Jetë

Cilat janë dy shenjat më me fat për sot, e martë 25 Dhjetor 2018?

BINJAKET:

Mos u shqetësoni për atë që mendojnë të tjerët. Eshtë një kohë për të festuar jetën. Duke dashur veten, ju do ta vlerësoni plotësisht mrekullinë e jetës. Qeshni kur bëni gabime dhe kënaquni në çdo fitore. Një imazh i fortë i vetes është dhurata më e mirë. Kur e trajtoni veten si mbretër, të tjerët do të ndjekin shembullin tuaj. Edhe marrëdhëniet më të tensionuara do të përmirësohen. Nëse jeni vetëm, do të tërhiqni një admirues të zjarrtë që adhuron besimin tuaj. A keni një partner? Ata do të bien në dashuri me ju nga fillimi.

UJORI:

Sezoni festiv gjithmonë ju bën të mendoni për atë që vërtet e vlerësoni në jetë. Nëse nuk shpenzoni mjaft kohë me njerëzit që doni dhe aktivitetet që ju pëlqejnë, bëni një ndryshim. Ju nuk keni nevojë për t’i bërë përshtypje askujt duke marrë përsipër një punë dërrmuese. Mos i ndani planet tuaja me njerëz që nuk duan t’ia dijnë. Miqtë me qëllime të mira do t’ju kërkojnë të mbani një punë ose rol që nuk ju shërben më. Dëgjoni impulset tuaja dhe veproni mbi ta para se të vijë Viti i Ri. Koha është thelbësore.

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads