Jetë

Horoskopi 2019 nga Jorgo Pulla/ Parashikimi për Dashin

Një parashikim me detaje për gjithçka ndodh në vitin 2019 për 12 shenjat e horoskopit e sjell për lexuesit e “BalkanWeb” astrologu i njohur Jorgo Pulla.

Duke filluar nga sot do të publikojmë parashikimin për çdo shenjë të horoskopit. Çfarë i pret këtë vit shenjat e zjarrit, ujit, tokës dhe ajrit? Si do të jetë puna, a do të kenë sukses? Po sfera personale, beqarët do ta gjejnë dashurinë? Familja, gjëja më e rëndësishme a do ketë ndryshime? Si do të nikojnë planetet dhe çfarë do të sjellin për ju? Të gjitha pikëpyetjet tuaja marrin përgjigje në këtë parashikim shumë të detajuar nga Jorgo Pulla.

DASHI 2019
PLUTONI TEK BRICJAPI (për të lindurin në fillim dhe në mes të dhjetë ditëshit të tretë)
Është viti i transformimit tuaj personal në karrierën tuaj dhe në imazhin shoqëror. Mosmarrëveshjet me njerëz të pushtetshëm, por edhe tendencat intensive të energjisë që ka mundësi të ndodhin krijojnë një përzierje shpërthimesh dhe tensione, diçka që do të përjetoni me vështirësi, por është e sigurt që do të rilind për veten dhe zhvillimin tuaj të karrierës personale. Ajo që ju duhet të bëni është të lini mënjanë autoritariymin, tendencat mbizotëruese, dyshimi dhe zvarritja për të marrë sa më shumë që të jetë e mundur për atë që ju përshtatet në mënyrë të përsosur.

URANI TEK DASHI (për të lindurin në fund të dhjetë ditëshit të tretë)
Urani po kalon gradat e fundit në shenjën tuaj dhe deri më 6 Mars keni mundësinë të bëni të qartë të gjithëve se asgjë nuk është e njëjtë për ju në aspektin e marrëdhënieve personale dhe partneriteteve. Liria juaj personale është ajo që kërkoni dhe nuk do të hezitoni të punoni në mënyrë të paanshme për atë dhe kush mendoni se nuk e respekton atë.

SATURNI TEK BRICJAPI (për të lindurin në dhjetë ditëshin e dytë)
Është një fakt që në jetën tuaj profesionale përgjegjësitë dhe detyrimet janë të shumta dhe kjo është diçka që ju ngut, ndonjëherë duke përkeqësuar ankthin. Nga ana tjetër, jeni të dyshimtë nëse paguani sa më shumë nga sa meritoni, nëse pranohet përpjekja juaj që bëni , nëse përparimi juaj është i dëshirueshëm. Ajo që duhet të vendosni në mendjen tuaj është se asgjë nuk do t’ju japë ndonjë kënaqësi, ju duhet punë, energji dhe kohë për të qenë në gjendje të vendosni themele të forta në përpjekjet tuaja profesionale. Përndryshe, çfarë krijohet dhe trajtoni do të shembet si një kullë letre dhe do duhet të ktheheni në rishikime, por këtë herë duhet të filloni nga vetë vetja juaj.

Ndikim Jupiteri
Me Jupiterin tek Shigjetari deri më 3 dhjetor nuk do ju mungoj optimizmi dhe humori për të jetuar jetën tuaj si një aventurë, duke ndryshuar mjerimin dhe rutinën. Zhvillimi juaj shpirtëror është elementi mbizotërues që do të ju shqetësojë, dhe është e mundur të zgjidhni rrugë të reja edukimi që hapin një derë filozofike, duke ndryshuar mendimet dhe pikëpamjet personale që keni pasur deri tani. Udhëtimi dhe angazhimi me qëndrime të huaja për ju janë duke u bërë ballë dhe nuk përjashtohet se do të ketë mundësi që janë të rëndësishme dhe është mirë t’i kapni ato. Dashuria fshihet dhe ka mundësi që të shfaqet një person në jetën tuaj i cili do t’ju shpëtojë nga normat dhe do t’ju udhëheqë për të parë jetën tuaj personale në anën e tij aventureske. Nga 3 Dhjetor e tutje, Jupiteri kalon tek Bricjapi dhe e kthen interesin tuaj në karrierën tuaj dhe në imazhin publik. Qëllimet tuaja profesionale do të jenë të lehta për t’u arritur.

EKLIPSET 2019
Eklipsi Diellor tek Bricjapi më 6 Janar mund të jetë shkak për jetën tuaj profesionale dhe imazhin shoqëror, pasi ju jepet mundësia për një rrugë që gjithmonë mund të dëshironi, por keni në mendjen tuaj se nuk do të jetë e shtruar me petale trëndafilash, pasi keni nevojë për punë të vështirë dhe ndryshime rrënjësore në mentalitetin dhe menaxhimin. Ndikohet i linduri në dhjetë ditëshin e dytë. Eklipsi Diellor tek Gaforrja më 2 Korrik ju shtyn në një hap të rëndësishëm në familjen dhe pasurinë e patundshme. Një lëvizje ose fillimi i familjes suaj mund të shënojë një kapitull të ri në jetën tuaj, por kjo nuk do të bëhet pa përpjekje, pasi mund të ketë pengesa dhe vështirësi që do t’ju zhgënjejnë për një moment. Ndikohen të lindurit në fund të të parit dhe fillimit të dhjetë ditëshit të dytë. Eklipsi i Hënës në aksin e Gaforres – Bricjapit më 16 Korrik ju fton të mbyllni çështjet në karrierën tuaj profesionale, si dhe çështjet familjare që mund t’ju shqetësojnë. Vendimet që merrni nuk do të jenë të lehta. Kryeneçësia dhe dinamizmi, të kombinuara me ndjeshmëri dhe intuitë, do t’ju udhëheqin në ndryshime katalitike. Ndikohen të lindurit në dhjetë ditëshin e tretë. Eklipsi Diellor tek Bricjapi më 26 Dhjetor i jep ndjenjën që të zgjerohet në karrierë, vetëm të shikoni për shkak se optimizmi, subjektiviteti dhe qëndrimi juaj ultra i qëndrueshëm rri në mënyrë që të venë pengesa në çfarëdo përpjekjeje. Besoni depërtimin tuaj dhe hapni krahët tuaj, gjithmonë në kushte reale, këto janë furnizimet për një veprim të suksesshëm të biznesit. Ndikohet i linduri në fillim të dhjetë ditëshit të parë.

MERKURI RETROSPEKTIV 2019
Veçanërisht i kujdesshëm duhet të jeni në kontakt me bashkëshortin dhe familjen prej 8 Korrikut deri më 1 Gusht, pasi Merkuri retrospektiv tek Luani dhe tek Gaforrja mund të ketë keqkuptime dhe mospërputhje, duke shkaktuar tensione me persona të rëndësishëm për ju.

Transmetimet planetare 2019
Viti i Ri fillon me Jupiterin tek Shigjetari dhe gjithashtu me Afërditën në shtëpinë tuaj të 9-të. Nga 08/01/2019 deri 03/02/2019 në lidhje me Merkurin tek Shigjetari deri më 05/01/2019, do të favorizoheni veçanërisht që të bëni një udhëtim që keni qenë duke pritur për një kohë të gjatë. Ajo mund të lidhet me sektorin profesional dhe rezultati do të jetë pozitiv. Sa prej jush që presin një vendim nga një proces gjyqësor do të kenë një rezultat pozitiv. Me Marsin duke hyrë tek Demi nga 15/02/2019 deri në 31/03/2019, do të ketë një rimëkëmbje të konsiderueshme ekonomike. Një trekëndësh realizohet me Plutonin.

Fitimet do të jenë të lidhura me palët e treta dhe gjithashtu mund të kombinohen me çështjet e trashëgimisë. Nga 18/04/2019 me hyrjen e Merkurit dhe Afërditës në 21/04/2019 deri 17/05/2019 në shenjën tuaj do të keni magnet dhe ju do të jeni shumë tërheqës. Në fushën profesionale ju do të jeni një person shumë i kërkuar. Gjithashtu në kujdesin tuaj shoqëror ju do të jeni në qendër të shoqërisë dhe do të jeni veçanërisht të dashur, forca juaj do të jetë flirtimi dhe nuk do të dini se çfarë të zgjidhni më parë. Qershori fillon me Marsin tek Gaforrja deri më 01/07/2019 ku borxhet dhe punët e familjes suaj do të mbivlerësohen.

Ndoshta me një anëtar të familjes suaj, do të lodheni. Prej 19/08/2019 me hyrjen e Marsit tek Virgjëresha dhe së shpejti pas Afërditës dhe Diellin në të njëjtën shenjë deri më 04/10/2019, çështjet e punës do të bisedohen dhe do të ndodhin ndryshime radikale që mund t’ju çojnë jashtë programit dhe ndryshimit të projektit. Kjo nuk është negative, por një periudhë rregullimi. Prej 09/10/2019 deri 01/11/2019 me hyrjen e Afërditës në shtëpinë tuaj të 8-të, tërheqja juaj për gjetjen e një partneri dashurie do t’ju çojë në njohje me dëshirën rastësore. Kini kujdes të mos mashtroheni. Nga 27/11/2019 deri 20/12/2019 me hyrjen e Afërditës tek Bricjapi, pozicioni juaj në sektorin profesional është përmirësuar ndjeshëm dhe fitoni disa pikë por edhe favorin e eprorëve tuaj.

EKLIPSET 2019
Eklipsi Diellor i periudhës 06/01/2019 do të ndikojë Dashët që janë të lindur nga data 27/03 deri më 13/04 dhe veçanërisht sektori profesional me ndryshime. Eklipti Hënor i periudhës 21/01/2019 do të ndikojë Dashët, të cilët janë të lindur në 21/03 deri në 29/03 dhe kryesisht në sektorin e biznesit. Gjithashtu do të ndikojë në familjen në një mënyrë pozitive. Eklipsi Diellor i periudhës 02/07/2019 do të ndikojë Dashin, i cili është i lindur në 22/03 deri 08/04 dhe do të ndikojë kryesisht në çështjet familjare. Problemet që lidhen me ri-lindjen e individëve nga e kaluara dhe çështjet e brendshme. Eklipsi Hënor i periudhës 16/07/2019 do të ndikojë Dashin, i cili ka lindur më 06/04 deri 20/04 kryesisht në sektorin profesional në lidhje me eprorët e tij. Por edhe në marrëdhëniet shoqërore ku do të ketë ndryshime të rëndësishme.

Karma
Viti 2019, në përgjithësi do të jetë një vit konstruktiv për Dashët. Në 2018 tregoi një fytyrë të vështirë! Megjithatë, në vitin 2019, do të ketë një karakter më të butë dhe më filozofik. Në karrierën e tij profesionale Saturni do t’i tregojë pak dhëmbët e tij në dhjetë ditëshin e dytë të shenjës.

PARASHIKIME TË PËRGJITHSHME (NGA PLANETE TË NGADALTË)
1 Janar 2019 Kalimi i Saturnit nga shtëpia e 2-të.Kalimi i Saturnit nga shtëpia juaj e dytë ju fton të peshoni vlerat reale të jetës, qoftë për ju, qoftë për pasuri materiale, ose kuptime shpirtërore dhe morale. Por sidomos në fushën e financave, do t’ju duhet një menaxhim i mirë dhe një ndjenjë e ekonomisë, sepse në dy vjet e gjysmë të këtij pasazhi, sektori financiar do të testohet më shumë. Përtej kësaj, megjithatë, tani duhet të peshoni se cilat janë nevojat tuaja reale, të cilat mund të jenë mjaft të ndryshme nga ajo që keni menduar deri më tani.

1 janar 2019 Kalimi i Jupiterit nga shtëpia e 3-të.Herën tjetër, jeta e përditshme bëhet më interesante për ju. Përvojat e përditshme, rehati në komunikimet tuaja të përditshme, gjerësia e ideve, ju çojnë në udhëtime të tjera, në njohjen e plotë të jetës së përditshme, dhe në organizimin e jetës suaj të përditshme për ta bërë më të rehatshme. Perceptimi i vërtetë i asaj që po ndodh rreth jush do të thotë disa rishikime për ju, si dhe disa plane të reja për të ardhmen. Së fundmi, me njerëzit tuaj të afërm dhe fqinjët do të ketë më shumë komunikim dhe mirëkuptim, pa përjashtuar ndonjë përfitim prej tyre.

1 janar 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e 11-të.Kalimi i Uranit nga shtëpia e njëmbëdhjetë do t’ju sjellë një tendencë për të shpëtuar nga krijimi. Miqtë e vjetër humbasin dhe të tjerët vijnë me ide të tjera dhe interesa të reja. Ndryshimet në pjesëmarrjen tuaj në grupe, mbledhje gjithashtu do të ndodhin për shkak të mos përputhjes së ideve. Megjithatë mund të ktheheni në kërkime të reja novatore në fusha të cilat më parë nuk keni qenë të interesuar, si astrologjia, aviacioni, kinema, arritjet e reja shkencore. Kini kujdes nga miqtë tuaj, sepse liria juaj e madhe mund t’ju çojë në qëndrime dhe veprime ekstreme.

5 Mars 2019 Kalimi I Uranit nga shtëpia e 10-të.Kalimi i Uranit nga Shtëpia e 10-të do të thotë ndryshime në fushën tuaj profesionale. Këto mund të jenë disa teknika të reja që do t’ju japin përvoja të reja, por shpejt do t’i braktisni, ose mund të keni ndonjë ndryshim në punën tuaj. Gjithsesi mesazhi i Uranit ju fton të përgatisni dhe të pranoni ndryshimet pa u habitur prej tyre. Gjithashtu shmangni çdo veprim që mund të çojë në një telash.

30 Nëntor 2019 Kalimi i Jupiterit nga shtëpia e 2-të.Herën tjetër që karakterizohet nga lëvizja e Jupiterit në shtëpinë tuaj të dytë, interesi juaj do të përqendrohet në atë që ju konsideroni si “vlerë” dhe sigurisht edhe në mallra materiale. Në të vërtetë, financat tuaja janë të favorizuara, në kuptimin që do të keni mundësi për t’i përmirësuar ato, por kini kujdes nga lakmia, nga njëra anë, dhe tendenca për shpenzime të panevojshme. Do të keni financa më të mira por mos e mbytni optimizmin tuaj dhe bëni menaxhim të dobët. Mundësitë do t’ju jepen “të gjitha të mirat”.

PARASHIKIMET E DETAJUARA (NGA PLANETE TË SHPEJTË)
1 Janar 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 2-të.Në periudhën e ardhshme për rreth një muaj, ju do të merreni me atë që mendoni si një vlerë në jetën tuaj. Mund të jenë materiale ose ndoshta sende shpirtërore të fituara me punën dhe përpjekjet tuaja individuale. Megjithatë, ka shumë mundësi që të përqendroheni në çështjet tuaja financiare dhe ka shpresë për përmirësimin e tyre, por ekziston mundësia që ato të përkeqësohen nëse përdoren për shfaqjen tuaj personale (blerjet mbresëlënëse, organizimi i ngjarjeve etj.).

1 Janar 2019 Kalimi i Merkurit nga shtëpia e 3-të.Në periudhën e ardhshme, do të ketë aktivitet intensiv në njohje të reja, biseda, komunikime, përditësime, udhëtime dhe më shumë kontakte me të afërmit ose fqinjët. Është një kohë ku nuk do të jeni në gjendje të mbeteni të paepur. Ju do të jeni vazhdimisht në lëvizje, me një ritëm të shpejtë, duke u përpjekur t’i arrini të gjitha. Sidoqoftë, duhet të keni kujdes. Mbi nxitimin tuaj mund të bëni gabime të rëndësishme. Kjo është arsyeja pse më mirë t’i kushtoni kohën tuaj në komunikim dhe informacion, por mos merrni vendime pasi ta keni menduar mirë.

1 Janar 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 4-të.Në ditët e ardhshme do të jeni të gatshëm të qëndroni në shtëpi më gjatë, të kujdeseni ose të kaloni më shumë orë në një atmosferë familjare. Ju do të jeni të interesuar në dekorimin e mobiljeve, por nuk bien në tregje të panevojshme që janë të lidhura me to. Marrëdhëniet tuaja me prindërit po afrohen dhe mund të shpresoni për simpatinë e tyre

1 Janar 2019 Kalimi i Marsit në shtëpinë e 11-të.Në periudhën e ardhshme, duhet të merreni me politikën, ose për të mirën e një tërësie të gjerë, jo vetëm në bashkëpunim me miqtë ose brenda një grupi. Mbështetja e të tjerëve do të jetë e dobishme për ju, dhe për njerëzit që ndajnë interesat tuaja. Reagimet mund t’i përballoni nga ata që nuk i kuptojnë vizionet dhe qëllimet tuaja dhe ku ata janë të orientuar.

7 Janar 2019 Kalimi i Afërditës në shtëpinë e 3-të.Periudha e ardhshme do t’ju bëjë më të kënaqshme në marrëdhëniet tuaja të përditshme. Komunikimi juaj me të tjerët bëhet më i bukur, ndoshta fitoni miq të rinj. Ju do të keni shkëmbime mesazhe, thirrje telefonike ose me postë. Marrëdhënia juaj me vëllezërit e motrat ose fqinjët bëhet më e ngrohtë, ndërkohë mund të bëni disa udhëtime të këndshme ose të ecni, të vizitoni ose të organizoni një shfaqje. Është koha për të jetuar më këndshëm. Të pakëndshme mund të presin.

20 Janar 2019 Kalimi i Afërditës në shtëpinë e parë. Nga sot dhe pothuajse një muaj, është koha të merreni me veten dhe me çështjet tuaja. Ju do të gjeni se personaliteti juaj është i theksuar dhe në proporcion me përshtypjen që ju do t’i bëni të tjerëve. Kini kujdes, megjithatë, sepse kjo gjithashtu mund t’ju krijojë disa keqkuptime, por edhe reagimi i të tjerëve mund ta shkaktojë atë. Kujdesuni për çështjet tuaja dhe më mirë vetëm, sepse partneritetet nuk janë favorizuar për shumicën e kësaj kohe.

3 Shkurt 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e dytë.Periudha që vijon do të jetë veçanërisht e favorshme për financat tuaja, por gjithashtu do të keni një moment të shpenyimeve të panevojshme, veçanërisht nëse përfshin marrjen e sendeve me vlerë. Pra, përmirësimi i financave tuaja është një çështje e menaxhimit të mirë.Moti është i përshtatshëm për disa “investime” të shtrenjta, nga piktura apo sende të dekorimit tuaj të shtëpisë, në disa pjesë të reja të veshjes tuaj që do të dallohen për bukurinë e tyre. Por kujdes këto tregje të mos e tejkalojnë lirinë tuaj financiare.

14 Shkurt 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 11-të.Koha që fillon sot ju jep një favor të veçantë për të pasur sukses në karrierën tuaj profesionale. Ndërkohë nuk llogarisni lodhje apo rreziqe, ju duket se keni të gjitha garancitë për sukses.Por duhet të keni kujdes, nëse nuk jeni një profesioniste, për të shmangur këputjen me bosët ose bashkëpunëtorët, sepse ata nuk do ta shohin progresin tuaj të mirë. Puna në heshtje dhe në mënyrë metodike, duke shmangur dëmtimet dhe suksesin është në anën tuaj. Favorizohen Atletët, ushtarët, inxhinierët,etj.

18 Shkurt 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 12-të.Herën tjetër, do të kërkoni ndonjë përmirësim në botën tuaj mendore, nga ana tjetër disa gjëra nga nënndërgjegjja juaj kanë tendencë të dalin në sipërfaqe. Ndoshta po ktheheni për të studiuar dhe angazhuar në kërkime metafizike ose studime, mund të ndiheni të tërhequr nga disa kujtime të nënndërgjegjeshëm në konflikte emocionale ose psikologjike. Megjithatë, tani është koha për të parë atë që keni brenda jush, për të rishikuar qëndrimin tuaj dhe për të kufizuar të tashmen nga e kaluara dhe për të bërë një fillim të ri për progres dhe evolucion.

1 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e parë. Harmonia që do të ekzistojë në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale do të jetë intensive dhe do t’ju shtyjë të shprehni të gjitha ndjenjat tuaja të mira tek njerëzit përreth jush. Është paqja dhe qetësia jote, dhe ju mungon disponimi juaj. Miqtë tuaj do të dominojnë klimën e këndshme. Ju mund të kërkoni takime, profesionale ose emocionale, të merrni disa momente për veten, ose dëshironi të bëni një dhuratë për veten tuaj. Aktivitetet më mirë të shfrytëzohen për punë të kënaqshme. Ato të pakëndshme mund të presin.

21 Mars 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 11-të.Herën tjetër, do të ktheheni më shumë tek miqtë tuaj dhe njerëzit e mjedisit tuaj. Ju e kuptoni rëndësinë e bashkëpunimit dhe shoqërisë, dhe të gjitha përpjekjet tuaja do të bëhen, si në sferat profesionale dhe personale. Ju mund të zgjeroni rrethin tuaj të miqve dhe të bëheni të vendosur në mesin e tyre për të përhapur idetë tuaja, të cilat tani do të jenë më të pranueshme. Veçanërisht nëse jeni udhëheqës i një grupi, nëse keni të bëni me politikë, tani do të keni njohjen më të madhe në këtë fushë.

26 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 12-të.Herën tjetër do të karakterizohet nga gatishmëria për të ofruar dashurinë tuaj për njerëzit tuaj të dashur ose për të gjithë në përgjithësi, nëpërmjet organizatave bamirëse. Jeta juaj sentimentale gjithashtu do të karakterizohet nga oferta e një shoqëruesi, i cili mund të mos jetë i vlefshëm. Së fundi, nuk është e çuditshme të keni një lidhje të fshehtë dashurie, por më vonë mund të ju zhgënjejë.

31 Mars 2018 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 9-të.Herën tjetër është më e mira për ta shfrytëzuar atë për përparimin shpirtëror, informimin dhe angazhimin në punën intelektuale. Mbrojeni të drejtën tuaj, por jo me fanatizëm, dhe mbi të gjitha, mos e thyeni ligjin. Mos filloni tani pretendimet ligjore ose lojrat gjyqësore. Është më mirë të shihni disa njerëz që mbajnë një pozicion dhe të marrin sa më shumë kufizime, të marrin pjesë në disa seanca trajnimi.

20 Prill 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 10-të.Herën tjetër, kujdeseni për imazhin që ju paraqitni njerëzve rreth jush, bëni vetëkritikën tuaj, korrigjoni gabimet tuaja të mundshme dhe kujdesuni për karrierën tuaj. Sektori profesional do të jetë më i favorizuari në këtë periudhë. Ju mund të keni besim te detyra të rëndësishme, por këto duhet t’i përballoni seriozisht. Peshoni forcat tuaja dhe paguani vëmendjen e nevojshme nëse doni të keni sukses.

15 Maj 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 10-të.Në periudhën që vijon, çështjet tuaja të biznesit favorizohen. Partneritetet tuaja bëhen më harmonike, dhe marrëdhënia juaj me njerëz superiorë në hierarki ose në rend të lartë shoqëror ju ndihmon të evoluoni. Ju mund të keni një favor të veçantë nga një person i lartë, i cili do ta gjejë shumë të dobishme. Ndërkohë disa barriera janë liruar, mund të krijoni një lidhje erotike me një person të lartë në hierarki, ose më të vjetër në moshë, të cilët do të luajnë rolin e mësuesit. Nëse përsëri nuk krijohet një lidhje e tillë është shumë e mundur që njohjet të jenë të vlefshëm.

16 Maj 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 8-të.Kalimi i Marsit nga shtëpia e tetë do të thotë disa ngjarje që nuk mund të parashikohen, sepse mund të jenë shumë të mira deri në shumë të këqija. Ju mund të kundërshtoni njerëzit, të cilët do të kenë një ndikim të madh në financat tuaja, dhe sjellja juaj ndryshon. Kini me kujdes shëndetin, sepse mund të krijojë një gjendje shumë të keqe psikologjike dhe të shkaktojë që të merrni infeksione. Në fushën e seksualitetit, përpiqeni të shuani energjinë tuaj të fshehur, duke kërkuar kënaqësi se sa një marrëdhënie të butë dhe delikate.

21 Maj 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 9-të.Në ditët e ardhshme, merreni me studime të larta, me diplomë, politikë ose feja. Aspak e çuditshme për të bërë një udhëtim të largët, qoftë duke qëndruar për një kohë jashtë vendit, ku do t’ju jepet mundësia për të ardhur në kontakt me shumë njerëz. Megjithatë, dilni pak nga rutina për një kohë dhe përfshihuni në disa aktivitete të reja shpirtërore.

9 Qershor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 9-të.Kalimi i Afërditës nga shtëpia juaj e nëntë e kthen interesin tuaj në fushat e artit dhe shpirtit. Ndoshta mund të bëni një udhëtim të largët dhe të shihni vende të reja, shfaqje të tjera. Ndoshta është një kohë e mirë për festat që kombinojnë relaksimin dhe dashurinë. Ju gjithashtu mund të keni njohuri të reja, me njerëz të huaj ose me njerëz që udhëtojnë larg.

21 Qershor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 8-të.Në këtë periudhë në vend që të konsumoheni me jetën e përditshme, mbani kontaktin me botën tuaj të brendshme dhe bëni rishikimet e nevojshme. Është koha për fillime të reja, për disa rilindje. Financat që lidhen me trashëgiminë, , disa përfitime që mund të fitoni, gjithashtu do të kenë fjalën e parë.

1 Korrik 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 7-të.Gjatë gjithë kësaj periudhe, tensioni do të dominojë në jetën tuaj, që do të perceptohet si në partneritetin tuaj ashtu edhe në marrëdhëniet tuaja me partnerin tuaj. Ajo që duhet të shikoni është gjendja juaj e humorit, mos ju bëj që të grindeni me bashkëpunëtorët tuaj ose partnerin tuaj. Tregoni disa kompromise dhe gjithmonë ekziston një zgjidhje. Pastaj këto konflikte mund të vijnë në sipërfaqe, e cila është më e mira për t’u zgjidhur tani. Çdo gjë është për të treguar shpirtin tuaj të shoqërimit.

3 Korrik 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 8-të.Herën tjetër, do të theksoni fushën erotike ku do të dominojë pasioni, intensiteti i dëshirave erotike, shpesh do të kapërceni kufijtë, por edhe xhelozinë dhe zotërimin ndaj partnerit tuaj. Ju gjithashtu mund të mësoni disa gjëra rreth partnerit tuaj që do të ndikojnë në disponimin tuaj. Në sektorin financiar mund t’ju jepet një hua ose një dhuratë e shtrenjtë, ose mundësia juaj financiare mund të përmirësohet nga partneri ose bashkëpunëtori juaj.

23 Korrik 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 7-të.Herën tjetër, ju mund të rishikoni të gjitha bashkëpunimet tuaja, qoftë të një natyre profesionale ose sociale. Ju në mënyrë të drejtë mund të peshoni nevojat që i plotësojnë boshllëqet që lejojnë. Ju dominoni frymën e drejtësisë dhe të ndërgjegjes në këtë periudhë, kështu që në të njëjtën frymë do të shikoni marrëdhënien tuaj. Në këtë përpjekje, do t’ju duhet edhe mendimi i një shoku ose partneri i cili do të jetë shumë i dobishëm për ju. Periudha është gjithashtu e përshtatshme për martesën tuaj ose një marrëdhënie të përhershme.

28 Korrik 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 8-të.Gjatë periudhës së ardhshme për rreth një muaj, partneritetet dhe marrëdhëniet, si erotike ashtu edhe profesionale, do të jenë veçanërisht të favorizuara. Në dashuri, mund të ketë një rast të ri, ose ndoshta një marrëdhënie të thyer. Në biznes, do të jeni në gjendje të dalloni ndërmjet bashkëpunimit dhe urtësisë në mënyrë që të shmangni çdo këputje. Kini kujdes nga kjo nënshtrim që të mos e konsideroni atë si një dobësi.

18 Gusht 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 6-të.Nga fillimi i sotëm, sektori i punës do të jetë veçanërisht i theksuar. Është koha për terapi profesionale. Problemi është se do të ishte më mirë nëse puna që ofron nuk duhet të bëhet për dikë tjetër, sepse kjo ju shqetëson. Nga fillimi i sotëm, sektori i punës do të jetë veçanërisht i theksuar. Do të ishte më mirë nëse nuk jeni të vetëpunësuar, të ndërmerrni një punë të njëpasnjëshme, kështu që mendoni se punoni vetëm për veten tuaj. Gjithashtu, kini kujdes me punën e tepërt, të cilat mund të dobësojnë qëndrueshmërinë tuaj dhe thyen shëndetin tuaj.

21 Gusht 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 6-të.Afërdita në shtëpinë tuaj të gjashtë ndihmon marrëdhënien tuaj në punë. Megjithëse dominon praktika dhe mungon dashuria, e cila ka dominuar të kaluarën e menjëhershme, megjithatë ndihmon në përmirësimin e performancës dhe zgjidhjen e çështjeve të ndryshme që lidhen me punën. Disa njohje të reja mund të ndodhin brenda vendit tuaj të punës ose me dikë që ju bashkohet në një marrëdhënie pune. Kujdesuni për shëndetin tuaj dhe, mbi të gjitha dietën tuaj.

23Gusht 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 6-të.Dhe tani është koha, pas argëtimit, të kujdeseni për shëndetin tuaj, dietën tuaj dhe punën tuaj që mund të keni lënë pas dore. Tani mund të bëni disa ekzaminime mjekësore, të filloni një program fitnesi, ose të merreni pak më shumë me “kaloritë”. Një veçori e ditëve do të jetë edhe t’u shërbejë të tjerëve, qofshin ata bashkëpunëtorë, klientë ose mjedisi juaj i afërt.

14 Shtator 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 5-tëHerën tjetër do jetë një pushim në jetën tuaj. Përveç kujdesit dhe argëtimit për zbavitje, argëtim dhe dashuri. Marrëdhëniet tuaja do të karakterizohen nga bukuria dhe mungesa e hipokrizisë. Ndoshta disa rinxehje të vjetra ose disa të reja lindin. Lejoni vetes të jetoni këto ditë. Megjithatë, gjatë kësaj kohe marrëdhëniet tuaja me fëmijët bëhen më të ngrohta, do të kaloni më shumë kohë me ta dhe mund të përshtateni me dëshirat e tyre. Së fundi, mund të shprehni talentin tuaj artistik me krijime të reja.

23 Shtator 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 5-tëPra, është koha për të harruar problemet për një kohë dhe të ndiheni të relaksuar dhe të lumtur. Muaji tjetër merreni me diçka krijuese, argëtuese, nëse keni interesa artistike, do të keni rritje të produktivitetit, ndërkohë fëmijët gjithashtu do të kenë kujdesin tuaj. Ju gjithashtu do të ndjeni nevojën për të flirtuar, për t’u dashuruar, për të shijuar jetën. Koha do të ishte e përshtatshme për pushimet.

4 Tetor 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 4-tëPeriudha e ardhshme karakterizohet nga vetëbesimi dhe dëshira për të imponuar personalitetin tuaj. Ndjeni se jeni qendra e botës dhe po lironi çdo frikë apo pezullim. Nëse merreni me sporte, kjo është koha më e mirë. Nuk është koha e mirë për të filluar aktivitete të reja tregtare, sepse nxitimi dhe entuziazmi mund të mos ju lejojnë të shihni rreziqet e mundshme. Shmangni gjithashtu lojërat e fatit. Por mund të argëtoheni, të shprehni talentet dhe të shijoni dashurinë që është më e rëndësishme për ju. Ndoshta në këtë kohë një problem lind në marrëdhënien tuaj me fëmijët, prandaj keni kujdes me sjelljen tuaj ndaj tyre.

8Tetor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 5-tëHerën tjetër do të jeni të gatshëm të qëndroni në shtëpi më gjatë, të merreni me atë ose të kaloni më shumë kohë në një atmosferë familjare. Ju do të jeni të interesuar në dekorimin e mobiljeve, por nuk bien në tregje të panevojshme që janë të lidhura me to. Marrëdhëniet tuaja me prindërit po afrohen dhe mund të shpresoni për simpatinë e tyre. Kujdes dietët tuaj. Numëroni kaloritë tuaja sepse kilogramët shtesë po ankohen.

23 Tetor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 4-të. Herën tjetër do të merreni me shtëpinë dhe familjen tuaj. Tani do të qëndroni më shumë në shtëpi, do të shfaqni disa aktivitete brenda saj, disa çështje në pritje është koha për t’u zgjidhur.Ka mundësi të merreni më thellë me shtëpinë tuaj. Ndoshta pas kësaj kohe, do të shikoni shumë gjëra që do të lidhen me shtëpinë dhe familjen pas disa vetë-përqendrimit dhe vetë-analizës.

1 Nëntor2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 3-të.Herën tjetër do t’ju bëjë më të kënaqshme në marrëdhëniet tuaja të përditshme. Komunikimi juaj me të tjerët bëhet më i bukur, ndoshta njihni miq të rinj. Ju do të keni shkëmbime mesazhe, thirrje telefonike ose me postë. Marrëdhënia juaj me vëllezërit e motrat ose fqinjët bëhet më e ngrohtë, ndërkohë mund të bëni disa udhëtime të këndshme, të vizitoni ose të organizoni një shfaqje. Është koha për të jetuar më këndshëm. Ato të pakëndshme mund të presin

19Nëntor2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 4-të.Herën tjetër karakterizohet si e vështirë, pasi kalimi i Marsit nga shtëpia juaj e katërt do të thotë disa ngatërresa të situatave të kaluara, të cilat natyrisht nuk mund të zgjidhen tani. Vetëm puna e vështirë në shtëpi ose në zyrë do t’ju japë një rrugëdalje, por mos u mundoni të zgjidhni çështjet familjare ose pronësore. Kjo periudhë nuk është e favorshme. Mundohuni të mbani sjelljen tuaj për këtë kohë, për të shmangur grindjet sepse të tjerët nuk janë të gatshëm të pranojnë sjelljen tuaj.

22Nëntor2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 3-të.Në periudhën e ardhshme dhe për rreth një muaj, do të merreni me njerëz të njohur, të afërmit dhe miqtë ose fqinjët. Do ju shqetësojnë çështjet aktuale dhe do të jetë një shfaqje e tillë që do t’ju duken pak 24 orë në ditë për të bërë gjithçka. Kini kujdes! Megjithëse kjo është një kohë e mirë këtu, dukuni pak të kujdesshëm dhe mos i zbuloni të gjitha sekretet tuaja, sepse të tjerët nuk do të kenë gjithmonë qëllimet më të mira. Ka shumë mundësi disa udhëtime të shkurtra dhe interesante.

26Nëntor2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 2-të.Periudha që vijon do të jetë veçanërisht e favorshme për financat tuaja, por gjithashtu do të keni një moment të shpenzimeve të panevojshme, veçanërisht nëse përfshin marrjen e sendeve me vlerë. Pra, përmirësimi i financave tuaja është një çështje e menaxhimit të mirë.Moti është i përshtatshëm për disa “investime” të shtrenjta, nga piktura apo sende të dekorimit tuaj të shtëpisë, në disa pjesë të reja të veshjes tuaj që do të dallohen për bukurinë e tyre. Por kini kujdes që këto tregje të mos e tejkalojnë lirinë tuaj financiare.

20 Dhjetor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e parë. Harmonia që do të ekzistojë në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale do të jetë intensive dhe do t’ju shtyjë të shprehni të gjitha ndjenjat tuaja të mira tek njerëzit përreth jush. Është paqja dhe qetësia jote, dhe ju mungon disponimi juaj i mërzitshëm. Miqtë tuaj do të dominojnë klimën e këndshme. Mund të kërkoni takime, profesionale ose emocionale, të merrni disa momente për veten, ose dëshironi të bëni një dhuratë për veten tuaj. Aktivitetet duhet të shfrytëzohen për punë të kënaqshme. Ato të pakëndshme mund të presin.

22Dhjetor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 2-të.Herën tjetër dhe për rreth një muaj, ju do të merreni me atë që mendoni si një vlerë në jetën tuaj. Mund të jenë materiale ose ndoshta sende shpirtërore të fituara me punën dhe përpjekjet tuaja. Megjithatë, ka shumë mundësi që të përqendroheni në çështjet tuaja financiare dhe ka shpresë për përmirësimin e tyre, por ekziston mundësia që ato të përkeqësohen nëse përdoren për shfaqjen tuaj personale (blerjet mbresëlënëse, organizimi i ngjarjeve etj.).

Parashikimet në dashuri
Urani shkon deri në gradën e fundit të shenjës suaj deri më 6 Mars dhe ju rezervon dashuri me shikim të parë, por edhe largim të papritur. Uljet dhe ngritjet e vazhdueshme krijojnë ndjenja intensive, si dhe tendencat ekstreme të pavarësisë. Me Jupiterin tek Shigjetari deri më 3 Dhjetor shihni dashurinë me një vështrim tjetër, gjithçka është optimiste dhe e gëzuar. Aventura është ajo që ju doni më së shumti të përjetoni dhe të shfaqni në të gjitha aspektet, pasi nuk do të hezitoni të flirtoni, të “luani” me këdo që është i interesuar për ju. Humori dhe mendimi juaj pozitiv janë pole tërheqëse për njerëzit e rinj që vijnë në jetën tuaj për t’ju ofruar momente unike të gëzimit. Njerëzit nga jashtë shtetit mund të shfaqen dhe të angazhohen me ju.

Marsi në shenjën tuaj që nga fillimi i vitit deri në mes të Shkurtit ju nxit të kërkoni dhe të fitoni njohuri të re. Është e qartë për ju se dëshirat tuaja janë dominante dhe të dukshme në të gjitha nivelet, meqenëse pasioni është gjithçka këtë periudhë. Njohjet e reja kanë mundësi të dalin teksa i bëni përshtypje dinamikës dhe impulsivitetit që keni. Afërdita në shenjën tuaj nga 21 Prill deri më 15 Maj  vë nevojat tuaja në plan të parë. Joshja juaj niset dhe me anë të shoqërisë intensive njerëzit vijnë që mund të ndryshojnë kohën e jetës tuaj erotike. Optimizmi dhe zgjerimi juaj bëhet tërheqës për ata që janë përreth jush. Mirë është të shmangni tendencat egoiste dhe subjektive, sepse ato do t’ju pengojnë të shihni nevojat e atyre që janë të interesuar për ju dhe do të jeni të bllokuar në sjellje që mund të shkaktojnë tension dhe pakënaqësi.

Kujdesi i veçantë duhet të merret gjatë gjithë vitit, veçanërisht ata të lindur në dhjetë ditëshin e dytë, sepse Saturni ju jep përgjegjësi dhe detyrime, stresi dhe presioni janë eliminuar dhe nuk përjashtohet të nxirrni inatin bashkëshortit tuaj ose të paktën ta neglizhoni atë. Mundohuni të gjeni kohë, sepse është e sigurt se jeta juaj personale mund të jetë një burim gëzimi dhe rinovimi që do t’ju ndihmojë të përballoni çfarëdo plani që keni për karrierën tuaj. Është mire gjithashtu koha e eklipseve, të cilat ndikojnë drejtpërdrejt në ju, për të mbajtur durimin tuaj dhe jo për ta shprehur tensionin, pasigurinë, tendencat e imponimit dhe manipulimit partnerit tuaj. Qëndrimi juaj do të luajë një rol katalitik, sepse nuk do të jetë e vështirë të krijohen situata shpërthyese që vetëm ndihmë nuk do t’ju ofrojnë. Këtë vit, do ta përqendroni vëmendjen tuaj më shumë në çështjet profesionale, duke lënë si një vend të dytë çështjet emocionale dhe gjithçka që ka të bëjë me jetën tuaj personale në një kontekst më të përgjithshëm.

Megjithatë, është mirë të mbani mend se bateritë tuaja do të mbushen me kohën që kaloni në jetën tuaj personale dhe kjo është diçka që nuk duhet harruar. Shumë herë nuk mund të transferoni çështjet e sektorit tuaj profesional tek partneri juaj ose dikush që dëshironi të bëhet partneri juaj dhe kjo është diçka që duhet të shikoni përderisa do ju krijojë fërkime në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale. Jupiteri, i cili do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor 2019, do të ndihmojë njohjet dhe dashurinë e re. Ju që i përkisni përfaqësuesve të lirë të subjektit tuaj, nuk përjashtoni të njihni një person – i cili do të ndërhyjë ndjeshëm në perceptimet tuaja – gjatë një udhëtimi, qoftë për biznes apo për arsye personale. Ju që i përkisni atyre që janë të angazhuar duhet të mbani mend se këtë vit do të jeni në gjendje të stimuloni marrëdhënien tuaj me udhëtime dhe arratisje në destinacionet e afërta.

Për shkak se do të keni një rutinë ditore të përditshme me shumë detyrime profesionale, vlen të kujdeseni për veten dhe bashkëshortin tuaj duke bërë ndërprerjet e nevojshme, përndryshe do të jetë shumë e lehtë të krijohen tensione mes jush. Urani, i cili do të jetë në shenjën tuaj deri më 5 Mars, mund të sjellë dashuri me shikim të parë, por edhe ndërprerje të papritura në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale. Mbani nevojën tuaj për të “revolucionuar” nëse nuk ka arsye të vërtetë për ta bërë këtë. Por nëse ndiheni të shtangur, preferoni ta diskutoni atë me partnerin tuaj dhe të mos merrni vendime impulsive në lidhje me marrëdhënien tuaj. Saturni i cili është tek Bricjapi mund të krijojë një nevojë për angazhim dhe një ndjenjë emocioni, kështu që nuk përjashtohet ju që jeni në një marrëdhënie e cila ju mbulon dhe përballon kohën, merrni vendime për të bërë një hap më të madh dhe detyrues me partnerin tuaj. Parakusht i vetëm për sukses është ta bëni, sepse vërtet ju e doni atë dhe jo sepse janë imperativë socialë. Gjatë gjithë vitit dhe me favor të Jupiterit, joshja juaj nuk do të kalojë pa u vënë re për të ndjekur kontaktet sociale dhe takimet me njerëzit. Është shumë e mundshme që një dashuri e re të shfaqet gjatë një ftese sociale.

Parashikimet vjetore çdo 10 ditësh, Dashi 2019
DHJETË DITËSHI I PARË
Në vitin 2018 ishte veçanërisht e ngutshme për ju që keni lindur në dhjetë ditëshin e parë të, pasi Saturni ju detyroi të merrni përgjegjësinë dhe punoni shumë për çdo gjë që dëshironi të arrini. Këtë vit, megjithëse Saturni vazhdon të jetë tek Bricjapi, ajo nuk ndikon drejtpërdrejt tek ju, duke lënë mundësinë të kuptoni më mirë ndryshimet që keni bërë vitin e kaluar dhe mësimet që keni mësuar prej tyre. Jupiteri i cili do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor, do t’ju japë momente relaksimi duke sjellë disponimin tuaj nëpërmjet udhëtimeve dhe njohjeve të reja. Urani, i cili do të kalojë tek Demi më 6 Mars, krijon një bazë të mirë për ngritjet dhe uljet ekonomike që do t’ju ndihmojnë të kuptoni se çfarë në fund të fundit ka vlerë reale për ju.

Eklipsi që do të zhvillohet më 21 Janar në aksin Ujor-Luan mund të sjellë njohje që do të ndryshojnë situatën çështjet tuaja personale. Për ata që duan një rilidhje me një person të së kaluarës të dini se kjo kohë ka mundësi të ndodhë. Eklipsi që ndodh në aksin e Gaforres-Bricjapit sjellin çështjet e biznesit dhe familjes. Eklipsi diellor që do të ndodh më 2 Korrik do t’ju ndihmojë të kuptoni çështjet që lidhen me shtëpinë tuaj dhe t’u jepni atyre vëmendjen e duhur, pasi detyrimet tuaja profesionale ju kishin larguar nga familja juaj. Më 26 Dhjetor, eklipsi Diellor tek Bricjapi sugjeron se ndoshta është koha për ndryshim, në mënyrë që të kombinoni më mirë jetën personale dhe profesionale. Tani padyshim jeni të aftë të merrni vendime të ndjeshme kur të kuptoni se çfarë është ajo që dëshironi. Jupiteri i cili do të shkojë tek Bricjapi më 3 Dhjetor vjen t’ju japë dhurata bujare të biznesit, veçanërisht për ju që jeni përpjekur shumë për to.

DHJETË DITËSHI I DYTË
Viti 2019 do të jetë i veçantë për ju, pasi Saturni, i cili është në shenjën e Bricjapit, mund të ketë filluar të ushtrojë presion mbi çështjet e biznesit tuaj dhe presioni i këtij viti do të bëhet më intensiv. Ju jeni në një rrugë të rëndësishme të jetës suaj, ku ju kërkohet të merrni vendime dhe të kuptoni nëse zgjedhjet tuaja profesionale ishin një çështje me fat ose që ju mbulojnë. Këtë vit, do t’ju duhet të punoni shumë për të provuar se e meritoni kredinë, por e dini se si do ta merrni më vonë dhe jo menjëherë. Viti është shumë i mirë për të ndërtuar themele të forta në çështjet e karrierës. Jupiteri, i cili do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor, do t’ju ndihmojë të mos e humbni guximin, forcën dhe optimizmin tuaj, diçka që do të ketë ndikim në të gjitha fushat e jetës suaj dhe sigurisht në atë profesional. Eklips Diellor që do të zhvillohet më 6 Janar në aksin e Gaforres-Bricjapit do të krijojë obsesione me çështjet e biznesit tuaj dhe duhet të relaksoheni, përndryshe ka mundësi të bëni një seri lëvizjesh të gabuara dhe impulse që do të kenë efekt të kundërt nga ajo që ju dëshironi. Tek eklipsi pozitiv është fuqia që do t’ju japë dhe do t’ju ndihmojë të mos dorëzoni dhe të kërkoni atë që mendoni se është me vlerë. Eklipsi Diellor, që ndodh në verë në 2 Korrikut tek Gaforrja, do të alarmojë nëse keni lënë pas dore familjen, shtëpinë tuaj dhe jetën tuaj personale në përgjithësi, pasi mund të keni kuptuar se keni humbur stabilitetin. Mundohuni të gjeni kryqëzimin e artë midis jetës profesionale dhe personale, pasi kjo do të jetë basti i vitit.

DHJETË DITËSHI I TRETË
Në 2019, është një vit historik për ju si dhe Plutoni, i cili është tek Bricjapi, ndikon në Dhjetë ditëshin tuaj dhe ju shtyn në ndryshime novatore. Ju mund të ndjeni nevojën për të ndryshuar punën edhe për të ndryshuar interesin tuaj profesional, veçanërisht nëse jeni ende në një punë që ka shërbyer kontrolle sociale, por jo edhe ju. Të vërtetat që doni të kuptoni – me Plutonin duke qenë në shtëpi që lidhen me çështjet e biznesit tuaj – janë çelësi i rrugës tuaj të mëvonshëm. Urani, i cili do të jetë në shenjën tuaj dhe do të ndikojë në dhjetë ditëshin tuaj, sugjeron që herë pas here – deri në Mars që patjetër do largohet nga shenja tuaj – do të keni pikëpamje dhe disponim shumë revolucionar që do të sjellin konflikte në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale dhe në bashkëpunimet tuaja. Mos bëni lëvizje impulsive pasi nuk do të ndihmojnë në stabilizimin e asaj që dëshironi. Jupiteri, i cili do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor, është një “dorë ndihmëse” për disponimin tuaj, por edhe për planet tuaja, duke u kujdesur t’ju tregojë se ka mbrojtje hyjnore për ju edhe në minutën e fundit. Eklipset që ndodhin në aksin e Gaforres-Bricjapit tregojnë çështje në sferat profesionale dhe familjare. Ajo që ndikon në dhjetë ditëshin tuaj është eklipsi Hënor që do të zhvillohet më 16 Korrik, i cili do t’ju detyrojë të punoni shumë dhe ndoshta të keni një çmim për të ruajtur sfondin tuaj profesional. Kini kujdes se kjo mund të krijojë probleme në shtëpinë tuaj me njerëzit tuaj.

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads