj mendore, nga ana tjetër disa gjëra nga nënndërgjegjja juaj kanë tendencë të dalin në sipërfaqe. Ndoshta po ktheheni për të studiuar dhe angazhuar në kërkime metafizike ose studime, mund të ndjeni të tërhequr nga disa kujtime të nënndërgjegjeshëm në konflikte emocionale ose psikologjike. Megjithatë, tani është koha për të parë atë që keni brenda jush, për të rishikuar qëndrimin tuaj dhe për të kufizuar të tashmen nga e kaluara dhe për të bërë një fillim të ri gjatë rrugës dhe evolucionin.
26 Nëntor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 5-të. Herën tjetër do jetë një pushim në jetën tuaj. Përveç kujdesit dhe argëtimit për zbavitje, argëtim dhe dashuri. Marrëdhëniet tuaja do të karakterizohen nga bukuria dhe mungesa e hipokrizisë. Ndoshta disa rinxehje të vjetëra ose disa të reja lindin. Lejoni vetes të jetoni këto ditë. Megjithatë, gjatë kësaj kohe marrëdhëniet tuaja me fëmijët bëhen më të ngrohta, do të kaloni më shumë kohë me ta dhe mund të përshtateni me dëshirat e tyre. Së fundi, mund të shprehni talentin tuaj artistik me krijime të reja.

20 Dhjetor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 4-të. Herën tjetër do të jeni të gatshëm të qëndroni në shtëpi më gjatë, të kujdeseni për atë ose të kaloni më shumë orë në një atmosferë familjare. Do të interesoheni për dekorimin e mobiljeve, por mos u fshihni në tregjet e panevojshme që lidhen me to. Marrëdhëniet tuaja me prindërit po afrohen dhe mund të shpresoni për mbështetjen e tyre. Kini kujdes me dietën tuaj. Numëroni kaloritë tuaja sepse kilogramet shtesë po ankohen.
22 Dhjetor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 5-të. Pra, është koha për të harruar problemet për një kohë dhe të ndiheni të relaksuar dhe të lumtur. Muaji tjetër merreni me diçka krijuese, argëtuese, nëse keni interesa artistike, do të keni rritje të produktivitetit, ndërkohë fëmijët gjithashtu do të kenë kujdesin tuaj. Ju gjithashtu do të ndjeni nevojën për të flirtuar, për t’u dashuruar, për të shijuar jetën. Koha do të ishte e përshtatshme për pushimet.

Ndikimet në dashuri

Plutoni në shenjën tuaj po punon për ju, ndërkohë ndryshoni rrënjësisht mendimet, prioritetet, mendimet dhe veprimet, dhe kjo ka një ndikim të drejtpërdrejtë në marrëdhëniet tuaja personale. Plutoni në shenjën tuaj po transformohet për ju, ndërkohë ndryshoni rrënjësisht mendimet, prioritetet, mendimet dhe veprimet, dhe kjo ka një ndikim të drejtpërdrejtë në marrëdhëniet tuaja personale. Saturni në shenjën tuaj ju fton të rishikoni jetën tuaj personale me kritere të rrepta dhe të marrin vendime të rëndësishme për marrëdhënien tuaj. Nëse ka themele të forta, është e sigurtë që do të trondisin, por do ta mbajë të drejtë, por nëse themelet janë të prishura, atëherë ka shumë mundësi të mbyllni kapituj të rëndësishëm të jetës suaj që do jeni të vendosur herët e tjera në vazhdim. Eklipset që do të ndodhin në aksin tuaj me Gaforren krijojnë kushtet për ngjarjet karmike dhe do të tregojnë ndryshime në jetën tuaj erotike. Vendime të rëndësishme do të merren, por në rrethana të vështira, si pesimizmi, errësira, humor për pushtet dhe trajtim mund të fuqizojnë klimën. Çfarëdo që të jetë, është e rëndësishme të mbani mend se pavarësisht vështirësive, zhvillimet në afat të gjatë do të tregojnë se vetëm dobia mund të funksionojë për ju. Jupiteri tek Shigjetari mund t’ju shfaqet një partner që do të vijë si një engjëll kujdestar në jetën tuaj, t’ju befasojë pozitivisht duke sjellë paqen dhe qetësinë që aq shumë e dëshironit. Ju që keni një partner, mund të shijoni momente unike me të, si dashuri, romantikë, mbingarkesë intime e emocioneve. Me Jupiterin nga 3 Dhjetori, optimizmi, gëzimi, dridhja që lëshoni do të veprojë si një magnet dhe njohjet e reja do të jenë shumë dhe do të rigjeni vetëbesimin tuaj. Kujdesi duhet të tregoni nga 17 Maji deri më 1 Korrik, me Marsin që është tek Gaforrja dhe krijimin e kushteve për polemika dhe sjellje konkurruese që mund të shkaktojnë tensione dhe të fuqizojnë klimën në jetën tuaj personale. Mbani tonin e ulët dhe shmangni sjelljet e përqendruara në vetvete që mund të punojnë vetëm në mënyrë agresive. Me Afërditën nga 27 Nëntori deri në 10 Dhjetor në shenjën tuaj, hijeshia juaj niset dhe shfaqet kudo që të shkoni duke tërhequr vëmendjen dhe duke fituar përshtypjet. Në vitin 2019 do të jetë vazhdimi i një periudhe të gjatë plot vetëdije personale dhe emocionale që filloi vitin e kaluar. Kjo do të ndihmojë Saturnin, i cili do të jetë në shenjën tuaj, këtë vit do të ndikojë më shumë ju që keni lindur në dhjetë ditëshin e dytë të shenjës tuaj dhe do t’ju bëjë të kuptoni se duhet punë për të ndërtuar atë që dëshironi. Ato që duhet të bëni si hap të parë është që të merrni përgjegjësinë për zgjedhjet tuaja dhe ato të së kaluarës, duke shmangur lëvizjen e tyre diku tjetër, por edhe të kuptoni se këto janë mësime të vlefshme për të tashmen dhe për të ardhmen. Këtë vit, ka mundësi që të keni shumë përgjegjësi personale dhe profesionale, dhe kjo do t’ju bëjë të rreptë dhe t me partnerin tuaj dhe me njerëzit që do të duan të afrohen me ju. Ju duhet të mbani mend se jeta juaj personale do të jetë një frymë për ju dhe programin tuaj të ngarkuar për këtë, mos e nënvlerësoni atë. Në rast se e keni gjetur partnerin tuaj, ky vit do të jetë një shenjë e “çfarë do të vijë” në marrëdhënien tuaj derisa të hyni në procesin e vlerësimit që nga fillimi atë që keni ndërtuar deri më tani. Ju që i përkisni beqarëve të shenjës suaj, do të jeni shumë të entisiazuar me njerëzit që do t’ju lejojnë të afroheni për të bërë zgjedhjen më të mirë. Ajo që duhet të shikoni është se nuk duhet të humbni ekuilibrin dhe gjeni të gjitha defektet pa ekzistuar.Urani, i cili do të jetë tek Dashi deri më 5 Mars, do të ofrojë bazë të mjaftueshme për tensionet në shtëpi, gjë që gjithashtu do të ndikojë në jetën tuaj emocionale. Më 6 Mars do të kalojë në shenjën e Demit, duke krijuar nevojën për të thyer zinxhirët që ju mbajnë rob disa kontrolle sociale. Në rast se nuk jeni mirë në marrëdhënie me bashkëshortin tuaj, por e mbani atë për disa arsye nuk përjashtohet ta lini prapa, pasi Urani ju kërkon që të liroheni. Jupiteri, i cili do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor, do të kujdeset për trupin tuaj, shpirtin tuaj, energjinë tuaj dhe do të lërë një dëshirë optimizmi për çfarëdo që të ndodhë dhe do t’ju ndihmojë të shmangni zgjedhjet e gabuara madje minutën e fundit. Hyrja në shenjën tuaj më 3 Dhjetor keni një kohë të mrekullueshme për ju plot me mundësi për marrëdhënie, dashuri, flirtim dhe emocione të forta në jetën tuaj personale.
Parashikimet vjetore çdo 10 ditësh, Bricjapi 2019.

DHJETË DITËSHI I PARË

Në 2019 është një vit inkurajues për ju, pasi Saturni që do të mbani nuk do të ndikojë më dhjetë ditëshin tuaja, kështu që patjetër do të ndjeni ndryshimin gjatë vitit të kaluar. Këtë vit do të keni mundësi të shihni më mirë marrëdhëniet tuaja ndërpersonale dhe të kuptoni ndryshimet që mund të bëhen vitin e kaluar pasi të gjitha kaluan nga kriza e “Zotit i Karmës” të Saturnit. Plutoni, i cili është ende në shenjën e tij, ndikon tjetër dhjetë ditësh, kështu që është një mundësi e mirë për ju të kuptoni epokën e re që ka filluar për marrëdhëniet tuaja ndërpersonale. Jupiteri, i cili do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor, do të jetë shumë i dobishëm për psikologjinë tuaj dhe do t’ju japë vitalitet dhe mirëqenie që nuk do të kalojnë pa u vënë re. Më 3 Dhjetor, Jupiteri do të shkojë në shenjën tuaj, duke nisur një periudhë të re plot me mundësi për partneritete, marrëdhënie emocionale, marrëveshje financiare dhe çfarëdo që të keni për qëllim. Urani patjetër do të kalojë tek Demi më 6 Mars, duke krijuar nevojën për të hedhur tabelat dhe shoqërisht “duhet” duke punuar më autonomi dhe liri. Kjo do të ketë një ndikim më të madh në çështjet e jetës suaj personale dhe në zgjedhjet tuaja sentimentale. Eklipsi Diellor më 2 Korrik tek Gaforrja mund të shkaktojë presion mes jush dhe partnerit tuaj. Ju duhet të rifitoni vetëkontrollin tuaj në mënyrë që të mos thoni dhe të mos bëni gjëra që përfundimisht do të kthehen si bumerang tek ju. Më 26 Dhjetor, eklipset Diellore që behet në shenjën tuaj do t’ju bëjnë mjaft të rrept dhe kritik ndaj të tjerëve që krijojnë polemika.

DHJETË DITËSHI I DYTË

Në 2019 është një vit që do t’ju tregojë në çdo mënyrë ndryshimet që duhet të bëni në fushat e rëndësishme të jetës suaj dhe në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale. Saturni, i cili është në shenjën tuaj, këtë vit do të ndikojë në dhjetë ditëshin tuaj, duke krijuar situata kufizuese në marrëdhëniet dhe partneritetet, duke ju detyruar mjaft here të ndryshoni atë që keni pasur në mendje. Është e mundur të keni nevojë të merrni më shumë përgjegjësi ose në marrëdhënien tuaj me partnerin tuaj ose bashkëpunëtorët tuaj dhe kjo do t’ju çojë të filloni të pyesni veten nëse sakrificat tuaja vlejnë. Mundohuni të kuptoni nëse jeni në marrëdhënie, sepse ju e dëshironi ose pse duhet t’i shërbeni disa standardeve sociale. Me Saturnin në shenjën tuaj jeni thirrur të merrni përgjegjësitë tuaja dhe pastaj të merrni vendime për marrëdhëniet tuaja ndërpersonale. Jupiteri do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor, duke krijuar një optimizëm të thellë dhe duke ju ndihmuar të gjeni një pamje të lehtë edhe në situatat më të vështira. Më 3 Dhjetor, ajo do të kalojë në shenjën tuaj dhe do të fillojë një periudhë veçanërisht të favorshme për ju. Urani kalon në shenjën e Demit më 6 Mars duke krijuar kushte ideale për të ndryshuar peizazhin e jetës tuaj sentimentale dhe për të kërkuar lirinë tuaj dhe hapësirën tuaj personale edhe në një marrëdhënie. Eklipsi do të zhvillohet më 6 Janar në shenjën tuaj do t’ju bëjë mjaft të kërkuar me të tjerët dhe kjo mund të shqetësojë ekuilibrin në marrëdhëniet tuaja. Një tjetër eklips që do të ndikojë tek ju është 2 Korrik tek Gaforrja, i cili do të sjellë ankesa nga partneri juaj dhe bashkëpunëtorët tuaj. Mundohuni të jeni objektiv me atë që do dëgjoni dhe mos u zemëroni, sepse mund të thuhet e vërteta.

DHJETË DITËSHI I TRETË

Në 2019 është një vit që tregon se si është koha për të menduar edhe më shumë, pasi Plutoni i cili është tek shenja tuaj dhe këtë vit, fillon të ndikojë në dhjetë ditëshin tuaj dhe ju fton të merrni vendime që mund të jenë “të dhimbshme” nëse ato lidhen me marrëdhëniet tuaja ndërpersonale. Është e mundur të ndiheni nën presion nga njerëzit rreth jush, ose të ndjeni se nuk jeni më të përshtatshëm me disa prej tyre për këtë, dhe duhet të vendosni të prisni lidhjet që ju mbajnë pas. Kjo mund të mos jetë aq e lehtë, siç duhet të realizoni çmimin që paguani duke qëndruar në partneritete dhe njerëz me të cilët nuk keni më elementë të përbashkët. Saturni, i cili është edhe shenja juaj, ju nxit që të jeni të kujdesshëm dhe të merrni vendime të bazuara në maturi dhe logjikë, duke lënë mënjanë impulsin tuaj pasi mund të krijojë probleme.Ajo që duhet të mbani mend është se mund të jeni në një fazë të trazirave të brendshme dhe të jashtme dhe ndiheni sikur lëvizni në rëra thithëse, por në fund peizazhi do të sqarohet vetëm për ato që ja vlen. Urani do të jetë në gradat e fundit tek Dashi deri më 5 Mars, duke krijuar disa thashethemet e fundit në shtëpinë e familjes. Më 6 Mars, patjetër kalon në shenjën e Demit, dhe gjërat që lidhen me shtëpinë dhe njerëzit tuaj do të marrin një kthesë tjetër, shumë më të qetë. Eklipset e vitit janë kryesisht në aksin tuaj (Gaforrja-Bricjapi), gjë që tregon se marrëdhëniet tuaja ndërpersonale do ta mbajnë interesin tuaj të pashqetësuar gjatë gjithë vitit. Kushtojini vëmendje të veçantë eklipsit Hënor që do të zhvillohet më 16 Korrik pasi mund t’ju bëjë të kuptoni se nevojat tuaja nuk janë në përputhje me njerëzit që keni zgjedhur për të qenë pranë jush. Dialogu është shpëtim për ju dhe mund të zgjidhë shumë çështje.

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads