Ballina Lajme Kosovë Debati në Drenas: reagon Petrit Sinani

Debati në Drenas: reagon Petrit Sinani

335
0
SHPËRNDAJE

Rreth përplasjeve të fundit në Komunën tonë.

Të nderuar miq ,

Nga shumica prej jush më është kërkuar të jap një Opinion timin në lidhje me përpjasjet e fundit që po ndodhin në Komunën tonë por unë po jap dy porosi :

1.Si njëri nga ju , porosia ime kryesore për të gjithë do të ishte siq ka thënë një dijetarë : “Ta shuajmë zjarrin e armiqësisë përpara se të na shuaj ai” dhe

2.Si besimtar mysliman porosia ime kryesore buron nga Kur’ani Famëlartë : ” Dhe kur zemërohen ata falin “.

Miqësisht ,
Petrit Sinani

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments