ShowBiz

Christina Aguilera fascinon të gjithë, del pa grim në kopertinën e Paper

Christina Aguilera njihet për grimin e saj mbi të gjitha nivelet dhe që është mjaft me stil, por kësaj radhe ajo ka rëmbyer të gjithë me veprimin që ka bërë.

Ajo ka goditur të gjithë duke dalë e gjitha natyrale në kopertinën e revistës Paper.

Kopertina e shfaqë 37 vjeçaren në mënyrë krejt naytrale me një gisht të ngritur te buza ku shfaqet edhe unaza “Mom”.

“Unë jam një performuese, kjo është ajo që jam nga natyar. Por, unë jam te vendi, edhe muzikalisht, ku ndjej se jam në gjendje që të largoj të gjtha dhe të më pëlqej ajo që jam, bukuria ime joperfekte”, u shpreh Christina.

Christina ka kaluar nëpër disa transformime përgjatë viteve të fundit dhe një tjetër pritet të ndodhë kur ajo të lansojë albumin e saj të tetë këtë vit, e të parin që nga viti 2012.

“Ose femrat nuk janë mjaftueshëm seksuale, ose nuk po përmbushin sa duhet fantazinë e meshkujve, por më pas ndihemi të fuqizuar në një mënyrë të caktuar, e më pas edhe të turpëruara për këtë”, shprehet Christina.

Ajo përmendi edhe momentet e vështira që ka kaluar Madonna, duke thënë se nëpër këto momente po kalojnë shumë artiste të së tashmes. Mom

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads