Ballina Jetë Astrologji Do të pendoheni nëse ia bëni këto gjëra shenjës së Bricjapit

Do të pendoheni nëse ia bëni këto gjëra shenjës së Bricjapit

409
0
SHPËRNDAJE

Bricjapët nuk kanë shumë hapësirë gri në jetën e tyre, ata janë me idenë “të gjitha ose asgjë”.

Veçanërisht kur bëhet fjalë për marrëdhëniet e tyre më të ngushta.

Ata nuk lejojnë shumë njerëz në rrethin e tyre të brendshëm dhe gjithashtu e kanë shumë të lehtë për të nxjerrë dikë nga rrethi i tyre shoqëror.

Këto janë gjërat që i lëndojnë shumë ata dhe do e keni vështirë të jeni më miq me ta.

1-Thoni një gjë, por bëni një tjetër. 

Veprimet flasin me zë të lartë për Bricjapët, kështu që shpjegimet tuaja nuk do të kenë rëndësi për ta.

Të jesh hipokrit është shembulli përfekt për këtë rast.

2-I kërkoni vetëm kur keni nevojë për diçka. 

Mos shikoni vetëm interesin tuaj, sepse ata janë punëtorë të zgjuar dhe të pavarur, kështu që e keni shumë të vështirë për ti marrë për budallenj.

3-Një ditë silleni mirë, një ditë jo.

Bricjapët e urrejnë këtë gjë dhe e marrin gjithmonë si personale. Nuk e marrin mundimin t’ju kuptojnë.

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments