Jetë

Flasin psikologet: Ky është sekreti që një çift të mos ndahet

Kultivimi aktiv i një martese të shëndetshme është një proces që mund të ndihmojë një marrëdhënie të jetë afatgjatë. Ja këshilla kryesore nga terapistët e çifteve që mund t’ju ndihmojë të siguroheni se martesa juaj të jetë e fortë: Sigurohuni që i keni dhënë mjaftueshëm suport njëri-tjetrit.

Një lidhje  pa suportin e njëri-tjetrit nuk ka më jetë. Kjo është ndër këshillat më të vlefshme për një çift, sepse ndërtimi i duhur i një marrëdhënieje të shëndetshme është përkrahja emocionale. Mos harroni, se gjërat e tjera nuk kanë kaq shumë rëndësi, sa suporti që duhet t’i jepni njëri-tjetrit.

Vlerësojeni punën e tij, ose asaj dhe jepini mbështetjen tuaj maksimale.

Përgjegjësia emocionale është një parashikues i mirë se sa i fortë do të jetë martesa, është absolutisht thelbësore që partneri juaj të ndihet i sigurt në martesë. Pranoni përpjekjet për vëmendje dhe ngrohtësi. Në këtë mënyrë do shmangni edhe tradhtinë, pasi nuk ka më nevojë që të gjejë ngushëllim te dikush tjetër. Ju jeni mjaftueshëm për njëri-tjetrin.

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads