Kosovë, Lajme

Hapen faqe të rreme në emër të ATK, paralajmërojn veprime ligjore

Hapen faqe të rreme në emër të saj, ATK paralajmëron veprime ligjore

Administrata Tatimore e Kosovës njofton të gjithë qytetarët se në rrjetin social Facebook janë hapur disa llogari në emër të ATK-së, të ngjashme si kjo https://www.facebook.com/kuponatfiskal/.
ATK, përmes një kumtese për media, ka bërë të ditur se e vetmja llogari zyrtare në Facebook e këtij institucioni është https://www.facebook.com/rks.atk/, dhe se këtu mund të gjeni gjithçka që ju intereson të dini rreth aktiviteteve të administratës tatimore, apo edhe përmes faqes zyrtare www.atk-ks.org.
Po ashtu, ATK ka njoftuar të gjithë personat që menaxhojnë faqet e rreme se do të ndërmerren veprime ligjore

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads