Astrologji, Jetë

Dy Shenjat Më Inteligjente Të Horoskopit, Nuk Mund T’i Mashtroni Kurrë

Shenjat zodiakale janë shumë të ndryshme nga njëri tjetri, por kanë disa ngjashmëri në aftësitë dhe në sjelljet prej të cilave vihen re.

Më poshtë po ju prezantojmë dy shenjat të cilat mbahen si më të mencurat nga të gjitha:

Ujori

Personat e lindur nën shenjën e Ujorit zakonisht janë racionalë, intelektualë dhe të pavarur. Kanë zakon të fshehin anën e tyre emocionale në mënyrë që të perceptohen nga të tjerët si persona të ftohtë. Duke qënë se janë të pavarur, i marrin vendimet vet dhe nuk bien dakort me personat prepotente apo manipulues që çdo gjq duan ta bëjnë në avantazhin e tyre.

Peshorja

Megjithëse mbahen si persona të pavendosur, të lindurit nën shenjën e peshores janë vërtet shumë të mençur. Janë racionalë, të sjellshëm dhe shumë socialë. Komunikimi dhe ruajtja e drejtësisë janë të vlefshme për ta.

Ujori dhe peshorja janë shenja të ajrit dhe ndajnë me njëri tjetrin disa cilësi si racionaliteti, intelekti dhe kreativiteti. Të dy shenjat kanë karakteristika individuale, por ajo që i bashkon është mençuria e tyre.

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads