Fun

Cila është gjëja e parë që patë? Zbuloni nëse ju udhëheq zemra, apo mendja

Të tjerët janë më të shkëputur, nuk parashikojnë rezultatet dhe pasojat, ata lënë gjithçka për intuitën e tyre dhe për zemrën. A keni ndalur ndonjëherë të mendoni se cilët prej këtyre njerëzve jeni? Udhëhiqeni më shumë nga mendja apo zemra, nga arsyeja apo emocionet? Testi më poshtë mund t’ju ndihmojë të kuptoni këtë përgjigje.

Nëse gjëja e parë që patë ishte …

Burri:

Nëse ajo që identifikuat menjëherë ishte figurae e një burri me vështrim të fiksuar, ju jeni më të orientuar nga mendja juaj sesa nga zemra. Reflektoni mbi të gjitha qëndrimet tuaja para se të merrni një vendim dhe nuk lejoni që rastësia të marrë kontrollin e jetës suaj.

Çdo hap që hidhni është rezultat i kohës që harxhoni duke reflektuar dhe analizuar të gjitha opsionet që kanë qenë në dispozicion për ju. Lejoni vetëm atë që e konsideroni të mirë dhe të dobishme për të hyrë në jetën tuaj.

Profili juaj është analitik dhe i qetë, nuk i jepeni kurrë impulseve.

Piktori:

Nëse, përkundrazi, ai që ka tërhequr vëmendjen tuaj, ishte piktori i portretizuar në imazh, ju jeni një person i cili mbështetet në zemrën e tij kur ai duhet të marrë vendime. Besoni se rezultatet më të mira arrihen kur jeni besnikë ndaj ndjenjave dhe prandaj nuk hezitoni të dëgjoni atë që ato kanë për të thënë.

Qëndroni të hapur për të kontaktuar me veten tuaj dhe fëmijën brenda jush dhe lejoni që ndjenja t’ju udhëzojë, duke ditur se vendimet më të mira për ju janë vetëm nëse ndiqni këtë mënyrë.

Profili juaj është intuitiv dhe ndiqni gjurmët e jetës tuaj përmes jetës suaj të brendshme.

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads