Ballina, Kosovë, Lajme

Ekskluzive: Demarkacioni nuk votohet te Mërkurën!

Sipas burimeve të Portalit Informativ Globisot.net, demarkacioni nuk do te votohet të mërkurën!

Sepse ende nuk janë votat e deputetëve dhe po ashtu mungojnë edhe disa deputet që kanë thënë që do e votojn demarkacionin.

Po ashtu duke u bazuar në informata të tona që kemi arritur ti marrim nepër mes kanaleve tona, nuk qëndron ajo që demarkacioni do votohet në javën e dytë të marsit por votohet të enjten me 1 mars 2018.

Nëse demarkacioni votohet në fillim të marsit qytetaret mund të lëvizin lirshëm ka fundi i vitit, por nëse ka zhegitje të këtij procesi liberalizim nuk do të ketë deri ka mesi i vitit 2019, sepse janë procese të Bashkimit Evropian./Globisot.net/

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads