Jetë

Gratë e këtyre shenjave janë më të pavarurat e zodiakut

Luani

Është një shenjë e fortë dhe e pavarur, është mbreti i xhunglës kështu që objektivat dhe idetë i ka shumë të qarta, ato e dinë shumë mirë se çfarë rruge duhet të ndjekin për të arritur objektivat e tyre. U pëlqen të rrezikojnë, por shohin gjithnjë anën pozitive të gjërave.Nuk kanë frikë që të ndryshojnë rrugën, e dinë që mund të arrijnë diçka në çdo moment.

Shigjetari

Gratë e kësaj shenje janë të afta për të mbushur momentet e vetmisë edhe pse ndonjëherë mund të dukën si shumë sociale nuk janë shumë të tilla. Ato janë të pavarura sepse janë shpirtra të lirë që e dinë se çfarë kërkojnë nga vetja.

Akrepi

Pavarësia është emri i dytë i tyre. Gratë e kësaj shenjë në përgjithësi edhe kur e kanë partnerin preferojnë të jenë të pavarura. Kjo nuk do të thotë që janë të vetmuara, aspak ato kanë një sens humori që të bën për vete, thjesht ashtu duan të jetojnë.

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads