Jetë

Horoskopi 2019 nga Jorgo Pulla/ Parashikimi për Binjakët

Planetet mund t’ju fusin në qorrsokake por edhe mund të largojnë periudhat e errëta në jetën tuaj. Por jo vetëm kaq. Astrologu Jorgo Pulla ju tregon gjithçka që duhet të dini për punën, dashurinë, familjen, fatin tuaj gjatë vitit 2019.

Ju sjell një parashikim me detaje për gjithçka ndodh në vitin 2019 për 12 shenjat e horoskopit. Sot parashikimi për Binjakët

BINJAKËT 2019
NDIKIMI I NEPTUNIT TEK PESHQIT (për të lindurit në mes të dhjetë ditëshit të dytë)

Çdo gjë duket sikur po shpërbëhet në karrierën tuaj pasi keni hyrë në një proces të brendshëm të fortë. Me Neptunin në shtëpinë tuaj të dhjetë, çdo gjë duket sikur do të ndryshojë ngadalë, nëpërmjet idealeve që ju keni për funksionimin e gjërave në tërësi. Është e qartë se pas kësaj, asgjë nuk do të jetë si më parë,  ju do të shihni të vërtetat për njerëzit që i kishit afër. Do të bëni dallimet  se ke besoni dhe kë jo, me kë doni të punoni dhe me kë jo. Ajo që duhet të  bëni është të vendosni qëllime realiste dhe që çfarë mundeni dhe çfarë nuk mundeni të bëni për të shmangur situatat e vështira. Personat e kësaj shenje që merren me art do të bëjnë maksimumin, kështu që ju që jeni të kësaj fushe, mund të shihni ëndrrat tuaja të bëhen realitet.

SATURNI TEK BRICJAPI (për të lindurit në dhjetë ditëshin të dytë)

Është fakt se keni hyrë në një proces të heqjes së  kufizimeve, si psikologjikisht ashtu edhe financiarisht. Me Saturnin i cili po zgjerohet në shtëpinë tuaj të tetë, do të përballeni me çështje ekonomike dhe duhet të bëni rishikime në këtë fushë të veçantë. Do të shfaqen çështje me bankat, qeverinë, investimet apo trashëgiminë, si dhe do të zgjidhni çështje të pazgjidhura. Është e rëndësishme që këto çështje të zgjidhen sa më shpejt në mënyrë që të mos sjellin pasoja në të ardhmen. Do të mësoni dhe do të njihni personat me cilët duhet të vazhdoni marrëveshjet financiare dhe me kë jo. Në të njëjtën kohë, do të jeni më  të mbyllur dhe më të rezervuar në jetën tuaj erotike, por  nëse personi që keni në krah do t’ju japë atë që dëshironi, mund të keni një bashkim përfundimtar, duke e zyrtarizuar marrëdhënien. Ajo çka ju duhet më së shumti është të përballeni me momentet tuaj më të zymta të cilat mund të sjellin luhatje në sjelljen tuaj, duke shkaktuar probleme jo të pakta.

NDIKIMI I JUPITERIT
Jupiteri tek Shigjetari deri më 3 Dhjetor po punon shumë mirë në fushën e marrëdhënieve tuaja ndërpersonale dhe keni mundësinë për njohje të reja në një nivel personal dhe profesional. Është e qartë se njerëzit që do të vijnë në këtë periudhë do t’ju japin optimizëm. Në jetën tuaj personale, nuk do të ketë vendime të rëndësishme, për shembull, në formalizimin e tij. Ju që jeni vetëm, keni mundësinë të takoni partnerin e jetës, do të jetë një person do t’ju mbush me emocione dhe gëzim. E sigurt është se pavarësisht në qoftë se keni apo nuk keni partner, do ndiheni të dëshirueshëm dhe kjo do ju sigurojë besim në komunikim me ata që janë përreth jush. Prej 3 Dhjetorit, Jupiteri do  kalojë tek Bricjapi, shtëpia juaj e tetë, duke ju dhënë mundësinë për të riparë çështjet në aspektin financiar dhe të dashurisë. Shumë të favorizuara mund të jenë investimet, kreditë, çështjet e trashëgimisë që nga ana tjetër mund të jenë shqetësuese për ju. Nga ana tjetër, duhet të përballoni frikën dhe frustrimet, sepse kanë një ndikim të drejtpërdrejtë në marrëdhënien tuaj.

EKLIPSET 2019
Eklipset në aksin e Gaforre – Bricjap (Eklipsi Diellor tek Bricjap më 6 Janar, Eklipsi Diellor tek Gaforrja më 2 Korrik, Eklipsi i Hënës në aksin e Gaforre – Bricjap më 16 Korrik, Eklipsi Diellor tek Bricjapi më 26 Dhjetor) do bëjnë hapa të rëndësishme për çështjet tuaja financiare. Nuk përjashtohet mundësia që të rikthehen çështjet e së kaluarës që do të t’ju shqetësojnë. Kushtojini vëmendje të veçantë marrëveshjeve financiare dhe lëvizjeve që do të jenë pikë themelore për rrugën tuaj të mëvonshme.

MERKURI RETROSPEKTIV 2019
Është e domosdoshme që të jeni shumë të kujdesshëm nga data 3 deri më 29 Mars, sepse Merkuri retrospektiv tek Peshqit mund të sjellë vështirësi në komunikim, keqinterpretim dhe keqkuptim në lidhje me karrierën tuaj dhe kontaktet tuaja profesionale. Është më mirë të mos vazhdoni  me planet tuaja në këtë kohë, pasi evolucioni nuk do të jetë ajo që mund të prisnit.

Binjakët: Me Marsin tek Dashi nga 02/01/2019 fillon Viti i Ri për ju. Profesionalisht do t’ju bëjë më dinamik dhe do t’ju bëjë një person konkurrues krahasuar me të tjerët në mjedisin e punës. Kjo natyrisht do të  jetë diçka pozitive për ju. Por mos  prisni të arrini direkt majat. Gjatë kësaj periudhe do të takoni njerëz prestigjiozë që do t’ju ndihmojnë. Nga 04/02/2019 hyrja e Afërditës tek Bricjapi dhe deri më 01/03/2019 mund të përballeni me çështje të pasurisë trashëgimore ose pasurive të paluajtshme. Do të ketë një rimëkëmbje ekonomike që do të jetë pozitive për ju. Nga data 18/04/2019 me hyrjen e Merkurit tek Dashi dhe Afërditës në të njëjtën shenjë dhe nga data 21/04/2019 deri më 16/05/2019, çështjet e komunikimit dhe socialitetit do të jenë në horizont.

Prisni ndihmë nga rrethi juaj miqësor për çështje të ndryshme. Në këtë kohë mund të takoni njerëz me autoritet dhe ndikim. Do të jetë një kohë që do t’ju sjellë shumë fat bashkë me Jupiterin kundër Shigjetarit. Me hyrjen e Afërditës tek Luani më 29/07/2019 deri më 21/08/2019, një njohje nga mjedisi i afërt mund të ju lë përshtypje dhe ju shtyn të kaloni në diçka më formale. Përgjithësisht jeta e përditshme do të jetë më e këndshme gjatë kësaj kohe. Nga 04/10/2019 me Merkurin tek Akrepi dhe në 09/10/2019 me hyrjen e Afërditës në të njëjtën shenjë dhe nga 09/12/2019 do të jetë një periudhë ku do të vendosni bazat për të rishikuar disa mendime për kolegët dhe përgjithësisht për njerëzit që janë pranë jush. Ndoshta disa maska do bien dhe këtyre njerëzve u del fytyra e tyre e vërtetë. Kjo gjë do ndodhë kryesisht për vendin tuaj të punës ku do të hiqni qafe pengesat që mund të keni pasur gjatë kësaj periudhe. Disa probleme shëndetësore mund të lindin në këtë kohë. Prej 10/12/2019 me hyrjen e Merkurit tek Shigjetari, do të jetë një kohë kur dialogu me partnerin tuaj do të jetë konstruktiv.

Eklipset 2019
Eklipsi Diellor i periudhës më 06/01/2019 do të ndikojë tek Binjakët që kanë lindur në 01/06 deri në 13/06. Do të dalin në sipërfaqe çështje të lidhura me  pronën prindërore, marrëdhëniet trashëgimore apo ato të paligjshme. Eklipsi Hënor i periudhës më 21/01/2019 do të ndikojë Binjakët të cilët kanë lindur në 22/05 deri në 27/05. Nga ky eklips do të ndikohen çështjet e përditshme. Eklipsi Diellor i periudhës më 02/07/2019 do të ndikojë Binjakët që kanë lindur nga 22/05 deri 29/05, ku do të jetë në favor të ekonomisë. Eklipsi i Hënës i periudhës 16/07/2019 do të ndikojë Binjakët që janë të lindur në 10/06 deri në 21/06.

Karma
Viti 2018 ishte një vit mjaft kreativ për ju Binjakët. Në vitin 2019, me Jupiterin tek Shigjetari do të jeni mjaft pozitiv. Kujdes me  teprimet!

PARASHIKIME TË PËRGJITHSHME (NGA PLANETE TË NGADALTË)
1 Janar 2019 Kalimi i Jupiterit nga shtëpia e 7-të. Kalimi i Jupiterit nga shtëpia e shtatë jep mesazhin se do të ketë bashkëpunime në të ardhmen e afërt. Ndoshta tani keni mundësinë të njihni më mirë partnerin tuaj, ose mund të keni një bashkëpunim me një person të huaj. Ka më shumë mundësi që për një çështje gjyqësore që e keni nisur, do të gjeni një zgjidhje të favorshme ose do të gjeni personin që do t’ju mbështesë në mënyrë që ta zgjidhë atë. Nëse bëhet martesë këtë periudhë, ajo premton të jetë e suksesshme.

1 Janar 2019 Kalimi i Saturnit nga shtëpia e 8-të.Kalimi i Saturnit nga shtëpia e tetë do të thotë se do të ketë disa konflikte në lidhje me gjërat materiale. Ju duhet të mbështeteni vetëm në pikat tuaja të forta dhe të mos prisni ndihmë nga askush. Kjo natyrisht do të jetë një mësim i vlefshëm kur pas 5 vjetësh, Saturni do të ndikojë në profesion dhe në karrierën tuaj. 1 Janar 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e 11-të.Kalimi i Uranit nga shtëpia e njëmbëdhjetë do t’ju sjellë një tendencë për të shpëtuar nga krijimi dhe konservatorizmi. Miqtë e vjetër humbasin dhe të tjerët vijnë me ide të tjera dhe interesa të reja. Nuk është e habitshme që të gjeni pasione të reja në fusha të cilat më parë nuk keni qenë të interesuar, si astrologjia, aviacioni, kinemaja. Kini kujdes nga miqtë tuaj, sepse liria juaj e madhe mund t’ju çojë në qëndrime dhe veprime ekstreme. 5 Mars 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e 12-të.Kalimi i Uranit nga shtëpia juaj e dymbëdhjetë do të sjellë disa sqarime të nënndërgjegjes. Presionet e nënvetëdijes, zbulimi i sekreteve apo energjitë armiqësore do të shfaqen papritmas në jetën tuaj. Këto janë rezultatet e veprimeve tuaja të mëparshme që tani po dalin në sipërfaqe. Në vend që të ndiheni të befasuar, duhet të përpiqeni ti sqaroni këto situata dhe  të çliroheni nga ajo që keni mbajtur thellë brenda vetes. Kjo gjë do t’ju ndihmojë  të përgatiteni për ndryshime të mëdha. Në  mënyrë të çuditshme hyjnë në jetën tuaj spitalet, azilet, burgjet dhe institucionet e tjera.

30 Nëntor 2019 Kalimi i Jupiterit nga shtëpia e 8-të.Për vitin e ardhshëm, është parashikuar përmirësim i financave nga paratë që merrni nga palët e treta nga një hua, ndihmë, apo një trashëgimi. Do zbuloni fuqi të reja të vetes, të cilat ju japin besim dhe optimizëm për jetën dhe të ardhmen. Gjithashtu është e mundur të përfshiheni në kërkimin e një kuptimi më të thellë të jetës përmes fesë ose filozofisë.

PARASHIKIMET E DETAJUARA (NGA PLANETE TË SHPEJTË)
1 Janar 2019- Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 6-të. Afërdita në shtëpinë tuaj të gjashtë do ndihmojë marrëdhënien tuaj në punë. Megjithëse do dominojë praktika dhe do mungojë dashuria, e cila ka dominuar të kaluarën. Megjithatë do ketë përmirësim të performancës dhe do kemi zgjidhje të çështjeve të ndryshme që lidhen me punën. Disa njohje të reja mund të ndodhin brenda vendit tuaj të punës ose me dikë që ju bashkohet në një marrëdhënie pune. Kujdesuni për shëndetin tuaj dhe, mbi të gjitha për dietën tuaj.

1 Janar 2019- Kalimi i Merkurit nga shtëpia e 7-të. Këtë periudhë keni mundësi të shprehni mendimin tuaj dhe të diskutoni për çështjet që kanë të bëjnë me ju. Përpiquni të rregulloni problemet me njerëzit me të cilët keni pasur vështirësi në komunikim. Gjithashtu mund të negocioni për  marrëveshje me palë të treta. 1 Janar 2019- Kalimi i Diellit nga shtëpia e 8-të.Në këtë periudhë në vend që të konsumoheni me jetën e përditshme, duhet të fokusoheni në botën tuaj të brendshme Është koha për fillime të reja. Fjalën kryesore do e kenë Financat që lidhen me trashëgiminë apo disa përfitime.    1 Janar 2019- Kalimi i Marsit nga shtëpia e 11-të. Në këtë periudhë duhet të merreni me politikë, ose të jeni kontribuues i një iniciative që do të bëhet për të mirën e një tërësie më të madhe .Mbështetja e të tjerëve do të jetë shumë e nevojshme dhe e rëndësishme  për ju, dhe për njerëzit me të cilët ndani të njëjtat interesa. Mund të keni reagime nga njerëz që nuk i kuptojnë vizionet dhe qëllimet tuaja.

7 Janar 2019- Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 7-të. Gjatë periudhës së ardhshme për rreth një muaj, partneritetet dhe marrëdhëniet, si erotike ashtu edhe profesionale, do të jenë të favorizuara. Në dashuri, mund të ketë një njohje të re, ose ndoshta një marrëdhënie të thyer. Në biznes, duhet të jeni në gjendje të bëni dallimet e nevojshme midis njerëzve me të cilët punoni dhe bashkëpunoni në mënyrë që të shmangni çdo shkëputje të mundshme apo prishje marrëdhëniesh.                                                    20 Janar 2019- Kalimi i Diellit nga shtëpia e 9-të. Në ditët e ardhshme, do të merreni me studime të larta, me diplomë, politik ose fe. Nuk është aspak e çuditshme që të bëni një udhëtim të largët, qoftë duke qëndruar për një kohë jashtë vendit, ku do t’ju jepet mundësia për të vendosur kontakte me shumë njerëz. Megjithatë, e mira është të dilni pak nga rutina dhe të përfshiheni në disa aktivitete të reja shpirtërore.                            3 Shkurt 2019- Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 8-të.Gjatë kësaj periudhe theksi do të vendoset në fushën erotike ku do të dominojë pasioni dhe intensiteti i dëshirave erotike. Shpesh do të kapërceni kufijtë dhe mund të arrini deri në xhelozi ekstreme dhe zotërimin. Ju gjithashtu mund të mësoni disa gjëra rreth partnerit tuaj që do të ndikojnë në disponimin tuaj. Në sektorin financiar mund t’ju jepet një hua ose një dhuratë e shtrenjtë, ose mundësia juaj financiare mund të përmirësohet nga partneri ose bashkëpunëtori juaj.

14 Shkurt 2019- Kalimi i Marsit nga shtëpia e 12-të. Këtë periudhë duhet punoni për të shmangur shpifjet dhe fjalët e pavërteta kundër jush nga disa njerëz dashamirës. Do të jetë një periudhë tensioni dhe trazirash mendore dhe e mira është të angazhoheni me libra psikologjikë se sa të ngatërroheni në konflikte dhe situata. Mos harroni se pas disa muajsh Marsi hyn në horoskopin tuaj, dhe me këtë kalim klima do të ndryshojë rrënjësisht. Kini durim.                                                                                              18 Shkurt 2019- Kalimi i Diellit nga shtëpia e 10-të. Duhet të kujdeseni për imazhin që ju i paraqitni njerëzve, duhet të bëni vetëkritikë të fuqishme, të korrigjoni gabimet tuaja të mundshme dhe të kujdeseni për karrierën tuaj. Sektori profesional do të jetë më i favorizuari në këtë periudhë. Ju mund t’ju besohen detyra të rëndësishme, por këto duhet t’i përballoni seriozisht. Peshoni forcat tuaja dhe kini vëmendjen e nevojshme nëse doni të keni sukses.                                                                                                               1 Mars 2019- Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 9-të.Kalimi i Afërditës nga shtëpia juaj e nëntë e kthen interesin tuaj në fushat e artit. Ndoshta mund të bëni një udhëtim të largët dhe të shihni vende të reja. Ju gjithashtu mund të keni njohje të reja, me njerëz të huaj ose me njerëz që udhëtojnë larg.

21 Mars 2019- Kalimi i Diellit nga shtëpia e 11-të. Do të merreni më shumë me miqtë tuaj dhe njerëzit e rrethit tuaj të afërt. Ju e kuptoni rëndësinë e bashkëpunimit dhe shoqërisë, dhe të gjitha përpjekjet tuaja do të bëhen në këtë kuadër, si në sferat profesionale dhe personale. Ju mund të zgjeroni rrethin tuaj të miqve dhe do i përhapni idetë tuaja, të cilat tani do të jenë më të pranueshme. Veçanërisht nëse jeni udhëheqës i një grupi, nëse keni të bëni me politikë, do të jetë momenti që do të keni njohjen më të madhe në këtë fushë.                                                                                                                      26 Mars 2019- Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 10-të.këtë periudhë çështjet tuaja të biznesit do të favorizohen. Partneritetet tuaja bëhen më harmonike, dhe marrëdhënia juaj me njerëz të lartë në hierarki ose në rend të lartë shoqëror do ju ndihmojë  të avanconi më tej .Ndërkohë disa barriera do të bien , gjë e cila mund të krijojë kushtet për një lidhje erotike me një person të lartë në hierarki, ose më të vjetër në moshë, të cilët do të luajnë rolin e mësuesit.                                                                                                        31 Mars 2019- Kalimi i Marsi nga shtëpia e 3-të. Padurimi dhe nervozizmi që do të shfaqni mund të bëjë që të përballeni me njerëzit e afërm ose fqinjët. Shqetësimet e ditëve të fundit, do të komplikojnë akoma më tepër zgjidhjen e problemeve tuaja.

20 Prill 2019- Kalimi i Dielli nga shtëpia e 12-të. Gjatë kësaj periudhe do të kërkoni përmirësime në botën tuaj psikologjike, nga ana tjetër disa gjëra nga nënndërgjegjja juaj kanë tendencë të dalin në sipërfaqe. Ndoshta po ktheheni për të studiuar dhe angazhuar në kërkime metafizike ose studime. Mund të ndiheni të tërhequr nga disa kujtime të nënndërgjegjeshme në konflikte emocionale ose psikologjike. Megjithatë, tani është koha për të parë atë që keni brenda jush, për të rishikuar qëndrimin tuaj dhe për të kufizuar të tashmen nga e kaluara dhe për të bërë një fillim të ri gjatë rrugës dhe evolucionin.        15 Maj 2019- Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 12-të. Kjo periudhë do të karakterizohet nga gatishmëria për të ofruar dashurinë tuaj për të dashurit tuaj ose për të gjithë në përgjithësi, nëpërmjet shoqatave të bamirësisë. Jeta juaj sentimentale gjithashtu do të karakterizohet nga oferta e një shoqëruesi, e cila mund të mos jetë e duhura për ju. Së fundi, nuk është e çuditshme të keni një lidhje të fshehtë dashurie, por më vonë mund të ju zhgënjejë.

16 Maj 2019- Kalimi i Marsit nga shtëpia e 2-të.Kalimi i Marsit nga shtëpia juaj e dytë do të nxjerrë në pah pasurinë tuaj materiale dhe emocionale. Financat tuaja do të ndikohen shumë, pasi në këtë fushë do të tentoni të veproni impulsivisht dhe të bëni pazaret tuaja dhe emocionet tuaja, ku tendenca juaj për të dhënë gjithçka në mënyrë spontane, mund t’ju dëmtojë më vonë dhe t’ju lërë një boshllëk të madh. Kini kujdes, tregoni pak përmbajtje dhe shmangni vendimet e nxituara në këto dy fusha.

21 Maj 2019- Kalimi i Diellit nga shtëpia e 3-të.Në periudhën e ardhshme dhe për rreth një muaj, do të merreni me njerëz të njohur, të afërmit dhe miqtë ose fqinjët. Ju do të shqetësoheni për çështjet aktuale. Kini kujdes! Megjithëse kjo është një kohë e mirë, dukuni pak të kujdesshëm dhe mos i zbuloni të gjitha sekretet tuaja, sepse të tjerët nuk do të kenë gjithmonë qëllimet më të mira për ju. Ka shumë mundësitë bëni disa udhëtime të shkurtra dhe interesante.                                                                                        9 Qershor 2019- Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 3-të.Komunikimi juaj me të tjerët bëhet më i bukur, ndoshta do të njihni miq të rinj. Marrëdhënia juaj me vëllezërit, motrat ose fqinjët do të bëhet më e ngrohtë. Është koha për të jetuar më këndshëm.

21 Qershor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 2-të.Në periudhën e ardhshme dhe për rreth një muaj, ju do të merreni me atë që mendoni si një vlerë në jetën tuaj. Mund të jenë materiale ose ndoshta sende shpirtërore të fituara me punën dhe përpjekjet tuaja. Megjithatë, ka shumë mundësi që të përqendroheni në çështjet tuaja financiare dhe ka shpresë për përmirësimin e tyre, por ekziston mundësia që ato financat personale të përkeqësohen nëse përdoren për gjëra të pa nevojshme (blerjet mbresëlënëse, organizimi i ngjarjeve etj).

1 Korrik 2019- Kalimi i Marsi nga shtëpia e 3-të. Padurimi dhe nervozizmi që do të shfaqni mund të bëjë që të përballeni me njerëzit e afërm ose fqinjët. Shqetësimet e ditëve të fundit, do të komplikojnë akoma më tepër zgjidhjen e problemeve tuaja.                        3 Korrik 2019- Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 2-të.Periudha që vijon do të jetë veçanërisht e favorshme për financat tuaja. Përmirësimi i financave tuaja është një çështje e menaxhimit të mirë. Është koha e përshtatshme për disa “investime” të shtrenjta, nga piktura apo sende për dekorimin e shtëpisë. Por kini kujdes të mos e tejkalojnë lirinë tuaj financiare.

23 Korrik 2019- Kalimi i Diellit nga shtëpia e 3-të. Në periudhën e ardhshme dhe për rreth një muaj, do të merreni me njerëz të njohur, të afërmit dhe miqtë ose fqinjët. Ju do të shqetësoheni për çështjet aktuale. Kini kujdes! Megjithëse kjo është një kohë e mirë, dukuni pak të kujdesshëm dhe mos i zbuloni të gjitha sekretet tuaja, sepse të tjerët nuk do të kenë gjithmonë qëllimet më të mira për ju. Ka shumë mundësitë bëni disa udhëtime të shkurtra dhe interesante.

28 Korrik 2019- Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 3-të.Periudha e ardhshme do t’ju sjellë kënaqësi në marrëdhëniet tuaja të përditshme. Komunikimi me të tjerët do të bëhet më i bukur dhe  ndoshta do të njiheni me miq të rinj. Marrëdhënia juaj me vëllezërit, motrat ose fqinjët do të bëhet më e ngrohtë, ndërkohë mund të bëni disa udhëtime të këndshme, të ecni, të vizitoni ose të organizoni një shfaqje. Është koha për të jetuar më këndshëm.  18 Gusht 2019- Kalimi i Marsit nga shtëpia e 4-të.Kjo periudhë do të karakterizohet si e vështirë, pasi kalimi i Marsit nga shtëpia juaj e katërt do të thotë disa ngatërresa të situatave të kaluara, të cilat natyrisht nuk mund të zgjidhen tani. Vetëm puna e vështirë në shtëpi ose në zyrë do t’ju japë një rrugëdalje, por mos u mundoni të zgjidhni çështjet familjare ose pronësore. Kjo periudhë nuk është e favorshme. Mundohuni për të shmangur grindjet sepse të tjerët nuk janë të gatshëm të pranojnë sjelljen tuaj .

21 Gusht 2019- Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 4-të.Gjatë kësaj kohe do të doni të qëndroni në shtëpi më gjatë ose të kaloni më shumë orë në një atmosferë familjare. Do të interesoheni për dekorimin e mobiljeve. Marrëdhëniet tuaja me prindërit po afrohen dhe mund të shpresoni për mbështetjen e tyre. Kini kujdes me dietën tuaj. 23 Gusht 2019- Kalimi i Diellit nga shtëpia e 4-të.Përgjatë kësaj kohe, do të merreni me shtëpinë dhe me familjen tuaj. Tani do të qëndroni më shumë në shtëpi, do të shfaqni disa aktivitete brenda saj, disa çështje të lëna në pritje janë tani koha për t’u zgjidhur. Ndoshta pas kësaj kohe, do të shqyrtoni shumë gjëra që do të lidhen me shtëpinë dhe familjen.                                                                                                                  14 Shtator 2019- Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 5-të.Kjo kohë do të jetë një pushim në jetën tuaj. Do të ndjeni argëtim dhe zbavitje si dhe shumë dashuri. Në anën personale mund të ketë disa rivendosje të kontakteve të vjetra ose mund të krijohen  disa marrëdhënie të reja. Lejoni vetes të jetoni këto ditë në maksimum. Gjatë kësaj kohe marrëdhëniet tuaja me fëmijët do të bëhen më të ngrohta dhe do të kaloni më shumë kohë me ta si dhe do arrini të përshtateni me dëshirat e tyre. Së fundi, mund të shprehni talentin tuaj artistik me krijime të reja.

23 Shtator 2019- Kalimi i Diellit nga shtëpia e 5-të. Është koha për të harruar problemet për një kohë dhe të ndiheni të relaksuar dhe të lumtur. Muajin tjetër do të merreni me diçka krijuese dhe shumë argëtuese, nëse keni interesa artistike, do të keni rritje të produktivitetit. Gjithashtu do të ndjeni nevojën për të flirtuar, për t’u dashuruar, për të shijuar jetën. 4 Tetor 2019- Kalimi i Marsit nga shtëpia e 5-të.Kjo periudhë karakterizohet nga vetëbesimi dhe dëshira për ti imponuar personalitetin tuaj të tjerëve. Do ndiheni se jeni qendra e botës dhe do hiqni çdo frikë. Nëse jeni të përfshirë me aktivitete  sportive, kjo është koha më e mirë për të shfaqur talentin tuaj. Nuk është kohë e përshtatshme për të filluar aktivitete të reja tregtare, sepse nxitimi dhe entuziazmi mund të mos ju lejojnë të shihni rreziqet e mundshme. Shmangni gjithashtu bixhozin. Ndoshta në këtë kohë një problem lind në marrëdhënien tuaj me fëmijët, prandaj shikoni sjelljen tuaj ndaj tyre.     8 Tetor 2019- Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 6-të.Afërdita në shtëpinë tuaj të gjashtë ndihmon marrëdhënien tuaj në punë me kolegët. Pavarsisht faktit se dominon praktika dhe mungon dashuria, e cila ka dominuar të kaluarën, do ketë një përmirësim performance dhe zgjidhjen e çështjeve të ndryshme që lidhen me punën. Disa njohje të reja mund të ndodhin brenda vendit të punës. Kujdesuni për shëndetin tuaj dhe, mbi të gjitha për dietën tuaj.

23 Tetor 2019- Kalimi i Diellit nga shtëpia e 6-të. Dhe tani është koha, pas argëtimit, të kujdeseni për shëndetin tuaj, dietën tuaj dhe punën tuaj që mund të keni lënë pas dore. Tani mund të bëni disa ekzaminime mjekësore, të filloni një program fitnesi, ose të merreni pak më shumë me “kaloritë”.

1 Nëntor 2019- Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 7-të.Gjatë periudhës së ardhshme për rreth një muaj, partneritetet dhe marrëdhëniet, si erotike ashtu edhe profesionale, do të jenë veçanërisht të favorizuara. Në dashuri, mund të ketë një rast të ri, ose ndoshta një marrëdhënie të prishur. Në biznes, do të jeni në gjendje të dalloni ndërmjet bashkëpunimit dhe urtësisë në mënyrë që të shmangni çdo konflikt të mundshëm.

19 Nëntor 2019- Kalimi i Marsit nga shtëpia e 6-të. Nga fillimi i sotëm, sektori i punës do të jetë veçanërisht i rëndësishëm. Do të ishte mirë (nëse nuk jeni të vetëpunësuar), të ndërmerrni një punë të njëpasnjëshme, kështu që mendoni se punoni vetëm për veten tuaj. Gjithashtu, kini kujdes me punën e tepërt, të cilat mund të dobësojnë qëndrueshmërinë dhe rrezikon shëndetin.                                                                   22 Nëntor 2019- Kalimi i Diellit nga shtëpia e 7-të. Mund të rishikoni të gjitha bashkëpunimet tuaja, qoftë profesionale ose sociale. Ju në mënyrë të drejtë mund të peshoni nevojat që i plotësojnë boshllëqet. Ju dominoni frymën e drejtësisë dhe të ndërgjegjes në këtë periudhë, kështu që në të njëjtën frymë do të shikoni marrëdhëniet tuaja. Do t’ju duhet mendimi i një shoku ose partneri i cili do të jetë shumë i dobishëm për ju. Periudha është gjithashtu e përshtatshme për martesën ose për të zyrtarizuar një marrëdhënie serioze.

26 Nëntor 2019- Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 8-të. Theks të madh do të ketë fusha erotike ku do të dominojë pasioni, intensiteti i dëshirave erotik . Mund të mësoni disa gjëra rreth partnerit tuaj që do të ndikojnë tek marrëdhënia juaj. Në sektorin financiar mund t’ju jepet një hua ose një dhuratë e shtrenjtë, ose mundësia juaj financiare mund të përmirësohet nga partneri ose bashkëpunëtorët juaj.                                                20 Dhjetor 2019- Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 9-të.Kalimi i Afërditës nga shtëpia juaj e nëntë e kthen interesin tuaj në fushat e artit. Ndoshta mund të bëni një udhëtim të largët dhe të shihni vende të reja. Është një kohë e mirë për festat që kombinojnë relaksimin dhe dashurinë. Ju gjithashtu mund të keni njohje të reja, me njerëz të huaj ose me njerëz që udhëtojnë larg.                                                                                                      22 Dhjetor 2019- Kalimi i Diellit nga shtëpia e 8-të.Në këtë periudhë në vend që të konsumoheni me jetën e përditshme, mbani kontaktin me botën tuaj të brendshme dhe bëni rishikimet e nevojshme brenda vetes. Është koha për fillime të reja. Financat që lidhen me trashëgiminë, apo disa  përfitime që mund të fitoni, do të kenë fjalën e parë.

Parashikimet në dashuri
Saturni në shtëpinë tuaj të tetë do t’ju vendosë në një proces më të thellë të të menduarit për jetën tuaj erotike dhe ju nxit për të sqaruar emocionet apo frikën që ngarkojnë marrëdhënien tuaj negativisht dhe nuk e lejojnë të evoluojë. Nuk do të jenë të lehta momentet që do kaloni, sepse  ka mundësi që ju të dy të dëshironi një periudhë distancimi nga njëri tjetri për të menduar më mirë rreth marrëdhënies tuaj. Është e sigurt se në fund të këtij procesi asgjë nuk do të jetë si më parë. Do të merrni vendime të rëndësishme. Dy janë opsionet. Ose do të vazhdoni dhe kjo gjë t’ju shërbejë për të qenë më afër se kurrë me bashkëshortin tuaj ose do të vendosni të largoheni nga marrëdhëniet që nuk ju ofrojnë atë që kërkoni. Jupiteri tek Shigjetari, në mjedisin e marrëdhënieve tuaja personale, mund t’ju japë momente unike me partnerin dhe njohje të mrekullueshme për ju që jeni vetëm. Mund të mendoni të bëni një hap shumë të rëndësishëm në jetën tuaj personale, siç është martesa ose bashkëjetesa. Emocionet do jenë të shumta dhe nevoja për shoqëri më e fortë se kurrë. Nëse jeni vetëm, mund të keni një njohje të re që do të luaj një rol të rëndësishëm gjatë jetës tuaj personale, duke krijuar kushte që të gjeni partnerin ideal. Marsi në shenjën tuaj që nga fillimi i Prillit deri në mes të muajit Maj do ju nxisë që të jeni më të kërkuar se kurrë, dhe  ju sjell njohje të reja për ju që jeni vetëm.

Flaka që digjet brenda jush është e qartë dhe kjo është e mjaftueshme për të tërhequr interesin. Vetëm duhet të tregoni kujdes sepse mund të bllokoheni me sjellje egoiste që do të krijojnë pakënaqësi. Afërdita në shenjën tuaj prej 9 Majit ju mbush me humor të përshtatshëm për të flirtuar dhe për të fituar personin që ju intereson. Joshja juaj dhe temperamenti i komunikimit veprojnë si një magnet për njerëzit që janë të interesuar për ju. Ajo që duhet të mbani mend është që mund ta zhgënjeni partnerin tuaj. Për ju që keni një partner, është një koha ideale për të marrë iniciativa për marrëdhënien tuaj që do t’i japë asaj një frymë të re. Në 2019, jeni veçanërisht me fat në çështjet emocionale dhe çdo gjë që lidhet me marrëdhëniet dhe partneritetet! Sigurisht, mire do ishte të mbani mend se pavarësisht fatit tuaj ju duhet të bëni zgjedhjet e duhura.

Jupiteri i cili do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor, fshihet pas gjithë gjërave pozitive në jetën tuaj personale dhe provokon ndryshime të favorshme në marrëdhëniet emocionale. Ju që keni gjetur bashkëshortin, nuk përjashtohet mundësia të vendosni të bëni hapin tjetër në marrëdhënien tuaj. Ju që jeni beqar, Jupiteri ju fton të jetoni një përrallë. Por të gjitha përrallat gjithashtu kanë një “dragua” dhe në këtë rast është Neptuni i cili është tek Peshqit -këtë vit Neptuni do të ndikojë ju që keni lindur në dhjetë ditëshin e parë të shenjës suaj – duke ju turbulluar gjykimin, kështu që keni një moment ku do të bëni një zgjedhje të gabuar. Kushtojini vëmendje të veçantë aspektit profesional, pasi mund të filloni një histori sentimentale me dikë që ka lidhje me të. Kjo mund të krijojë shumë ngatërrime dhe të shqetësojë ekuilibrin në punën tuaj nëse nuk jeni të matur. Ajo që duhet të mbani mend këtë vit është se jo çdo gjë që ndriçon është ar dhe e vërteta është se do të takoni disa njerëz që do të duken të shkëlqejnë. Ju që jeni në marrëdhënie duhet të jeni edhe më të kujdesshëm. Saturni i cili është tek Bricjapi nuk mund t’ju prekë menjëherë, por do t’ju kujtojë se do të jeni përgjegjës për veprimet dhe zgjedhjet tuaja dhe këto do të jenë ato që do të formësojnë rezultatin përfundimtar në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale.

Parashikimet vjetore çdo 10 ditësh
DHJETË DITËSHI I PARË

Në vitin 2019 pritet një vit, në të cilin duhet të jeni më të vetëdijshëm për mësimet që keni mësuar gjatë viteve të fundit dhe për të parë se si tani mund të përdorni mësimet që keni mësuar. Jupiteri, i cili është përball jush në shenjën e Shigjetarit deri më 2 Dhjetor, sugjeron se është një kohë e shkëlqyer për marrëdhënie të reja, partneritete të reja dhe ndoshta një martesë, pasi gjatë gjithë vitit, marrëdhëniet tuaja ndërpersonale do t’ju ushqejnë me momente të bukura. Këtë vit, do të jeni më të qetë dhe më të vendosur. Eklipset që do të ndodhin në aksin Gaforre-Bricjap tregojnë se duhet të jeni veçanërisht të kursyer me atë që shpenzoni dhe të mos josheni nga shpenzime të panevojshme dhe të pamatura, pasi kjo mund t’ju shkaktojë probleme financiare. Eklipsi që ndodh më 21 Janar mund të jetë i dobishëm për ju sidomos për jetën tuaj personale. Ky eklips mund t’i sjellë njerëzit pranë jush dhe nuk përjashtohet një mënyrë të re të të menduarit. Urani, i cili do të jetë tek Demi nga 6 Marsi, krijon nevojën për të nxjerrë në pah ndjenjat, dëshirat dhe plagët e fshehura të së kaluarës.

DHJETË DITËSHI I DYTË
Ky vit është veçanërisht i rëndësishëm për ju, pasi jeni të prekur drejtpërdrejt nga disa planetë që janë në qendër të shenjës tuaj. Si fillim është Jupiteri i cili do të jetë më 2 Dhjetor në shenjën e Shigjetarit, duke krijuar kushte ideale për marrëdhënie të reja, partneritete dhe njohje. Jupiteri për shkak të lëvizjes së tij retrospektive do të jetë për periudhën më të gjatë të qëndrimit të tij në shenjën e Shigjetarit, në dhjetë ditëshin tuaj, kjo tregon se mundësitë e mira dhe nga të cilat duhet të përfitoni do të jenë të mjaftueshme dhe do të shfaqen disa herë përpara jush. Përtej Jupiterit ekziston edhe Neptuni i cili është tek Peshqit dhe gjithashtu ndikon direkt në dhjetë ditëshin tuaj. Duhet të jeni të kujdesshëm pasi mund të bëni disa zgjedhje të gabuara në lidhje me çështjet e biznesit dhe ndiqni sugjerimet që do të duken si “kontrata të arta” po jo vërtet janë të tilla dhe mund tju shkaktojnë probleme shumë të rënda. Mundohuni të mendoni logjikisht dhe të mos josheni nga premtime të mëdha, pasi Jupiteri, i cili është tek Shigjetari do të sjellë një ekzagjerim dhe një optimizëm të tepërt që nuk do t’ju lejojë të shihni gjërat ashtu siç janë. Saturni i cili është tek Bricjapi që gjithashtu ndikon në dhjetë ditëshin tuaj do të jetë zëri i arsyes dhe do t’ju japë pronat që ju nevojiten. Vëmendje të veçantë do i jepni gjithashtu çështjeve tuaja financiare.

DHJETË DITËSHI I TRETË
Këtë vit, vëmendja juaj do të fokusohet veçanërisht në çështjet financiare, meqë jeni i vendosur të bëni diçka për të ndryshuar situatën. Plutoni, i cili do të jetë tek Bricjapi duke ndikuar në dhjetë ditëshin tuaj – sidomos ju që keni lindur në fillim të dhjetë ditëshit të tretë – do t’ju japë motivim dhe energji për t’ju ndihmuar të arrini qëllimet tuaja financiare, duke bërë partneritete të favorshme ose duke bërë një marrëveshje biznesi nga të cilat do të përfitoni. Saturn i cili do të jetë gjatë gjithë vitit tek Bricjapi, do ju nxitë të merrni vendime egoiste. Do të preferoni të lëvizni me kujdes dhe në heshtje dhe mos bëni veprime vetëm për të tërhequr vëmendjen. Urani, i cili do të jetë më 5 Mars në shenjën e Dashit, duke ndikuar pozitivisht dhjetë ditëshin, ju sugjeron që të keni mundësi dhe njohje të papritura dhe partneritete të reja për t’u afruar më shumë me qëllimin tuaj. Eklipset që ndodhin këtë vit në aksin Gaforre-Bricjap sugjerojnë se ndonjëherë do të ndiheni të shqetësuar për çështjet tuaja financiare, por ky shqetësim nuk duhet të ndikojë të merrni vendime impulsive .Eklipsi Hënor do të zhvillohet më 16 Korrik në aksin Gaforre-Bricjap ju nxit të shmangni sjelljet egoiste të cilat do të kenë si qëllim të sulmojnë partnerët tuaj si në biznes ashtu edhe në jetën private, të cilat nuk do ju sjellin asgjë përveç shqetësimit emocional.

 

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads